Şimdi Ara

8 kg çamasır makinası ilave su özellikli veya ekstra durulama özellikli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehabalar. 8 Kg marka ve fiyatını önemsemeksizin ve hatta su kullanımı açısından A sınıfı +++ ları olmayan ilave su özellikli veya ilave durulama özelliği buluna çamaşır makinası almak istiyorum. Tamamen çelik tambur olması da tercih sebeplerimden biri olabilir. Kalan detarjan ve yumuşatıcı artıklarından dolayı cilt rahatsızlığı geçirdim. Sebaroik dermotit (Saş derisinde aşırı yağlanma) Herkesin bu özelliği dikkate alması gerekir. Ucuz enerjiyle sağlı kaybetmek bana pahalıya mal oldu. Önerilerinizi bekliyor saygılar sunuyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çamaşır Makinelerinde İlave Su Özelliği ve Ekstra Durulama

Çamaşır Makinesinde İlave Su Özelliği Nedir?

"İlave su" özelliği, çamaşır makinesinde bulunan ve kullanıcıların çamaşırlarına ek su eklemelerine olanak tanıyan bir özelliktir. Bu özellik, deterjan kalıntılarının veya inatçı lekelerin daha etkili bir şekilde durulanmasına yardımcı olabilir.

Ekstra Durulama Özelliği Nedir?

"Ekstra durulama" özelliği ise çamaşırları normal durulama döngüsüne ek bir durulama döngüsü daha ekleyen bir özelliktir. Bu özellik de deterjan kalıntılarını tamamen gidermek ve hassas ciltler için daha uygun hale getirmek için kullanılabilir.

İlave Su ve Ekstra Durulama Özelliklerinin Kullanım Alanları

• Hassas ciltler: Deterjan kalıntılarına karşı hassas olan kişiler, çamaşırlarını ekstra durulama özelliğiyle yıkayabilirler.
    • Bebek giysileri: Bebeklerin cildi hassas olduğundan, bebek giysilerini ilave su veya ekstra durulama özelliğiyle yıkamak faydalı olabilir.
    • Spor kıyafetleri: Spor kıyafetleri genellikle çok fazla ter ve kir içerir. İlave su veya ekstra durulama özelliği, bu tür kıyafetlerden deterjan kalıntılarının daha iyi giderilmesine yardımcı olabilir.
    • Çok kirli çamaşırlar: Aşırı derecede kirli çamaşırlar için ilave su özelliği, çamaşırların daha etkili bir şekilde temizlenmesini sağlayabilir.

Önemli Notlar:

• İlave su özelliği, su tüketimini artırabilir.
    • Ekstra durulama özelliği, yıkama süresini uzatabilir.
    • Çamaşır makinesinin modeline bağlı olarak, ilave su ve ekstra durulama özellikleri farklı şekillerde adlandırılabilir ("İlave Su", "Ekstra Durulama", "Yoğun Durulama" vb.).

Çamaşırlarında deterjan kalıntısı kalmamasını ve hassas cildin için daha uygun hale getirmek istiyorsan, "İlave Su" veya "Ekstra Durulama" özellikli çamaşır makineleri modellerini tercih edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorununuzu anlıyorum. Geçmiş olsun.
    Benimde cildim deterjan kalıntısına karşı hassas. Bu sebepten yumuşatıcı kullanmıyorum. Bu sayede her yıkamada çamaşırlar fazladan 1 kez durulanmış oluyor. Birde makinemde (Profilo CM1001CTR) ekstra durulama özelliği mevcut. Pas pas vb. harici tüm çamaşır ve yatak-yorgan için mutlaka bu özelliği kullanıyorum. Bu sayede cildimle direk teması olan herşey fazladan 2 sefer durulanmış oluyor. Herkese tavsiye ederim.

Ama esas sorun yeni makinelerin suyu koklayarak yıkaması ve durulaması. Eskilerde kazandaki su seviyesi dışarıdan rahatça görülebilirdi. Şimdikiler sanki susuz yıkıyor.

Tavsiyem temiz kullanılmış ikinci el makine almanız, Bosch, Siemens veya Miele. Bu garanti sonuç verir. Yok ben sıfır makine alacağım diyorsanız bazı marka ve modellerde 'Allergy' seçeneği var. Bu makinelere yönelin derim.

• Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • bizim arçelikte ilave durulama yok o yüzden benim eşyalar hijyende yıkanıyor 3 durulama bir yumuşatıcı toplamda 4 durulama
  • hocam Bosch veya Profilo modellerinden birini beğenin, sonra gelin burada söyleşelim. Yada direk öneri istersen WAS20763TR ve CM1000ETR tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unaltayfur

Mehabalar. 8 Kg marka ve fiyatını önemsemeksizin ve hatta su kullanımı açısından A sınıfı +++ ları olmayan ilave su özellikli veya ilave durulama özelliği buluna çamaşır makinası almak istiyorum. Tamamen çelik tambur olması da tercih sebeplerimden biri olabilir. Kalan detarjan ve yumuşatıcı artıklarından dolayı cilt rahatsızlığı geçirdim. Sebaroik dermotit (Saş derisinde aşırı yağlanma) Herkesin bu özelliği dikkate alması gerekir. Ucuz enerjiyle sağlı kaybetmek bana pahalıya mal oldu. Önerilerinizi bekliyor saygılar sunuyorum

Öncelikle gecmis olsun. Bol suyla durulama istiyorsanız siemens tavsiye ederim size ben bizzat durulama performansından memnunum isterseniz model verebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unaltayfur

Mehabalar. 8 Kg marka ve fiyatını önemsemeksizin ve hatta su kullanımı açısından A sınıfı +++ ları olmayan ilave su özellikli veya ilave durulama özelliği buluna çamaşır makinası almak istiyorum. Tamamen çelik tambur olması da tercih sebeplerimden biri olabilir. Kalan detarjan ve yumuşatıcı artıklarından dolayı cilt rahatsızlığı geçirdim. Sebaroik dermotit (Saş derisinde aşırı yağlanma) Herkesin bu özelliği dikkate alması gerekir. Ucuz enerjiyle sağlı kaybetmek bana pahalıya mal oldu. Önerilerinizi bekliyor saygılar sunuyorum

çelik tambur istiyorsanız miele ya da goranjê'ye bakmanız lazım. diğerlerinde yok çünkü.

ben bosch idos kullanıyorum. diğer was2x763 serilerinde olduğu gibi ilave durulama fonksiyonu ile 3 ilave durulama yaptırabiliyorsunuz. ayrıca daha bol su ile yıkayan ve durulayan sensitive programı da mevcut. bunun yanında leke çıkarma fonksiyonlarından örneğin kan lekesi, ter lekesi ve de özellikle çorap kirini seçtiğinizde tamburun nerdeyse yarısı su ile doluyor ve bu şekilde yıkama yapıyor. tıpkı arçelik 2200deki yünlü programı gibi. bu açıdan bosh-siemensin sizi üzeceğini sanmıyorum.

geçmiş olsun bu arada. mümkün olduğunca az deterjan kullanın. eğer olumsuz bir etkisi varsa (ki en azından ben olumlu bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum) yumuşatıcı kullanmayın, ya da çok az kullanın. ben denemedim ama en kısa sürede denemeyi düşünüyorum; çamaşırlarınızı sıvı arap sabunu ile yıkayabilirsiniz. ya da sabun tozu ile...

http://www.bugday.org/portal/haber_detay.php?hid=115

bu link de epey faydalı....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.