Şimdi Ara

Siemens beyaz eşya seçimlerim hakkında yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun araştırmalar sonucunda kağıt üzerinde fiyat / performans olarak mantıklı bulduğum aşağıdaki ürünler hakkında sizden görüş bekliyorum.

Siemens KG58EAL30N Buzdolabı,
    Siemens SN26L880 Bulaşık Makinesi,
    Siemens HB532E3T Fırın,
    Siemens EO616HB10E Ocak,
    Siemens DW13707 Su sebili.

Bu ürünlerle ilgili olarak çok güzel bir fiyat aldım. Önerir misiniz yada aynı markadan şunu alsan daha iyi dedikleriniz var mı?

Bu arada çamaşır makinesini 75270 aldım ve davlumbazı Kügerr'den alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekrem09

Merhabalar,
    Uzun araştırmalar sonucunda kağıt üzerinde fiyat / performans olarak mantıklı bulduğum aşağıdaki ürünler hakkında sizden görüş bekliyorum.

Siemens HB532E3T Fırın,
    Siemens EO616HB10E Ocak,

Bu ürünlerle ilgili olarak çok güzel bir fiyat aldım. Önerir misiniz yada aynı markadan şunu alsan daha iyi dedikleriniz var mı?

Bulaşık için

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/SN26M883TR.html?source=browse
    modeline bakınız. İç zemini çeliktir. İthaldir.

Ayrıca bu modelde çok iyidir. Yeni ürün.
    http://www.guzelevim.com.tr/Profilo-BM6481MG-Bulasik-Makinesi_5467.html#0

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Çelik taban için daha fazla ücret ödemeye değer mi acaba ? Değer ise sebebi nedir ? Çünkü çok fazla şikayet göremedim polinox taban olması nedeniyle?
  • quote:

Çelik taban için daha fazla ücret ödemeye değer mi acaba ? Değer ise sebebi nedir ? Çünkü çok fazla şikayet göremedim polinox taban olması nedeniyle?

1- İthal ürün bence her zaman daha sağlam olur.
    2- Çelik her zaman daha iyidir. Sonuçta yüksek ısı ile bulaşık yıkanıyor içeride.
  • quote:

Merhabalar,

Siemens HB532E3T Fırın,
    Siemens EO616HB10E Ocak,

Ekrem09 Selam,

Bende sizin gibi ürünlerimi siemensden aldım ve yine sizin gibi davlumbazı Kügerr almayı düşünüyorum . Siz davlumbaz aldınız mı? Aldıysanız memnuniyet durumunuz nedir? hepsiburada haricinde nereden alınabileceğini biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: zgzzkty

Ekrem09 Selam,

Bende sizin gibi ürünlerimi siemensden aldım ve yine sizin gibi davlumbazı Kügerr almayı düşünüyorum . Siz davlumbaz aldınız mı? Aldıysanız memnuniyet durumunuz nedir? hepsiburada haricinde nereden alınabileceğini biliyor musunuz?

Selamlar, cevabınızı yeni gördüm. Kusura bakmayın. Beyaz eşyaları aldık hafta içinde teslim edilecek. Davlumbazı henüz almadım, düğün Eylül'de olduğu için daha zamanı var. Hepsiburada, N11 ve Boyner'de var benim bildiğim kügerr. Mail gönderdim kendilerine, 2014 6. aydan sonra yerel bayiliklerde vereceklerini söylediler. Şuan fiyatlar standard her yerde en az modeli 399 TL. N11'de veya HB'de hediye çekiyle fln olursa işte 300-350 arasına alınabilir ama dediğim gibi Haziran ayından sonra yerel bayilikler verirlerseo zaman fiyatlar değişir pazarlık şansımız olur. Bu yüzden beklemedeyim.

• Arkadaşlar merhaba;

Bende konuyu uzun uzun araştırdım markaya güvenip Siemens aldım. Tamam, servis kalitesi güzel, firma büyük ve kurumsal müşteri memnuniyetine önem veriyor ancak;
    Ürünler çamaşır makinası olsun bulaşık makinası olsun performans olarak iyi değil. Çamaşır makinasında mesela yıl 2014 sessiz olmasını beklersiniz değil mi? Bizim 15 senelik makinayla aynı sesi çıkarıyor hayal kırıklığı. Ayrıca bulaşık makinası kısa programı var diye aldık. Kısa programı sadece olsun diye konmuş adeta hiç yıkamıyor. Az doldurduk makinayı sırf denemek için gene aynı gene aynı. Velhasıl teknoloji anlamında aldığım modellerler mi alakalı yoksa Siemens beyaz eşyaların genel durumumu bilmiyorum ama teknolojik anlamada yeterli değil.

Bu durumu sırf insanlar farkında olsun diye bir kaç konuya yazdım. Arkadaşların bilgisine....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yedek parca fiyatlarini görseniz bi daha bu markayi alirmiyim dersin camasir makina kapak lastiği 180 2 yil önce simdi kapak pimi 90 TL makina değeri 1600 tTL geçecek benim de bulasik makina sepet tekerliği kayip simdi gidip fiyatini sormaya korkuyorum BOSCH sen gerçekten boş mussun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tusuva T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Yorumlarınızı tecrübe etmesemde katılıyorum çünkü araştırdığım dönemde siemens/bosch çamaşır makinelerinde şikayetler vardı. Beğenilen makinelerin fiyatları ise yüksekti. Bu nedenle gidip AEG 75270 almıştım konuda belirttiğim gibi. Bütçe gereği olarak fiyat performans birincisi ürünler almaya çalışıyoruz. Bu nedenle ben listemi yukarıda sundum. Ancak mesela benim çamaşır makinesi şuan satış yok. Geçen 2 arkadaşıma lg'nin (şuan model numarası yanımda değil) 999 TL etiket ile satılan çamaşır makinesini 100 TL parafpara, 30 TL sevgililer günü kampanyası ve 50 tl çek ile birleştirerek aldık. Oldukça memnun ses ve yıkama kalitesi bakımından...Dönem dönem değişiyor o yüzden hiçbir zaman markayı değil alacağınız ürünü tartıp, araştırıp almak gerek...
  • sabanoz S kullanıcısına yanıt
    Yedek parçası pahalı olan markanın ürünlerinin parçası az arıza yapıyor, bu nedenle yedek parça satışı az oluyor, bu nedenle üretim maliyeti artıyor bu nedenle yedek parça fiyatı artıyor diye düşünmekte gerekebilir bazen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.