Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kablosuz modem alıcam marka hız hakkında pek bi bilgim yok interneti 8-16 megabit arası kullanıyorum ev 120 metrekare tek bi bilgisayar var ama telefondan da girmek için kablosuz istiyorum ne önerirsiniz fiyatı biraz uygun olsa iyi olur tavsiyenizi bekliyorum teşekkürler

• Valla bu ürün güzel gibi duruyor hazır Vatan Bilgisayarda da indirim varken bi bak derim.
  • uuup
  • slm. Tp-link 8951nd işini gayet güzel görür. Piyasada 55 tl. Civarı fiyatı. Bu arada sanırım mevcut kablolu bir modemin var. Daha hesaplı olsun dersen 38 tl. İle elindeki modeme 1 adet tp-link 740n router alır wifi özelliği kazandırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanizmit -- 17 Şubat 2012; 23:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

slm. Tp-link 8951nd işini gayet güzel görür. Piyasada 55 tl. Civarı fiyatı. Bu arada sanırım mevcut kablolu bir modemin var. Daha hesaplı olsun dersen 38 tl. İle elindeki modeme 1 adet tp-link 740n router alır wifi özelliği kazandırırsın.

ya elimdeki modem ttnetin verdiği modem internetim 8-16 megabit arası 100 kble indiremiyorum
  • bende de ttnetinki var iki alt komuşu bile kullanıyor 2 yıldır da hiç kapanmadım sorunsuz çalışıyo. akşamları 3 laptop bi ps3 birden yükleniyo zavallıya
  • bendede ttnetin verdigi vardi bir laptop bi ps3 bi telefon bagliyorDUM.ikinci haftada pert oldu durdugu yetde birden arizalandi.bendeki huawai markaydi(dogru yazmisimdir umarim) simdi serviste bekliyoruz
    sizinki ne marka hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pikatel combomax kablolu
  • İlerisi için Linksys tercihimdir..

Uygun birşey arıyorsanız tp-link de fazlasıyla işimizi görür.

• bu tp link w8951nd baya tavsiye ediliyor bende bu gün sipariş vericem bir tane.
    Acaba Airties rt-204 ten iyimidir? mediamarkt te fiyatları aynıydı en son baktığımda.
  • karar vermedim bende bi
  • Sorun yasamak istemiyorsaniz linksys alin
  • alışveriş sitelerinde linkys ile ilgilide şekle şemale kanıp haya kırıklığı yaşayanların yorumları var.
  • Evet her urunu istenilen performansi vermiyor olabilir lakin airties gibi markalara nazaran cok daha iyi bir marka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.