Bildirim
Bosch Kurutma Makineleri (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
B sınıfı İndesit 8 Kg lık kurutma makinesi havalar soğuduğundan bu ara haftanın 3 günü 2' şer saat çalıştırıyoruz
Elektrik faturası 5 lira fazla geldi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: draco1987
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.
Arastirip Bosch WTY88740TR aldik cok tesekkurler.
Hayırlı olsun güle güle kullanın çok iyi bir seçim çok memnun kalacaksınız -
merhaba meti****,
aynı sorunu bende yaşıyorum şu anda. bu sorun çözümlenebildi mi ? çözümlendiyse eğer hatırlarsanız nasıl olduğu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. -
yetkili servis sorunu çözemediği gibi bir de dünyanın parasını almaya kalktı. en sonunda şikayet ettim.
sonra yetkisiz servis çağırdım, geçen olayları da anlattım. makineyi aldılar baktılar, sonra detaylı bir temizlik yaptılar, hatta usta bana "kelebeklerini de temizledik, tıkanmıştı" gibi birşey söyledi, ama kelime kelebek miydi tam emin değilim doğrusu.
sonrasında uzun süre sorun olmadı, bugünlerde ara ara yine yapıyor ama 2 haftada bir kez filan, onda da düğmesine basınca normal devam ediyor, takılıp kalmıyor eskisi gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X