Şimdi Ara

Yeni internet alacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni internet alacağım Ama sorun şu ki telefon kullanmak istemiyorum yani yalın internet. Altta görmüş olduğunuz birçok şirket ve fiyatları bunlar. Tam olarak en ucuz fiyatlarımı bilmiyorum ama bana verilenler bunlar. Sizce hangisini seçmem lazım.

TTNET e başvurdum ve gelen cevap;
    Bulunduğunuz bölgede fiber net yok ama hiper net yani 16 mps lik paketleri alabileceğimi söyledi ttnet (16 mps 50 AKN 67 TL 24ay. Ben de onlara dedim ki hızım 16 de olur sorun değil fiber net süper 3lü pakete geçmek istiyorum dedim. Adamlar yok olmaz diyor orada fiber net yok diyor. Bi anlaşamadık ya arkadaş ben 20 mps hız istemiyorum sadece o fiyata yalın internet+ konuştuğun kadar öde telefon+ tivibu cart curt. Yani bu paket gerçekten uygun aklıma yattı aslında almayı düşündüm ama sadece fiber net altyapısı olan bölgeler içinmiş. Bulunduğunuz bölgede fiber net varsa düşünmeyin derim. Yalın internet istersek 24ay 55tl miş. Bu pakete konuştuğun kadar öde telefon da dahil edilebilir filan dediler.
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Ikisi-Bir-Arada-Kampanyasi.aspx
    Eğer 12 ay taahhüt verirsek 60 tl miş.

Gelelim superonline ; Onlara da başvuru yaptım aradılar ve onlarda bulunduğunuz bölgede fiber internetin olmadığını dilerseniz 24 ay boyunca 60tl ye 8mps 50 AKN yalın internet e telefon üzerinden hemen kaydedelim dediler. İlginç birşey telefon üzerinden 7 iş günü içerisinde internet denemek lazım. Kısacası 60 tl heryerde aynı fiyat gibi.
    http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=47&d=yalin-adsl&t=1

Smile adsl ise şuan başvuru yaptım detaylı bilgi için arayacaklar ama istediğiniz pakete +15 tl ekliyorlar ne olursa olsun. Yani limitsiz paketleri 50 tl iken +15 tl ekliyolar oluyor 65 :). D-smart ile kullanınca fiyat nedir nasıl olur bilmiyorum ama sadece internet alacaksanız bence almayın derim. Yeni bir bilgi arkadaşlar D-smart kullanıcısı iseniz 32+15 = 47 tl Yalın internet kullanabiliyormuşssunuz ama hangi d-smart paketi bilmiyorum.http://smile.adslbasvuru.com.tr/smileadsl/d-smart-indirimli-internet.php
    http://smile.adslbasvuru.com.tr/smileadsl/telefonsuz-internet-donemi.php#.UoeQA8QXEuA

Goonet yalın internet paketi 38+15=63 tl oluyor.
    http://www.goonet.com.tr/Sayfalar/10/Internet/Yalin-Internet.aspx

Dopinq üniversiteliler kampanyası var tam detayını başvurum daha bilmiyorum ama yaz ayları hat dondurma modem vs. filan onlarda 60 tl dediler. Ama arkadaş adamlar 20mps fiber internet içinde 60 tl istiyor ne biçim adalet bu ya. Millet aynı paraya 20mps alırken biz 8 ile idare etmek zorundayız. Üstelik AKN 75 gb. Eğer fiber net varsa bulunduğunuz yerde çok şanslısınız fiyatlar adsl den daha ucuz ve daha hızlı daha yükse AKN.
    http://www.doping.com.tr/Sayfalar/internet/sade-doping/132.aspx

Uydunet; Yalın internet için +15 tl ücret + teledünya üst paketi kurulum aktivasyon alıcı hediye + 8 mps limitsiz 50 Gb akn internet =50 + 15 Tl imiş. Yani avantajı ne derseniz kablolu tv üst paket neyse artık ona bedava sahip olacaksınız ama müşteri hizmetleri hızı kalitesi vs. tartışılır.
    http://www.kablonet.com.tr/kampanya-ust-internet

Biri; ilk 12 ay 47 tl olarak / 47 tl 8 mps 50 akn/ 12 ay sonra 73 tl= 24 ay taahhatüt ile.
    http://www.biriabone.com/biri_internet_telefon_kampanyasi.html

Üstteki fiyatların hepsi 8mps 50 AKN Telefonsuz internet için geçerli. AKN /Adil kullanım kotası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 16 Kasım 2013; 18:02:53 >

• Öncelikle şunu söyleyeyim Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda bir kısım tüketici lehine değişiklikler oldu. Bu kanun değişiklikleri TBMM den geçti ama henüz Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanıp Resmi Gazetede yayınlanmadı. Yayınlanması sanırım bir hafta içerisinde gerçekleşir. Çok acil bir durumunuz yoksa kanun yayınlanıp yürürlüğe girdikten sonra sözleşme yapın.

Diğer servis sağlayıcılar hakkında yeni deneyimim yok ama uydunet kullanıcısıyım. Uydunette yalın hizmet diye bir şey yoktur yanında mutlaka televizyon hizmeti verirler. Örneğin bir yıl taahhütlü 10 Mbt bağlantı, aylık 50 gb akk aylık 32 TL denir ama yanında kablo tv de geldiğinden 9 TL de ona verirsiniz toplam 41 TL ye gelir. Sizin dediğiniz kampanyada internetin yanında teledünya kutusu ve televizyon hizmeti veriyorlar. Bulunduğunuz bölgedeki kullanıcılarına sorun eğer uydunetten memnunlarsa o bölgede alt yapısı iyidir, Siz de alabilirsiniz. TT den kaçmış biri olarak şunu söyleyebilirim TT den çok daha iyidir ama müşteri hizmetleri yeterli derecede bilgili falan gibi konulara girmeyin bütün servis sağlayıcılar birbirinden beter. Uydunetin ve teledünyanın resmi sitesi buhttp://www.turksatkablo.com.tr/ ayrıntıları buradan öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archaic

Öncelikle şunu söyleyeyim Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda bir kısım tüketici lehine değişiklikler oldu. Bu kanun değişiklikleri TBMM den geçti ama henüz Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanıp Resmi Gazetede yayınlanmadı. Yayınlanması sanırım bir hafta içerisinde gerçekleşir. Çok acil bir durumunuz yoksa kanun yayınlanıp yürürlüğe girdikten sonra sözleşme yapın.

Diğer servis sağlayıcılar hakkında yeni deneyimim yok ama uydunet kullanıcısıyım. Uydunette yalın hizmet diye bir şey yoktur yanında mutlaka televizyon hizmeti verirler. Örneğin bir yıl taahhütlü 10 Mbt bağlantı, aylık 50 gb akk aylık 32 TL denir ama yanında kablo tv de geldiğinden 9 TL de ona verirsiniz toplam 41 TL ye gelir. Sizin dediğiniz kampanyada internetin yanında teledünya kutusu ve televizyon hizmeti veriyorlar. Bulunduğunuz bölgedeki kullanıcılarına sorun eğer uydunetten memnunlarsa o bölgede alt yapısı iyidir, Siz de alabilirsiniz. TT den kaçmış biri olarak şunu söyleyebilirim TT den çok daha iyidir ama müşteri hizmetleri yeterli derecede bilgili falan gibi konulara girmeyin bütün servis sağlayıcılar birbirinden beter. Uydunetin ve teledünyanın resmi sitesi buhttp://www.turksatkablo.com.tr/ ayrıntıları buradan öğrenebilirsiniz.

Bu kanun neyin nesi ben zaten aralık başı filan düşünüyorum sözleşmem o zaman bitiyor da. Ayrıca çevremde hiç uydu net kullanıcısı yok ? Uydu net nasıl oluyor kablolu tv çekerken internet de mi çekiyorlar anlamadım? Sonuşta bütün internet şirketleri çoğu yerde ttnet altyapısını kullanıyor ve bundan doğan eğer telefon kullanmıyorsa +15 tl yi bildiğim kadarıyla alıyor her şirket ancak dediğiniz üzere kablolu tv çekerken bide internet hattı filan mı var aceba diye düşünüyorum eğer şuan kullanıyorsanız siz sınırsız internete ne kadar veriyorsunuz merak ettim ve kablolu tv filan sorun değil benim için fiyatı önemli aktivasyon işte kurulum ücreti damga vergisi cart curt var onları merak ettim. Bazı şirketler para almazken bazıları da her ay ki faturaya yansıtıyor bunları.

• Ben dün başvurdum TTNET'e sabah 9'da adam eve geldi, konuştuk bir yarım saat neredeyse. bizde de fiber yok. Aynı senin dediğin gibi dedim fiber kampanyası olsun ama o hıza ulaşmasamda olur, olurya bir gün gelir, tekrar uğraşmayayım diye.

Adamın verdiği cevap aynen böyle "8 Mbit internet kullanıyorsan fiber gelirse biz hızını 20 mbit yapıp Vdsl vereceğiz." Aynen böyle dedi, kafama yattı açıkçası. 3'lü paket aldım.

8 Mbit İnternet
    +
    Tivibu Web
    +
    Prog Paketi (Aylık 5 Liraya 70 tane sertifikalı kurs - Aylık 1 TL'ye 229 $'lık İstediğin Dilde Mükemmel bir İnternet eğitim seti. Ben İspanyolca aldım. Dünyanın 1. Numarası Kaynak;http://esl-software-review.toptenreviews.com/)
    +
    Telefon
    +
    Vitamin Paket (Derslerin İnternetten Takip Edilmesi)
    +
    600 DK wifi (Ttnet wifi olan herhangi bir yerde ücretsiz internet)
    =
    49 Lira + (5 Lira Eğitim Seti) = 55 TL

Bence çok uygun, Dün sabah 9'da Kayıt yaptırdım, Bugün Saat 9'da gelip bağladılar.

Ben Modem almadım onu satıp böleceklermiş aylara, ama aklıma 2.El modem almak geldi, piyasada çok fazla var. Çünkü iptal edip kullanmayanlar çok var. 5-10 Liraya bulurum yarın bir tane diye düşünüyorum.

Not: İnterneti kullanamıyorum ama Vodafone cepnet ile Ttnetin tüm imkanlarından faydalnıyorum nerdeyse :) Şu an Ttnet müzikten dinliyorum. 10 Kbs ile müthiş verim.

Yeni internet alacaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    usta senin paketin üniversiteli paketiymiş araştırdım. Ben şuan internet kullanıyorum geçen senin universiteli genç kampanyasına kayıt yaptırmıştım aralıkta bitiyor taahhatüt ancak o zaman yeni paket seçebilirim. Senin dediğin paket 30 kasımda son buluyormuş. Yani bana her türlü 55 x 24 yada 60x12 dedi çoğu şirket. Altyapısı ve güvenirliği konusundan dolayı ttnet i seçeceğim. Yada 16mps yapıp 69 vereceğim arada kaldım hattım en fazla 15103 kps görüyormuş yeterli mi bilmiyorum ki.
  • O kanun Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda değişiklik yapan bir kanun. Abone sözleşmelerinde tüketici lehine avantaj sağlıyor ancak Resmi Gazetede henüz yayınlanmadığı için tam metini bilmiyoruz, o sebepten de ince ayrıntı veremiyorum. Ama kısa bir süre beklemekte fayda var.

Uydunet in TT ile hemen hemen hiçbir alakası yok, yurt içinde de TT nin alt yapısını kullanmaz. Yalnızca yurt dışı çıkışları ortak kullanırlar. Telefon ile de alakası yok, telefon hizmeti vermezler, internet üzerinden telefon görüşmesi yapacağım dersen o ayrı:) Televizyon ve internet hizmeti veriyorlar. O sebepten de telefon ödemesi veya yalın hizmet ödemsi yapmazsın. Yalnızca aldığın internet hizmetinin yanında ayda 9 TL ye televizyon hizmetini de zorunlu olarak veriyorlar. İnternet sitelerine girer adres olarak sorgularsan bulunduğun adreste uydunet hizmeti olup olmadığını öğrenebilirsin.
  • Archaic A kullanıcısına yanıt
    1o mps internet 32 tl yazıyor ama binada yok ne yapam gerekiyork i :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Binada yok ise çevrede kutusu var mı ona bakın veya müşteri hizmetlerini arayıp bağlanması mümkün mü öğrenin (444 0 126). Yakınınızda kutu varsa bazen Sizin apartmana da çekebilirler. Kutu yani sizin bölgede alt yapısı yoksa uydunet konusunda yapacak fazla bir şeyiniz yok. Yalnız şunu unutmayın o 32 TL lık tarifenin yanında mecburi 9 TL lık televizyon yanını da veriyorlar. Olası bir bağlantı durumunda niye 41 TL fatura geldi diye düşünmeyin:) Maalesef uydunette de yalın yani televizyon hizmeti olmadan internet hizmeti verilmiyor.

Uydunet hiç yoksa superonline müşteri hizmetlerini arayıp Sizin orada fiber hizmeti olup olmadığını sorun. Onların da internet sitesine güven olmuyor.

Superonline fiber de yoksa bölgenizdeki TT altyapısını kullanan servis sağlayıcılardan araştırma yapın, forumda sorun, kim daha güvenilir ve müşteri hizmetleri biraz düzgünse onlardan servis almaya çalışın. TT den 2008 yılında kurtuldum bir daha da bulaşmak istemediğim için Onların hizmetleri konusunda son zamanlarda hiç deneyim sahibi değilim. Ama beş yıl önce yaşadıklarım ve halen çevremden duyduğum kadarıyla TT den uzak durmaya çalışıyorum:)

yarın ilk iş uydu neti aramak
    superonline fiber yokmuş burda :(
    ttnet altapısını kullananlarda aynı fiyat hepsi 60++ gidiyor en ucuzu şuan ttnet bide onun altyapısını kullanıp başka şirketlere başvurmak ne kadar güvenilir düşünülmesi gerek ben çok faydalandım ttneten
    bulunduğum bölgeye çok uzakmış yani mümkün değil filan gibisinden bişey dediler kısaca özetlemek gerkirse. Şuan 1 aylık 15 tl sonra 59.tl den yalın internet 8 mps 50 akn devam ediyorum eğer hipernette kampanya olursa ona geçeceğim oda şuan 69 tl ama gerek yok 3-4 mps farkedecek diye 10 tl ye :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.