Şimdi Ara

Vdsl Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün vdsl netspeed bağlattım. 75 Mbps. Dışardan modem alıcam. Modem VDSL olması lazım. Şuan öğrenci evindeyiz.2 oda var. Odaların birinde modem durcak.Diğer odadaki arkadaşın wifi sıkıntıya düşmemesi lazım. Wifi iyi olan bi modem önerebilirmisiniz. Parada malum fazla veremeyiz. Tavsiyenizi bekliyorum.2.el bulunduğum bölgede satan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 15 Eylül 2019; 19:33:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zyxel vmg3312-b10b tavsiye ederim 2 yıldır kullanıyorum.
    Üstelik oyun ya da güvenlikle ilgili ihtiyaçlarında da zyxel ücretsiz destek hattı var.
    Hiçbir problemi askıda bırakmıyorlar. Mutlaka çözüme kavuşturuyorlar.
    Hem ürün kaliteli hem de satış sonrası desteği iyi.
    modem arayüzü kullanıcı bilgileri ve kurulumu da oldukça basit.
  • eğer hala modem almadıysanız 3312 modelini tavsiye ederim bende kullanıyorum. wifi performansı güzel çekim alanı geniş kalıyor ve hız konusunda problem yaşamadım şuana kadar.
  • Arkadaşlar modem 2.el olarak aldım.Ama modem wifi 30 mbps hız veriyor.Ethernet ile 75 mbps hız alıyorum.Anlayacağınız bana wifiden tüm hızı alabileceğim modem lazım.Bütçem maksimum 350 lira.Önerdiğiniz var mı ? Yazdıklarınıza baktım biraz pahalı.
  • Veysigz kullanıcısına yanıt
    Zyxel vmg3312 düşün derim 35mbps hızı kablosuz da 32 olarak alabiliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipsit54

Zyxel vmg3312 düşün derim 35mbps hızı kablosuz da 32 olarak alabiliyorum
    Onu herkes öneriyor.Ancak pahalı değil mi ya ? Birde 75 mbps hızın tamamını alabilrmiyim ?
    Bütçenize göre 50tl fark var ama değer dağıtım alanida geniş 75 i görürsünüz ama wifide çevre etkenlerde önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipsit54

Bütçenize göre 50tl fark var ama değer dağıtım alanida geniş 75 i görürsünüz ama wifide çevre etkenlerde önemli.
    Anladım.Modem zaten yanı başımda.teşekkürler
    Pişman olmadan kullanacağınız bir ürün

merhaba, sonuç ne oldu, aradığınız gibi bir modem bulabildiniz mi? Wi-Fi Standardı 802.11ac olmadıkça wifi den 75 mbps hız alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

merhaba, sonuç ne oldu, aradığınız gibi bir modem bulabildiniz mi? Wi-Fi Standardı 802.11ac olmadıkça wifi den 75 mbps hız alamazsınız.
    Merhaba, maalesef paramız çıkışmadığı için alamadık. Daha doğrusu ılımlı bakmadı diğer arkadaşlar. 35'e razı oldular. Bende leptopum için ethernet kablosu çektim. Ben bir şey indirdiğim zaman arkadaşları etkiliyor ama kendi istediler düşük hız almayı :). Biriktirip ac destekli modem alsam alamıyorum. Kendim alır kendim kullanırım diyicektim olmuyor. Arkadaşlar ile faturayı ortak ödediğimiz için mecbur gircekler internete. Şimdilik böyle gidiyor.

• Siz yine sıkıntı yaşamamışsınız, sıkıntı yok en iyisi kablo zaten

• TT’nin verdiği son modemi kullanan var mı ?
    Bugün aradılar fiyatı cazip geldi ama düşünmek için süre istedim.

Ne dersiniz TT’dan modem alınır mı ?

• ikinci el vodafone modemi işinizi görür, huawei hg658c v2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.