Şimdi Ara

Yeni Ev Yeni TV..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay sonra evleniyorum ve haliyle de TV ihtiyacım var.
    Benim düşündüğüm TV, plazma olabilir ya da geniş ekran sehpalı TV lerden de olabilir..
    Ama nerden nasıl alabilirim hiç bilmiyorum.
    Aldıgım TV yi de uzun süre kullanmalıyım.
    Bana ne önerirsiniz.
    Ha bir de LCD falan demeyin :) O kadar çok para veremem.. max 1.0 - 1.2 civarı olmalı..
    Teşekkürler

• öncellikle nerede yaşadığın önemli nerden alma konusuna gelince :),

ama eğer büyük şehirlerden birinde yaşamıyorsan teknosa.com dan alabilirsin.

Benim sana tavsiyem standart TV alman, çünkü daha LCD ve de PLAZMAda daha gelişmesi gereken şeyler mevcut. Hem o fiyat aralığında iyi birşey edinemessin tabii.

SABA için

THOMSON için

bu arada bende 3 ay içinde evleneceğim :)

• Hayırlı olsun :)
    Ben İstanbul - Bostancıda yasıyorum..
    Bu civarda her yerden alabilirim. Yer problemi yok.. Neresi ucuz ve nerede kalitelisi varsa alabilirim.
    SABA 5182 TFTX-32 STANDART TV, SEHPA HEDİYELİ! Teknosada 869YTL..
    Nasıl?
  • THOMSON'u öneririm aslında, bununla ilgili bir topicte var, orda oku, hatta bir arkadaş önce SABA almış teknosa dan sonra THOMSON ile değiştirmiş, madem istanbuldasın git yerinde gör, al eline kumandaı zap yap biraz, zevk senin dimi :)
  • Bostancıda isen CarrefourSA ya gidip bak. İlgini çeken şeyler bulabilirsin.
  • 27 Nisan 2006; 0:01:30

--------------------------------------------------------------------------------

LCD televizyon teknolojisi

LCD ltiquid Crystal Dıspiay Sıvı Kristal Ekran) iki cam tabaka arasında likit kristal ile doldurulmuş sandviç benzeri bir yapıya sahiptir Likit kristaller, voltaj farkına göre hareket ederler. Bu hareket şekline göre arkadan verilen ışığın şiddeti ve kutuplasma yönü değişir. .Bunun sonucunda farklı oranda renkler gözümüze ulaşır. Eskiden tepki süresi yavaş olan bu ekranlar hızlı görüntü değişiminde gölgeleme (ghosting> sorunu vaşamaktaydı. Teknolojinin ilerlemesi ile 2 milisaniye dvarına kadar inen hızı, bu sorunu pratik olarak ortadan kaldırmıştır.
    LCD avantajları
    -ince tasarım: ince ve oldukça hafif olan bu televizyonlar duvara kolayca asılabiliyor. Birçok LCD televizyon 37” ya da daha az bir genişliğe sahiptir. (plazmaTV’lerde bu genişlik 37” ve üzeridir) Eğer mutfakta, yatak odasında ya da rahat etmek istediğiniz başka bir bölümde az yer kaplayan, odayı daraltmayacak incecik bir ekran istiyorsanız LCD TV tam size göre.
    -Geniş görüş açısı: LCD’ler, 170 dereceye varan görüş açılarıyla plazmaların bir adım önündedir. Bu özelliğiyle LCD’ler farklı açılardan rahatlıkla izlenme imkanı sunar.
    -Bilgisayar uyumluluğu: Bazı LCD TV’ler bilgisayarınızı kolayca bağlayabileceğiniz PC girişine de sahiptir.
    •Burn-in sorununun olmaması: Burn-in yani ekranda uzun süre kalan sabit bir görüntünün ekran yüzeyine yapışması ve silinmemesi, CRTve plazmaların aksine LCD’lerde görülmemektedir. Eğer küçük odanız için net ve parlak görüntüsünün yanı sıra az yer kaplayan ince ve şık görünümlü yeni bir televizyona ihtiyacız varsa ECO TV’ler gerçekten de göz atmaya değer.
    PLAZMATV seçerken Plazma teknolojisi
    Plazma teknolojisinde her pikselde içleri özel bir gaz karışımı ile dolu yüzlerce hatta milyonlarca cam bölmecikler vardır Televizyona elektrik verildiğinde bu bölmelerin içindeki özel karışım gaz, plazma haline dönüşürve UV ışını yayar. Bu ışın kırmızı, mavi ve yeşil fosfor tabakasına çarparak görüntü sağlanır.
    Plazma TV Avantajiarı
    -ince tasarım: Çoğu plazmaekranı 4-5” kalınlığındadır. Bu ölçüler ise neredeyse her vere kolayca yerleştirebilme imkanı sunar. Ekran büyüklüğü ne kadar olursa olsun, sadece duvara asın ve izlemeye başlayın.
    -Parlak renk: Yeni nesil plazma TV’ler 68 milyar renk zenginliği ile gerçek görüntü kalitesini sunmaktadır.
    .Geniş görüş açısı: Çoğu projeksiyon Tv’lerde görüntü kalitesi siz oda içinde \er değiştirdikçe azalır. PlazmaTV’ler, LCD’ye (16:9 geniş ekran oranının dışındal oranla en geniş görüş açısını sunar. Böylece gerçek görüntü keyfini odanızın her köşesinde tadabilirsiniz.
    -Bilgisayar uyumluluğu: Birçok plazma T\4 bilgisayarınızı kolayca ekrana bağlayıp geniş ekranda internet keyfini yaşayabileceğiniz bilgisayar girişine sahiptir.
    Hızla gelişen teknolojiyle birlikte plazma TV’lerin ekran ömrü ile ilgili endişeler gerilerde kalmıştır. Bazı yeni modeller 60.000 saat ekran ömrü ne (içullanma alışkanlıklarına göre 10 yıl ve üzeri> sahiptir. Bu oran birçok LCD ve CRT televizyonlara oranla oldukça uzun bir ekran ömrüdür

• TV Doğubanktan alınır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nyhang

TV Doğubanktan alınır mı?

Dostum,
    LCD'ler sandığın kadar pahalı değil.
    Sana Vestel Millenium 58 ekran (23 inch) 1366x768 HD Ready LCD'yi öneririm bunun fiyatı 1.299 YTL
    68 ekran dersen 1280x720 pixel 1.499 YTL
    ama 51 ekranın da 879 YTL fiyat olduğunu belirteyim Bunlar vestel'deki son rakamlar.
  • hala vestelden ağzı yanmayan arkadaşlar gördükçe mutlu oluyorum....
  • Bende 58 ekran vardı. Şimdi artık her ne kadar 106 plazma arasam da bugüne kadar hehrangi bir sıkıntı yaşamadım (belki de benim şansıma)
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

Bostancıda isen CarrefourSA ya gidip bak. İlgini çeken şeyler bulabilirsin.

carrefoura gidince elbette birşey begenilip alınabilir ama bu elektronik bişi.. bir de TV özelliklerinden hiç anlamam.. o yuzden destek almak istiyorum. Sonradan ah keşke almasaydım dememek için..
    hem bir de fiyatlar çok değişken. 1 ay kadar önce bir digital foto makinesi aldım.. aynı makine bazı yerlerde 500 bazı yerde ise 900!!
    bir de plazma ve normal TV arasında kararsız kaldım o yuzden de yardımınıza ihtiyacım var doğrusu..
    Thomson ilgimi çekti şimdilik ama sony de sonydir diyorum bir taraftan.. fiyat aralıkları da çok uçuk deil.. O ayarda sony de 1.000YTL civarına alabiliyoruz sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nyhang

Selamlar,
    2 ay sonra evleniyorum ve haliyle de TV ihtiyacım var.
    Benim düşündüğüm TV, plazma olabilir ya da geniş ekran sehpalı TV lerden de olabilir..
    Ama nerden nasıl alabilirim hiç bilmiyorum.
    Aldıgım TV yi de uzun süre kullanmalıyım.
    Bana ne önerirsiniz.
    Ha bir de LCD falan demeyin :) O kadar çok para veremem.. max 1.0 - 1.2 civarı olmalı..
    Teşekkürler

dostum öncelikle mutluluklar diliyorum,tv olayına gelince idareten 500 ytllik bir tüplü tv al şimdilik,1-2 sene sonra şu hd olayı oturmuş ve nitelikli plazma fiyatları da makul seviyeye inmiş olur,o zaman da plazma alırsın.
  • Bu konuda Snoopdogg'a katılıyorum,

Henüz ne LCD ne de plazma'da son noktaya gelinmedi. Daha geliştirilmesi ve de düzeletilmesi gereken zamana yayılmış çok şey var. Her birinin kendince eksiği var. HD Ready 'nin de tam olarak yerleşmesi ve fiyatlarının düşmesiyle ileride bir plazma almayı düşünebilirsin. Ancak sadece plazma almış olmak için plazma alma derim ben.
  • evet haklısınız.. HD teknolojisini beklemek mantıklı..
    O zaman thomson mu alıyoruz demektir ? :)
  • selamlar,
    philips, 72 ekran real flat TV..
    link

929 YTL ve divx ve dvd oynatıcı hediyeli.. sizce nasıl?
    alınabilir bir tv mi?

Yeni Ev Yeni TV..

• BU TELEVİZYONU İNCELEMENİ İSTERİM SİTEDEKİ ARKADASLARDANDA TAVSİYE ALABİLİRSİN STOKTA BİR ADET VAR SADECE BİR ANDA BİTİYOR CUNKU :)

THOMSON 32WH412B 16/9 SEHPALI

X- Düz Ekran – En iyi Görüntü Kalitesi için TF kontur.
    • 100 Hz Hi-focus
    • Gerçek Dolby 2 x 20 W müzik gücü .
    • Program Bilgisi ; tam THOMSON program kılavuzu
    • Geniş Ekran Seyretmek için oto format .
    • 3 ü bir arada ( TV-DVD- VCR ) çok markalı ürün uzaktan kumandası
    • 2 cihazı aynı anda bağlamak için 2 skart .

Havale ile: 1.000,65 YTL
    Bizde: 890,38 YTL + KDV

KDV Dahil: 1.053,3 YTL Peşin fiyatına 9 taksit

ÜRÜNÜ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

• bu thomson bencede güzel... bir düşün derim... sony sony dedik sonra gördükki deterjanlı bezle silince rengi gitti cihazın... Ayrıca thomsonda kaliteli ürün...
  • Merhaba Arkadaşım,
    Ben sana Panasonic TX-29 PS 12 televizyon öneririm.Sattığım bir ürün ki zaten yaklaşık 5 yıldır Panasonic Televizyon satıyorum ve servise hiç bir arızalı televizyon gelmedi..Sonuç olarak önereceğim tv özellikleri ve fiyatı aşağıda...

999 YTL BONUSCARD 15 AY TAKSİTLE

•Quintrix F 72 cm Düz Ekran
    •4:3 format
    •100 Hz Super Dijital Tarama
    •Dijital Comb Filtresi
    •QLINK
    •Multi-sistem
    •Toplam 20 W (RMS)ses çıkış gücü
    •250 sayfa Teletext
    •Zoom 1,2,3 modları
    •16:9 modu
    •2 Scart ,S-Video, RGB girişleri
    •2+1 yıl garanti

KÜÇÜLTÜLMÜŞ GÖRÜNTÜ

Yeni Ev Yeni TV..

• phılıps öneririm size 8520 ideal tv fiyatıda güzel serviste çok parçada çok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.