Bütçem 25 bin . Aslında 65" tv bakıyordum. Ancak OLED merakım yüzünden o fiyatlara bulamayacağım için vazgeçtim. Vestelin 55o9800tt modelini gördüm. 60 hz evet. Ancak zaten elimde mi tv box 2.nesil var. Onda da 60fps verdiği yazıyor. Eğer televizyonun uygulama bölümü hızlı olsun dersem fiyat daha da yükseliyor. Bu sebepten ötürü mi tv box ile kullanacağım bir tv olacak. Aslında Benim aradığım tek şey görüntü kalitesi. Çünkü ses sistemim de var.
Bu sebepten en ucuz odel mi yoksa o fiyata iyi bir led mi?
Tivi mate grup
Sınırsız üyelik 90 TL. (Tek kullanıcı için) Almak isteyenler özel mesaj ile ulaşabilir.
1 ay önce vodafone net den poyrazvifi adlı firmaya geçtim. Bana verdikleri bilgiye göre evrakları doldurup göndermem yeterli gerisini kendileri halledeceklerdi. Dedikleri gibi oldu. Ancak tek sorun kullandığım TÜRK TELEKOM'a ait modemdi. Vodafone üyelik iptalinden dolayı modemi istediğini mesaj olarak atmış. Ancak ben görmedim veya dikkat etmeden sildim. PoyrazVifi adlı firma ise bana modemi vermemem gerektiğini ve aynı modemle devam edeceğimi ilk abone olduğum hatta ilk başvuru yaptığım günden itibaren söylüyordu. Bu sebepten olsa gerek modemle ilgili hiç vodafone verme gereği duymadım. Çünkü sonuçta altyapı ve modem TÜRK TELEKOM'a aitdi.
Bugün mesaj geldi VODAFONE NET kullanmış olduğunuz modemi 10 gün içinde iade etmediğinizden dolayı 400 tl fatura yansıtılacaktır bilginize diye.
Hemen poyrazvifi aradım. Kendileri önce kesinlikle öyle bir şey olmayacağını hatta modemin VODAFONE NET firmasına değil TÜRK TELEKOM firmasına ait olduğunu ve hat ile beraber POYRAZ VİFİ firmasının modemi de kiraladığını bu sebeple öyle bir şey yapamacaklarını ilettiler.
Ardından VODAFONE NET firmasını aradım. PoyrazVİFİ firmasının dediklerini ilk defa duyduklarını ve modemin VODAFONE NET tarafından alındığını dolayısı ile VODAFONE NET firmasına iade edilmesi gerekitiğini ancak iade süresi geçtiği için çıkan faturanın iptal edilemeyeceğini söyledirler.
Bunun üzerine tekrar POYRAZVİFİ şirketini aradım arkadaş ısrarla modemi vermenize gerek yok dedi ama sonra bir teknik birime sorayım dedi ve ŞOK!! Evet modemi geri vermeniz gerekiyormuş. İsterseniz parayı ödedikten sonra vermeyin dedi. İsterseniz arayın konuşun filan ücreti iptal etsinler filan. Dedim ki dalga mı geçiyorsunuz fatura kesilmiş ücret yansımış şimdi ben iade etsem de geri gelecek modem bana bu ne saçma sistemdir diye sorduğumda bizlik bir durum değil dediler.
Kendi hatalarından "biz sürekli geçiş yapıyoruz normalde müşterilerimiz kullandıkları modemi kullanmaya devam ediyorlar herhalde kendi modemleri olduğu için filan diye saçmalamaya başladı"
Hem vodafone net hemde POYRAZVİFİ adlı firma hakkında BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturudum.
1366 pin x58 overclock
x5680 işlemci ve ASUS p6t deluxe v2 ankartım var.
4.5 ghz günlük kullanım yapabilir miyim? 200 bus freq.
Birde duyduğuma göre 1366 da en iyi o.c yapılan ve en iyi kart olarak geçen GigaByte in G1.Assassin versiyonu varmış. Araştırdım biraz ama elimdeki kart ile faz sayısı aynı ve teknik olarak sata 6 dışında bir fark göremedim. Şimdi merakımdan dolayı soruyorum elimde G1.Assassin olsaydı o.c da ne gibi fark yaşardım.
Herkese iyi günler
Türk telekom fiber altyapısı kullanmaktayım. 100 mbit veya 50mbit internet tarifesi arıyorum. Milleniom da 189 tl fiyatla bulduğum en uygun fiyat. Şuan türk telekom fiber altyapısı üzerinden Vodafone kullanıyorum ama Fiyatı 249 tl çıkardıkları için yeni kampanya arayışı içerisindeyim. Türknet 250 tl istiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir. Hangi altyapı sağlayıcısı üzerinden daha f/p internet alabilirim.
Superonline malesef türk telekom üzerinden vermediğini ifade etti.
Tavsiyeleriniz nelerdir.
Comnet nasıldır?
Bide 100 mbit için modem tavsiyesi arıyorum. Fiyatım max 1000 tl. Wifi çekim gücü ve kablolu kullanımda ping ilk önceliğim.
MSI laptop bataryası dizilim yardı
MSI GT60 2od-412 TR model bir laptop var. Bataryası kötü olduğu için değiştirmek istedim. Ancak orijinal bataryayı bulamadım. Bende içindeki 18650 bitik pilleri kaliteli 18650 piller ile değiştirmek için bataryanın içini açıp pilleri söktüm. Şimdi bu pillerin diziliminin ve sırasının çok önemli olduğunu söyledi pili satan arkadaş. Bu dizilimi nasıl bulabilirim. Ben düz mantık tahmini düşünürek hareket etmiştim. Yani 3 seri 3 Parelel 3.7w 2600 pil =11.1w 7800 mAh eder diye düşündüm. Ancak arada beyaz ve sarı kablo işi bozdu. Bağlantılar ve puntolar ne şekilde olur diye düşünüyorum ama bir fikri olan var mı ? Söktükten sonra ki resimler bu şekilde sırası ve yerleri karıştı
. (Ki sökmeden önce çekmek aklıma gelmedi)
Batarya modeli BTY-m6d olarak geçiyor.
Fenerbahçe bilet değişimi
|
ASUS p7p55-lx ve xeon3470 sorunu
|
Ram teknolojisi
|
Ram MHz Fark
|
Meslek: Radyoloji Teknikeri
İlgi Alanları: Teknopat :)
Bilemezsin Albayım bilemezsin. Bizim kaderimiz bu, anlamını bilmediğimiz kelimeleri yaşamak. |
Öyle güzel sensizim ki; bi görsen, gelsen beraber içsek, anlatsam.. Sonra, yine istersen beraber terkederiz beni. |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 914
İkinci El Bölümü Mesajları: 90
Konularının görüntülenme sayısı: 44.290 (Bu ay: 726)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 270 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware