Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN SAMSUNG MU PANASONİC Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

taşınacağım için eve yeni bir tv almaya karar verdim ve fiyat bakımından SAMSUNG UE-40D5000 de karar kılmıştım. fakat geçenlerde darty de gezerken PANASONIC TX-L42E30E modelini gördüm ve satıcının anlatımıyla tamamen kararsız kaldım. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim ? fiyatlara gelince samsung 1799 tl panasonic 1899 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktlcn -- 25 Temmuz 2011; 10:40:19 >

• 40d6000 neden bakmadınız? 1999 lira şu an teknosa fiyatı, ilk indirimde 1800'ü görebilir.

Ayrıca 1919'a 130 ekran Full hd 3d Samsung plazma da çok cazip. Satıcılardan fazla gaz almayın bence. Dediğiniz panasonic'i incelemedim ama Samsunglar daha çok işleve sahip oluyorlar. Panasonic plazma da meşhur. Bursa dönercisinden Manisa Kebabı almak neyse plazmacı panasonicten de lcd almak aşağı yukarı o.
  • 130 ekran salon için büyük kaçar ama dediğin samsunga bakıyorum. teşekkürler tavsiyen için çok sağol ((=
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktlcn

130 ekran salon için büyük kaçar ama dediğin samsunga bakıyorum. teşekkürler tavsiyen için çok sağol ((=

Yalnız ben Samsung'a bak demiyorum onun altını çizelim. Bunun Sony'si var FPR 3d'li LG ve Phillipsi var... Benim marka tercihim Sony olurdu öte yandan Samsung'un da özelliklerine tav olurdum ama markası bence tav olunacak bir marka değil. Sharp da biraz üst sınıf kaçıyor ama güzel ürünleri var. Yine Toshiba da bir pazarlama hatası, forumda da düzgün-yeterli bilgi yok alan da yok ama güzel ürünleri olabilir. Araştırmak lazım. Bir markaya saplanmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 27 Temmuz 2011; 13:03:04 >
  • Öncelikle aslında TV'yi ne amaçla kullanacağınız çok önemli. Eğer oyun oynayacaksanız kesinlikle Samsung tercih etmeyin zaten çünkü lag sıkıntısı çok fazla. Şahsen 3D olmayan bir LED TV düşünüyorsanız, bütçenize göre ben de boyutu çok fazla büyük olmayan bir Sony TV edinmenizi tavsiye ederim.

Gerçi bütçeniz de öyle az değil, bu bütçeyle 42'' bir 3D LED TV alabilirsiniz ilk indirimde. Bence bunu da bir araştırın ve deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.