Şimdi Ara

Yeni tıraş makinası alacağım * philips?* braun* fikri,yorumu olan lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
50.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİLER HERKESE MERHABA, ÇOK KALIN OLMAYAN ORTA DÜZEYDE SAKALLARIM VAR. 2 HAFTADA BOYU 1CM İ BULUYOR.

ŞİMDİ BEN BRAUN CRUZER 4 veya PHILIPS QG 3190 ERKEK BAKIM KİTİ 9'U BİR ARADA
    bunlardan birini almak istiyorum, ama karar veremedim . bu konuda yardımcı olabilen varmı acaba?

philipsin farklı aparatları mevcut olduğu için daha cazip geliyor (fiyat yönünden değil, fiyat prob. değil)
    ben hem vücud hemde ciltte kullanmak istiyorum.

veya farklı alternatif olan varmı?

şimdiden teşekkür ederim , saygılarımla

• Philips/Braun tercihinde kesinlikle Philips,ben de Philips kullanıyorum ve memnunum,Braun asla düşünmem.
    Ancak kullananlar Panasonic'ten de çok memnun.Tercihin ikisi arasında olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Philips/Braun tercihinde kesinlikle Philips,ben de Philips kullanıyorum ve memnunum,Braun asla düşünmem.
    Ancak kullananlar Panasonic'ten de çok memnun.Tercihin ikisi arasında olsun.
    Philips elektikli zımparadan ilham almış sanırım. 1 sene de suratımı parça pinçik etmişti, kıpkırmızı oluyordu ve bundan şikayetçi olan çok kişi var. Braun çok daha iyi traş konusunda. Ama alt modelleri değil paraya kıyıp üst modellerinden öneririm. En azından 3 serisinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Philips elektikli zımparadan ilham almış sanırım. 1 sene de suratımı parça pinçik etmişti, kıpkırmızı oluyordu ve bundan şikayetçi olan çok kişi var. Braun çok daha iyi traş konusunda. Ama alt modelleri değil paraya kıyıp üst modellerinden öneririm. En azından 3 serisinden...

Benim çevremde makina kullanan insanların tamamı da Braun'dan Philips'e geçerek suratlarını kurtardıkları konusunda hemfikir.Hele bir tanesi Philips denemeseydi jilete dönüp makinayı da Braun'un ofisinin önünde yakmayı düşünüyordu (şaka değil).
    Ben de Panasonic hariç ciddi markaların hepsini denedim, en cilt dostu Philips.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Benim çevremde makina kullanan insanların tamamı da Braun'dan Philips'e geçerek suratlarını kurtardıkları konusunda hemfikir.Hele bir tanesi Philips denemeseydi jilete dönüp makinayı da Braun'un ofisinin önünde yakmayı düşünüyordu (şaka değil).
    Ben de Panasonic hariç ciddi markaların hepsini denedim, en cilt dostu Philips.

Alıntıları Göster
    çok yardımcı oldunuz
    Zaten bu iki marka arasında gidip gelmekteydim
    Şimdi kafam daha da karıştı :(
    Braun mu philips mi ?
    Ve de en öenmlsi 2 günde 1 kez jilet kullanan biriyim
    Traşım sinek kaydı yada ona yakın olacak
    (öğretmenim)
    Bıkım jiletten
    Cildim hassas ( sedef hastasıyım)
    İlgilenenlere çok teşekkürler
    MTOKSOY
    05373745284

• quote:

Orijinalden alıntı: smileplease03

çok yardımcı oldunuz
    Zaten bu iki marka arasında gidip gelmekteydim
    Şimdi kafam daha da karıştı :(
    Braun mu philips mi ?
    Ve de en öenmlsi 2 günde 1 kez jilet kullanan biriyim
    Traşım sinek kaydı yada ona yakın olacak
    (öğretmenim)
    Bıkım jiletten
    Cildim hassas ( sedef hastasıyım)
    İlgilenenlere çok teşekkürler
    MTOKSOY
    05373745284

Alıntıları Göster
    arkadaşım benimde cildim hassas,sakalım gür ve sert bugüne kadar philips,panasonic,braun kullanan biri olarak diyorumki kesinlikle braun hele philipse hiç yanaşma ben aldıktan iki gün sonra satmak zorunda kaldım cildi aşırı derecede tahriş ediyor bu arada bu makineden memnun kalanda var sakalı seyrek cildide sorunlu olmayanlar gibi,hele senin gibi cildi sorunlu olanlara tavsiyem philipsden uzak durun önceliği brauna verin isterseniz panasonicide deneyebilirsiniz fakat panasonic cildim hassas olduğu için benim yüzümü yaktı kullanamadım benden son olarak tavsiye braunu kullanmanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

arkadaşım benimde cildim hassas,sakalım gür ve sert bugüne kadar philips,panasonic,braun kullanan biri olarak diyorumki kesinlikle braun hele philipse hiç yanaşma ben aldıktan iki gün sonra satmak zorunda kaldım cildi aşırı derecede tahriş ediyor bu arada bu makineden memnun kalanda var sakalı seyrek cildide sorunlu olmayanlar gibi,hele senin gibi cildi sorunlu olanlara tavsiyem philipsden uzak durun önceliği brauna verin isterseniz panasonicide deneyebilirsiniz fakat panasonic cildim hassas olduğu için benim yüzümü yaktı kullanamadım benden son olarak tavsiye braunu kullanmanız.

Alıntıları Göster
    Şöyle söyleyeyim, Braun ve benzerlerinde bir elek ve altında çok hızlı bir şekilde iki yönlü hareket eden bir taraklı başlık vardır.Elekten giren kıllar bu başlık tarafından yarı kesilir/yarı kopartılır. Philips sisteminde ise eleğin altında yuvarlak bir kaide üzerinde çok sayıda ve uygun açıda minik bıçak vardır ve bunlar döndükçe elekten geçen kılları keserler.Dolayısıyla bir çekiştirme olmaz.
    Ayrıca @sensei111 sana şunu söyleyebilirim, gerçekten traş makinası kullanma tecrübesi fazla biri olsaydın hangi marka/tip olursa olsun, cildin ilk kullanımda tepki vereceğini (bu tepki makinadan jilete dönüşte de geçerlidir) ve kişiden kişiye değişmekle birlikte cildin alışmasının ortalama 1 hafta süreceğini bilirdin. Yani "aldıktan 2 gün sonra satmak zorunda kaldım" diyen birisinin traş makinası tavsiyesini şahsen ciddiye alamayacağım,kusura bakma.
    Özetle, marka fanatikliği yapmıyorum, diğerlerini de kötülemiyorum ama neden Philips tercih ettiğimi, diğerlerinden memnun kalmadığımı nedenleriyle yazıyorum. İsteyen dikkate alır, isteyen almaz.Ben yazayım da...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şöyle söyleyeyim, Braun ve benzerlerinde bir elek ve altında çok hızlı bir şekilde iki yönlü hareket eden bir taraklı başlık vardır.Elekten giren kıllar bu başlık tarafından yarı kesilir/yarı kopartılır. Philips sisteminde ise eleğin altında yuvarlak bir kaide üzerinde çok sayıda ve uygun açıda minik bıçak vardır ve bunlar döndükçe elekten geçen kılları keserler.Dolayısıyla bir çekiştirme olmaz.
    Ayrıca @sensei111 sana şunu söyleyebilirim, gerçekten traş makinası kullanma tecrübesi fazla biri olsaydın hangi marka/tip olursa olsun, cildin ilk kullanımda tepki vereceğini (bu tepki makinadan jilete dönüşte de geçerlidir) ve kişiden kişiye değişmekle birlikte cildin alışmasının ortalama 1 hafta süreceğini bilirdin. Yani "aldıktan 2 gün sonra satmak zorunda kaldım" diyen birisinin traş makinası tavsiyesini şahsen ciddiye alamayacağım,kusura bakma.
    Özetle, marka fanatikliği yapmıyorum, diğerlerini de kötülemiyorum ama neden Philips tercih ettiğimi, diğerlerinden memnun kalmadığımı nedenleriyle yazıyorum. İsteyen dikkate alır, isteyen almaz.Ben yazayım da...

Alıntıları Göster
    arkadaşım marka fanatikliği falan yapmıyorum,braun fabrikasınada ortak değilim,arkadaşımız cildim problemli dediği için braun önerdim yoksa cildi hassas ve problemli değise philipsde kullanabilir.

• quote:

arkadaşım marka fanatikliği falan yapmıyorum,braun fabrikasınada ortak değilim,arkadaşımız cildim problemli dediği için braun önerdim yoksa cildi hassas ve problemli değise philipsde kullanabilir.

Alıntıları Göster
    almak istediğiniz her türlü traş makinası size ulaştırabilirim. ürünler amerikadan getirilecektir. bu yüzden siparişler ortalama 2 hafta sonra ulaştırılacakır. çakma çin malı değildir.ayrıca 15 gün sonra elime panasonic 8103s geçecek. .

kendim 5 yıl önce önce braun 6 serisi almıştım. üründen çok memnum kaldım. ürüne jelde takılabiliyor.iki tüp jel kullandım. benim şahsi fikrim jeller gereksiz ve çok pahalı. aynı işi arko vb. yumuşatıcılarda görür. kendi tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim. memurum 2 günde bir taş olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: posterity

almak istediğiniz her türlü traş makinası size ulaştırabilirim. ürünler amerikadan getirilecektir. bu yüzden siparişler ortalama 2 hafta sonra ulaştırılacakır. çakma çin malı değildir.ayrıca 15 gün sonra elime panasonic 8103s geçecek. .

kendim 5 yıl önce önce braun 6 serisi almıştım. üründen çok memnum kaldım. ürüne jelde takılabiliyor.iki tüp jel kullandım. benim şahsi fikrim jeller gereksiz ve çok pahalı. aynı işi arko vb. yumuşatıcılarda görür. kendi tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim. memurum 2 günde bir taş olurum.

Alıntıları Göster
    sensei111-bobita-posteriety
    Hepinize de değerli yorumlarınız için teşekkürler
    Ben de 2 günde bir traş olan bir öğretmenim
    Çok fazla sayılmaz sakalım
    Öncelikle beni sinekkaydı yapmalı, tahriş 2.sırada.
    Islak kullanmam ben
    Jelli iyi mi olur kötü mü bilmiyorum
    Ayrıca jele gerek var mı onu da bilmiyorum
    Ya özetle ben çok bişey bilmiyorum
    Sadece bütçem 200 tl;taksitli (maksimum kartla) alacağım
    Marka önerisinden ziyade model önerisi de istiyorum
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smileplease03 -- 26 Aralık 2010; 17:50:14 >

• quote:

Islak kullanmam ben
    Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    sevgili kardeşim ben yaklaşık 5 yıldır philips kullanıyorum 45 yaşındayım bundan önce suratım her traş sonrası kabarırdı fakat 5 yıldır philipsin ıslak kuru olan modelini kullanıyorum ve çokta memnunum artık yenileme zamanı geldi yeni yeni yakma yapıyor hayırlı günler

• quote:

Orijinalden alıntı: bensende

sevgili kardeşim ben yaklaşık 5 yıldır philips kullanıyorum 45 yaşındayım bundan önce suratım her traş sonrası kabarırdı fakat 5 yıldır philipsin ıslak kuru olan modelini kullanıyorum ve çokta memnunum artık yenileme zamanı geldi yeni yeni yakma yapıyor hayırlı günler

Alıntıları Göster
    Ben 2 yıldır philips kullanıyorum. Başlığını musluğa çarptırıp kazayla bozmuştum. Servise götürdüm. Sorunsuz yapılsın istediğimden nasıl bozulduğunu anlatıp yazdırdım. 2 gün sonra yapıldığını haber verdiler. Servisten alırken başlığını değiştirdiklerini söylediler. Kullanıcı hatası ya ben direk ücreti ne kadar diye sordum. Garantiniz devam ediyor dediler ve ücret almadılar.

• quote:

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 10 senedir traş makinesı kullanıyorum. Braun'dan başka makine kullanmadım. O yüzden diğer makineler hakkında yorum yapamayacağım. Ancak sorunsuz bir traş için bence; bıçakların keskin(yeni) ve makinenin devir hızının yüksek olması gerekiyor. Braunun yedek parçası, kartuşu pahalı. Bir daha ihtiyacım olduğunda muslukta temizlenen panasonic marka olanı tercih edeciğim. Ayrıca piyasadaki en yüksek devir hızına sahip makine.

• quote:

Pili falan iyi durumdaysa,gövdede yıpranma vs. yoksa başlıkları değiştir hocam, makinayı yenilemeye gerek yok.
  • quote:

Islak kullanmam ben
    Saygılarımla...

Sinekkaydıdan kastın berber traşı gibi bir traşsa makinayı ilk etapta düşünme bence.
  • quote:

Islak kullanmam ben
    Saygılarımla...

arkadaşım jelli makineye gerek yok braunun 3 serileri senin istediğin fiyat aralığında araştır beğendiğin birini al ve kullan. (makinenin devir sayısına bak hangisi yüksekse onu al yüksek devirli makine daha iyi sinek kaydı tıraş yapar,benim önceki makinemin devri 86000 idi şimdiki 10000 devirde haliylede daha iyi tıraş yapıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensei111 -- 27 Aralık 2010; 16:05:19 >

• quote:

quote:

Islak kullanmam ben
    Saygılarımla...

arkadaşım jelli makineye gerek yok braunun 3 serileri senin istediğin fiyat aralığında araştır beğendiğin birini al ve kullan. (makinenin devir sayısına bak hangisi yüksekse onu al yüksek devirli makine daha iyi sinek kaydı tıraş yapar,benim önceki makinemin devri 86000 idi şimdiki 10000 devirde haliylede daha iyi tıraş yapıyor)

Alıntıları Göster

TRAŞ MAKİNASI DEDİĞİN ZAMAN MOSER

• quote:

Orijinalden alıntı: Armatö®

Alıntıları Göster
    1975 yılından bugüne BRAUN'un 383 serisini tatil günleri de dahil her sabah kullanıyorum. (Almanya'dan hediye gelmişti) Makina ve kablosu aynı, ihtiyaç oldukça peteğini orijinali ile değiştiriyorum. Marka önemli değil cildinize uygun bir makina seçmeniz gerekir. Alıdığınız makina ilk kullanımlarda sizi rahatsız eder.

• quote:

Bravo, saç traşı makinesiyle sakal traşı yaparak tarihe geçen ilk kişisin.

• quote:

bu alette cok sıktı sıradan düz tek marifeti düz kesmek vakum falan
    yeni özellik ekleyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.