Merhaba 20 gün önce bosch serie 6 WQG241A0TR modelinden aldim. Mix sentetik programında dolap kuruluğu seçiyorum. 40 dk kala ütü işareti cikiyor ve çamaşırlar nemli cikiyor. Servis bakti bi sorun görmedi.pamukluda da aynı isareti çıkardı.bazıları nemliydi Mix programını 2 parça atlet ile denedim yine aynısı oldu. Bilgisi olan var mi.extra kuruluk seçiliyken bu normal mi. Cok moralim bozuk, yardımcı olur musunuz Sikayet var.com da 2 kişi aynı sikayeti yazmış.bi sonuc yok |
Bosch Kurutma Makinesi Uyarı Işaretleri ve Anlamları
Bosch kurutma makineleri, optimum performans sağlamak ve kullanıcı güvenliğini korumak için çeşitli uyarı işaretleri görüntüler. Bu işaretlerin anlamlarını bilmek, makinenizi güvenli ve verimli bir şekilde kullanmana yardımcı olacaktır.
Sentetik Dolap Kuruluğu Nedir?
Sentetik dolap kuruluğu, hassas sentetik kumaşların kurutulması için özel olarak tasarlanmış bir programdır. Bu program, kumaşlara zarar verebilecek yüksek ısıdan kaçınır ve buruşmaları azaltmaya yardımcı olur.
Bosch Serie 6 Kurutma Makinesi Uyarı Işaretleri
- Filtre Temizliği: Bu işaret, tüy tutucuların ve yoğuşma suyunun giderilmesinin gerektiğini belirtir.
- Su Deposu Dolu: Su deposu dolu olduğunda bu işaret yanar ve suyu boşaltman gerektiğini belirtir.
- Su Girişi Yok: Su beslemesinde sorun varsa bu işaret görüntülenir.
Bosch Serie 4 Kurutma Makinesi Uyarı Işaretleri
- Su Deposu Boş: Su deposu boş olduğunda bu işaret yanar ve su eklemen gerektiğini belirtir.
- Filtre Temizliği: Tüy tutucuların ve yoğuşma suyunun giderilmesi gerektiğinde bu işaret görüntülenir.
- Hava Girişi Tıkalı: Kurutucunun hava girişi tıkalıysa bu işaret yanar.
Bosch Kurutma Makinesi Genel Uyarı Işaretleri
- Ütü İşareti: Bu işaret, çamaşırların ütülenmeye hazır olduğunu gösterir.
- Durma: Bu işaret, kurutma döngüsünün tamamlandığını gösterir.
- Tambur Temizliği: Bu işaret, tamburun temizlenmesi gerektiğini belirtir.
Herhangi bir uyarı işaretini görürsen, makinenin kullanım kılavuzuna başvurmanı ve ilgili adımları uygulamanı öneririz. Gerekli bakım ve temizlik işlemlerini düzenli olarak yapmak, Bosch kurutma makinelerinin ömrünü uzatacak ve sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayacaktır.