Şimdi Ara

Nedir bu süpürge furyası. Yeni süpürge için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirtmek istiyorum evim 70m2. Oldukça küçük bir ev. 2+1. Ve bir kedimiz var.

Kafayı yemek üzereyim. Binlerce süpürge modeli var. Herkes bir şey yazmış çoğu reklam kokuyor.

1- kesinlikle kablolu. Çünkü saf güç istiyorum.

2- dikey de olur yatay da. Mesele kompakt olması ve o eskisi gibi devrilen çekiştirip kaktirarak zorlandığımız şeylerden olmasın.

3- Evimizde halı yok. Kullanmıyoruz. Parke ve koltukta kullanıyor yani.

4- evcil hayvan için apart olursa iyi olur. Ama son kriter Kadar önemli değil.

5- saç ve tüy toplama aparatı tıkanma yapmayacak. Bazı modellerde gördüm bıçak varmış bazılarında başka özellikler filan. Eşimin Saci çok uzun ve benim de çok dökülüyor. Birde kedi var. O turbo başlık her seferinde çıkart temizle eziyet oluyor. Bunu istemiyorum.

6- son ve en önemlisi en iyi filtrasyon sistemi ve kolay temizlenip uzun süre bunu sağlaması. cok alerjik bir yapım var. Toz alerjim de bir tanesi. Kesinlikle toz, kıl ve tüy görmek istemiyorum evde. Mümkünse yıkanıp uzun süre kullanılacak HEPA filtreler.

Ek olarak toz torbalı veya torbasız kolayca temizlenecek toz hazneleri olsun. Her süpürme bittiğinde şipşak değiştirelim yada boşaltalım. Birde süpürgeyi temizlemek zorunda kalmayalım.

Toz torbalı veya torbasız, sulu veya susuz hiç farketmez. Yok ledi varmış yok süpürge araba motoruna benziyor Muş vay efendim ışın kılıcı varmış filan benim için boş özellik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.