Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU YAZ HER YERDE TTNET FIRTINASI ESECEK !
    İşte TTNet’ten muhteşem bir kampanya !

TTNet ADSL ‘e Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında abone olan ve 2 yıllık taahhütname imzalayan herkes 2007 yılı sonuna kadar çok özel fiyat tarifelerinden faydalanacak üstelik bedava modem sahibi olacak.

Kampanyanın Zamanlaması:
    *Kampanya 4 Haziran – 31 Ağustos 2007 tarihleri arasında yapılan başvurularda geçerlidir.
    *Abone indirimli tarifeden, 2007 Aralık ayı sonuna kadar yararlanacaktır.

Seçenekler:
    A) Bedava kablolu(combo) modem + 2007 sonuna kadar indirimli fatura(aşağıdaki tabloda 2.sütun fatura tutarıdır)
    B) Bedava kablosuz(Wireless) modem + 2007 sonuna kadar indirimli fatura(aşağıdaki tabloda3.sütun fatura tutarıdır)

KAMPANYA FİYAT TARİFESİ (YTL):

*Mevcut kampanyada, müşterilere Combo modem ile verilen 2 aylık ücretsiz kullanım, 4 Haziran tarihinden sonra alınan başvurularda verilmeyecek olup, kampanya sadece yukarıdaki iki seçenek ile(A ve B) devam edecektir.

Acemiwebci: Arkadaşlar aslında bu olay bir KAMPANYA ! Ancak TTNet üst yönetimle yapılan toplantıda tüm kullanıcılara uygulanacak tarife konusunda sorular soruldu ve dolaylı yoldan 1 Ocak 2008 tarihi itibariyle bu tarifelerin uygulanabileceği şeklinde izlenim alındı. Bu yüzden başlıkta tarife olarak yazdım. Daha önceki bir topicte bu konu hakkında bilgi vermiştim. Haziran veya Eylül ayında uygulanmakta olan tarifenin değişeceğini ve hazırlık yapıldığını duyurmuştum. Çünkü ciddi anlamda Telekom'a fiyat politikaları konusunda tepki var. Sayısız dava ve eleştiri var. Üst yönetim bunları dikkate alıyor ve hem fiyat politikasını düzeltmeye hem de yatırıma devam ediyor.
    Ancak unutmayınki Telekom'da bir şirket. Şirketlerin ana amacı para kazanmaktır. Başlangıçta 6,5 milyar dolar ödediler ve hala yatırım yapmaya devam ediyorlar. Biraz da adamlara hak vermeli. Ama biz de makul tepki ortaya koyup adamlardan makul fiyatla hizmet alma talebimizin sonuna kadar arkasında durmalıyız.
    Size son bir bilgi: Hala mecliste duran (siyasi kavga yüzünden geçemeyen) Tekel Yasası mutlaka biran önce TBMM'den geçmelidir. Böylece Telekom gibi şirketlerin TEKEL'i ortadan kalkmalı, hizmet taahhütünü yerine getiren halka hizmet edebilmelidir. 4077 sayılı yasa gereğince de bizler yani nihayi tüketici en uygun bulduğumuz şirketten dilediğimiz gibi hizmet alabilmeliyiz. Bunun ötesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemiwebci -- 1 Haziran 2007; 12:12:15 >

• 9gb kotalıya geçerim ozaman yaw iyimiş
  • bu sefer resmi kopyaladım
  • bu arada mevcut 1024 kotalı adsl abonesiyim bu tarifelerden herhangi birine geçmek istediğimde başvuru yapıyorum ve hiçbir ek ücret ödemeden dilediğim tarifeyi seçebiliyorum değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Haziran 2007; 12:21:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamamurat20

bu sefer resmi kopyaladım

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

bu arada mevcut 1024 kotalı adsl abonesiyim bu tarifelerden herhangi birine geçmek istediğimde başvuru yapıyorum ve hiçbir ek ücret ödemeden dilediğim tarifeyi seçebiliyorum değil mi ?

Kesinlikle HAYIR !
    Bu tarifeler halihazıradaki kullanıcılar için değil, ilk defa abone olacaklar içindir ! Hatta şu an ADSL'i iptal ettirip aynı telefon numarasına yeniden kampanya ADSL'i almanız bile mümkün değil. O yüzden DİKKAT !
    Ancak eğer öngörümüz bozulmaz ise 1 Ocak 2008 itibariyle bu tarifeler herkese uygulanacak (umarım-en çok ben istiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemiwebci -- 1 Haziran 2007; 12:31:16 >
  • eski kullanıcalara çektikleri çile ve ödedikleri onca para için bi güzellik yapmaları gerekirken adamların yaptığına bakın bide iptal ettirsek bile ahttı yararlanamıyoruz oh ne ala memleket
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemiwebci

quote:

bu arada mevcut 1024 kotalı adsl abonesiyim bu tarifelerden herhangi birine geçmek istediğimde başvuru yapıyorum ve hiçbir ek ücret ödemeden dilediğim tarifeyi seçebiliyorum değil mi ?

Kesinlikle HAYIR !
    Bu tarifeler halihazıradaki kullanıcılar için değil, ilk defa abone olacaklar içindir ! Hatta şu an ADSL'i iptal ettirip yeniden almanız bile mümkün değil. O yüzden DİKKAT !
    Ancak eğer öngörümüz bozulmaz ise 1 Ocak 2008 itibariyle bu tarifeler herkese uygulanacak (umarım-en çok ben istiyorum)

Yeni bir telefon hattı açtırıp alınamaz mı?

• 1 ocak da 4gb 1024 19.99 mu olcak ..oleyy
  • mevcut kullanıcılar ne olacak o zaman hiç bir cazibesi yok ki.
    Yada başka yollar bulunacak.
    Örnek telefonu ve ADSL yi kapttırıp tekrar başka bir numara almak ve o numara üzerinden ADSL abonesi olmak gibi.
    bence böyle bir tarife olursa mevcut kullanıcılar için haksızlık olur......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

quote:

quote:

Kesinlikle HAYIR !
    Bu tarifeler halihazıradaki kullanıcılar için değil, ilk defa abone olacaklar içindir ! Hatta şu an ADSL'i iptal ettirip aynı telefon numarasına yeniden kampanya ADSL'i almanız bile mümkün değil. O yüzden DİKKAT !

Alırsınız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

quote:

quote:

Kesinlikle HAYIR !

Alırsınız

O zaman şöyle de yapılabilir. Giderim telekoma ve şansımı denemek için forumda bir arkadaşın verdiği dilekçe örneğiyle hat açtırmadan ADSL bağlantısı istediğimi söylerim, belki tutar...

• TElekom mevtuların fiyatlarını ındırse daha guzel olacak dımı :)
  • Bu topicte verilen haber de çok önemli !
    http://forum.donanimhaber.com/m_14656214/tm.htm
  • işe bak eski kullanıcılara haksızlık yapılıyo ya ben gittim modem aldım 65liraya 60lira bağlantı ücreti indirim mindirim hak getire

illa gidip yeni telefon hattı alacaz işe bak ya ttnet al sana su katılmamış bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosef

TElekom mevtuların fiyatlarını ındırse daha guzel olacak dımı :)

Ah, ahhh, yarama barnak basıyon
  • Mevcut kullanıcılar yararlanamayacaksa ne anlamı kaldı bu kampanyanın... o zaman bu topiğinde hiçbir anlamı kalmadı... sil gitsin topiği böyle saçma uygulamama olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Haziran 2007; 12:40:24 >

• Hali hazırdaki kullanıcıların alamaması gibi bir saçmalık olur mu? Ben senelerce 256 limitsize 49 ytl vereyim ve bu kampanyadan faydalanamadığım için 256 limitsize 49 ytl vermeye devam edeyim; yeni bağlanan, Telekom'a bu güne kadar hiç kazıklanmamış ve abone olmamış biri gelsin 2048 limitsizi 59 liradan alsın. Kıyamet kopmazsa iyidir. "Efendim 1 Ocak 2008'den iyibaren siz de böyle fiyat ödeyeceksiniz" gibi bir saçmalık da olamaz, senelerdir "böyle" ödemediğimizin cezasını mı çekeceğiz(!)

"Kampanya" güzel, ama eski kullanıcılara yapılan "terbiyesizlik"
  • Hocam haberin kaynağı neresi?
  • anca kablo internet fiyatlarına indirebilmişler 256 k yı. ama 2 mbit oldukça iyi bir fiyata. acaba 6 ay sonra tarifeler değiştirilibiliyor mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.