Bildirim
SONY TELEFON ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
X compact çok kalın z3 compact da eskidi bunların görüntü kalitesi senin beklentini karşılamayabilir. M5 sorunlu telefon alınmaz. Bunlar arasından X compact alabilirsin illa alıcam diyorsan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 21 Ocak 2017; 22:32:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam peki bu skalada önerebileceğiniz telefon nedir? -
Lenovo P2'ye ne dersin?
x compact kesinlikle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sony dışı pek düşünmüyorum . sütten ağzım yandı bikere :) -
hocam bi m5 kullanıcısı olarak tavsiyem uzak durun ben aldım sadece 2 ay güzel kullanabildim oda sadece kamerasını güzel kullanabildim oyun performansı olsun batarya olsun ses olsun her yönüyle alınmayacak bir telefon -
X compact Sar değeri hariç güzel telefon.
Fiyatı da düşmüş bence alınır. -
X compact ı bugün aldım. yorumlarınız için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Saymın diyorki
X compact ı bugün aldım. yorumlarınız için teşekkürler
Memnun musun bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. -
hocam şarjı ve ekranına bayılım diyebilirim. Fotoğraf çekimi muazzam değil . kasma ısınma sorun yaşamaıyorum. Samsungdan sonye geçmiş bii olarak kalite aktıgını söyleyebilirim -
X Compact
Kardeşim bence Sony kullanma. Ben Vestel Venüs kullanaıcısıyım Yerli Malı daha neolsun yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanOrc
Kardeşim bence Sony kullanma. Ben Vestel Venüs kullanaıcısıyım Yerli Malı daha neolsun yani.
Olur mu?
Vestel kraldır,yerli malıdır cart curt.Bence boş
0-1500arası sony telefonları alınmaz illa 0-2000 arası olacak sorunsuz sony ister iseniz.
Biraz daha bekleyin sony yeni telefon tanıtacak onları göz önüne alıp tekrar düşünün eğer şimdi alacağım derseniz sony x compact
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X