Şimdi Ara

Samsung telefon tavsiyesi lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 senedir Xiaomi telefon kullanıyorum, aldıktan 1,5 sene sonra güncellemeler kesildi. Bu yüzden artık Çin markalı telefon düşünmüyorum. Samsung'un 5 sene güncelleme garantisi olduğu için Samsung istiyorum. Bütçe maksimum 20.000 TL civarı. Hangi modelleri önerirsiniz? İkinci el düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 14 Kasım 2024; 9:13:52 >

• hocam bütcen daha yüksek olsaydı sana kesınlıkle Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256 GB onerırdım on numara cıhaz ve omurluk kesınlıkle....

• Senin yerinde olsam fiyat arttırımına giderdim. 20k ya alabileceğin tek mantıklı cihaz A55 olurdu. A55 kötü bir cihaz mı? Tabi ki değil ama sen bütçeni o kadar orta sınırda bırakmışsın ki. Bütçeni eğer 10k daha arttırırsan eğer S23, S24 serilerine göz kırparsın. Ve çok daha iyi çok daha uzun ömürlü cihazlar kullanmış olursun. S23 serisinde 4 yıl, S24 serisinde 7 yıl güncelleme garantili cihazlar. S24 256 GB tavsiye ederim. 33k fiyat eğer fazla dersen, S23 256 GB 29k fiyattan satılıyor. FE modelleri de var fakat onları önermiyorum. Ne S23 FE yi ne de S24 FE yi. Bu arada eğer yeni bir cihaz alacaksan 256 GB depolama altı bir cihaz alma. Pişman olursun. Kendim S23+ kullanıyorum, S24+ da var. 2 seri de iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.