Şimdi Ara

Bosch Kurutma Makineleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurutma makinesi düşünüyorum. Ama kimileri hiç gerek yok bekle diyor. Satış temsilcisi WTB 86200 sizin için yeterli diyor...
    WTB 86200 -- 1209 TL - 7 Kg
    WTS 8652S -- 1459 TL - 8 Kg
    WTS 8630X -- 1495 TL - 9 Kg

Kg dışında dikkat edilmesi gereken nedir? Fiyat performans hangisinde iyidir? 1200-1300 TL gibi bir bütçe belirlemiştim.

• Haftada kaç kere kullanacaksınız?
    Eğer hemen hemen hergün kullanılacaksa a sınıfı ve üstü tercih ediniz ama az kullanırım diyorsanız WTB86200tr 'yi alabilirsiniz benim tavsiyem a sınıfından %40 tasarruflu olan WTB 84360 by modeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani 2-3 kere kullanırız gibi geliyor.
    WTB 84360 modelini internette bulamadım. Onun yerine WTW 84360 var sanırım.
    Oda eski model gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_kesaf -- 15 Kasım 2013; 13:18:41 >
  • O zaman wtb86200 işinizi görür

• Kurutma makineleri konusunda genel olarak pek bir bilgi yok sanırım.
    Elektrik tasarrufu dışında neler önemli vs... Satış temsilcileride bilmiyor.
  • Programları,(super kısa 40 , kuş tüyü ,spor vb) tambur hacmi bazı markaların çok küçük oluyo buda kırışıklığı arttırıyor. En önemliside ses seviyesi bazıları çok gürültülü olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm170 -- 16 Kasım 2013; 15:30:02 >
  • arkadaşlar, bir sorunum var.
    makinem ecologixx 7.
    son bir haftadır makine sık sık "su haznesi dolu" ikazı veriyor ama hazne daha yarı yarıya boş. hatta bunu bugün 4 kez yaptı.
    haznedeki filtreyi tekrar tekrar yıkadım ama fayda etmedi. ne yapmalıyım, fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkal -- 16 Kasım 2013; 22:25:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WTB 86200 modelini aldım... sorusu olan varsa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: meti****

arkadaşlar, bir sorunum var.
    makinem ecologixx 7.
    son bir haftadır makine sık sık "su haznesi dolu" ikazı veriyor ama hazne daha yarı yarıya boş. hatta bunu bugün 4 kez yaptı.
    haznedeki filtreyi tekrar tekrar yıkadım ama fayda etmedi. ne yapmalıyım, fikri olan var mı?

Makineyi arkaya doğru kaldirin su akiyorsa yere bitene kadar akitin sonra cekmeceyi tekrar bosaltin yerine Takin camasir koymadan calistirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi inceleme yaparsınız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm170 -- 19 Kasım 2013; 17:53:11 >
  • 2 gündür önce çamaşır makinesi sonra kurutma makinesi çalışıyor...
    Görsel olarak şık. kurutma makinesinin kazanı baya büyük... Ses seviyesi idare eder düzeyde...
    kuruluk konusunda iki kurutmada da iyi sonuç verdi. Son kurutmanın modu ütü kuruluğu idi süresi 1,5 saat.
    1 Saatin sonunda ütü kuruluğunda makine biraz ısındı... normal mi bilemedim. Ön hazneye el değdirip tutamıyordunuz.
    Bu konu biraz kafamı karıştırdı... Ütü kuruluğunda bu kadar ısınırsa daha sıcak ayarlarında acaba ne olur. :(

İlk defa kurutma kullandığımız için normal mi bilemedim...
  • Genelde b sınıfı kurutma makineleri hem ısınır hemde olduğu yeri ısıtır. Bu yüzden normaldir daha sıcak ayarlardada birşey olmaz.

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    dediğinizi denedim ama sonuç değişmedi. makine sanki su haznesi dolu gibi algılıyor. suyun hazneye pompalandığı kanal mı tıkalı acaba?
    sanırım servis çağıracağım, çözüm bulamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meti****

dediğinizi denedim ama sonuç değişmedi. makine sanki su haznesi dolu gibi algılıyor. suyun hazneye pompalandığı kanal mı tıkalı acaba?
    sanırım servis çağıracağım, çözüm bulamadım bir türlü.

Olabilir bi servis cagirin

• Bosch kurutma makinasi almak istiyoruz.

Fakat su haznesini 2 de bir bosaltmak yerine gidere baglatmak istiyoruz.

bir bosch bayisine sordum herhalde baglaniyordur gidere diye sacma bir cevap verdi adam da bilmiyor.

Yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

Bosch kurutma makinasi almak istiyoruz.

bir bosch bayisine sordum herhalde baglaniyordur gidere diye sacma bir cevap verdi adam da bilmiyor.

Hangi modeli alacaksınız hocam? Kendi kendini temizleyen kondenserli yani ısı pompalı A sınıfı ve üstü (A+, A+++ vb.) gibi modellerde yoğunlaştırılmış su kabı dışında tahliye hortumu yok çünkü yoğunlaştırılmış su kabındaki su ile kendi kendine otonatik kondenserini temizliyor.

Isı pompalı olmayan yani B sınıfı makinelerin kullanma kılavuzuna baktım Bosch un internet sitesinden şöyle bir yazıya rastladım '' yoğunlaştırılmış tahliye için bağlantı seti, yoğunlaşmış su doğrudan bir hortum aracılığıyla aktarılır'' yazıyordu yalnız bu yazı opsiyonel aksesuarlar kısmında yazıyordu siz Bosch çağrı merkezini arayın bu boru belki makineyi alınca içinden çıkıyordur bilgi alın ama dediğim gibi B sınıfı makinelerde hortumla su tahliyesi var.

Benim tavsiyemi sorarsanız Isı pompalı bir model yani A+ ve üstü bir model. Bende A+++++ model kullanıyorum A sınıfından %50 tasarruflu model WTW86561TR benim makinenin modeli 3 senedir kullanıyorum çok memnunum. Su haznesini 1 defa dökseniz yetiyor her kurutma sonrası oda 7-8 kg çamaşırda tam doluyor yoksa mesela 2 kg çamaşırda yada az su çeken çamaşırlarda her defa dökecek kadar çok su birikmiyor.

Yeni makine alacak olsaydım Bosch WTY88740TR alırdım çok üst düzey kaliteli makine A sınıfından %60 tasarruflu ısı pompalı cihaz.

Aklınızda bulunsun ısı pompalı makineler bir miktar daha düşük ısı ile kurutma yapıyor bu yüzden çamaşırlara daha az zarar veriyor.

Alacağınız makine şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

quote:

Hangi modeli alacaksınız hocam? Kendi kendini temizleyen kondenserli yani ısı pompalı A sınıfı ve üstü (A+, A+++ vb.) gibi modellerde yoğunlaştırılmış su kabı dışında tahliye hortumu yok çünkü yoğunlaştırılmış su kabındaki su ile kendi kendine otonatik kondenserini temizliyor.

Isı pompalı olmayan yani B sınıfı makinelerin kullanma kılavuzuna baktım Bosch un internet sitesinden şöyle bir yazıya rastladım '' yoğunlaştırılmış tahliye için bağlantı seti, yoğunlaşmış su doğrudan bir hortum aracılığıyla aktarılır'' yazıyordu yalnız bu yazı opsiyonel aksesuarlar kısmında yazıyordu siz Bosch çağrı merkezini arayın bu boru belki makineyi alınca içinden çıkıyordur bilgi alın ama dediğim gibi B sınıfı makinelerde hortumla su tahliyesi var.

Benim tavsiyemi sorarsanız Isı pompalı bir model yani A+ ve üstü bir model. Bende A+++++ model kullanıyorum A sınıfından %50 tasarruflu model WTW86561TR benim makinenin modeli 3 senedir kullanıyorum çok memnunum. Su haznesini 1 defa dökseniz yetiyor her kurutma sonrası oda 7-8 kg çamaşırda tam doluyor yoksa mesela 2 kg çamaşırda yada az su çeken çamaşırlarda her defa dökecek kadar çok su birikmiyor.

Yeni makine alacak olsaydım Bosch WTY88740TR alırdım çok üst düzey kaliteli makine A sınıfından %60 tasarruflu ısı pompalı cihaz.

Aklınızda bulunsun ısı pompalı makineler bir miktar daha düşük ısı ile kurutma yapıyor bu yüzden çamaşırlara daha az zarar veriyor.

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.

Arastirip Bosch WTY88740TR aldik cok tesekkurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

quote:

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.

Arastirip Bosch WTY88740TR aldik cok tesekkurler.

Hayirlin olsun hocam kurulunca 1 adet fotosunu koyarmisin

• Buyrunuz..
     Bosch Kurutma Makineleri

• quote:

Buyrunuz..
     Bosch Kurutma Makineleri

Off super hayirli olsun ses seviyesi nazil bide buhar prig denedinizmi? Altındaki makine maxx 6 yada 7 mi¿

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.