Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: extreme_mac

quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Kaynak göremiyorum. Cem Yılmaz'ın dediği yerden galiba?
    Bir kampanya da göremedim zaten. Versin Linksys kablosuz routerı sene sonuna kadar bedava internetle beraber görelim. Pikatel mikatel ile bu iş olmaz.

kaynak burası ama fiyatlar biraz değişik gibi

http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=487

Bu eski indirim. Burada bahsedilen değil...

• komikleştiler iyice gerçekten ya
  • 2 senelik sözleşme istiyor. 2 seneye kim öle kim kala. yine bulmuşlar kazıklayacak bi yol. 2 senelik sözleşme çok uzun bi süre.
  • Kaynak olmadan bu gibi haberler itibar etmeyelim, kısacası kaynak yoksa = YALAN HABER
  • quote:

Orjinalden alıntı: vagrantier

Kaynak olmadan bu gibi haberler itibar etmeyelim, kısacası kaynak yoksa = YALAN HABER

+1
  • kandırmacaya devam etsinler bakalım nereye kadar götürecekler bu işleri görecez
  • Bana pek gerçekçi bi haber gibi gelmedi.

Eğer gerçekleşirse tam davalık bir tarife olur çünkü

Anladığım kadarıyla eski kullanıcılar avucunu yalıyor.

Buda aynı hizmeti alanlar arasında ayrıcalık yapmak demek oluyor.

Meclisten çıkacak kanunlara falza bel bağlamayın derim:
    3G Yasası çıktı ne oldu?
    Ne oldu ihale Eylüle ertelendi!
  • 4 Haziranda telekoma gidip kampanyaya ait bir sözleşme almak ve dikkatlice okumak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

Kaynak olmadan bu gibi haberler itibar etmeyelim, kısacası kaynak yoksa = YALAN HABER

+1

+1000
  • quote:

KAYNAK = TURK TELEKOM (TTNET)

kampanya 4 haziranda başlayacağı için bizlere bilgiler önceden gelmeye başladı

Böyle Bir kampanya var
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.Bison

ÇOK ÖNEMLİ BİR SORU

Bu kampanyadan faydalanıp yıl sonuna kadar 2048 kullansam ve de yıl sonunda tarifeler değişmez ise ve 2048 hıza 139 YTL ödemek zorunda kalırsam HIZ DEĞİŞTİRME hakkım olacak mı?

Yoksa seçeceğim hızı 2 sene kullanmak zorunda mıyım?

2 sene boyunca kullanmak zorundasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iMHoTeP

komikleştiler iyice gerçekten ya

Komikleşilen nokta neresi acaba?

TTNet A.Ş yeni abone kazanmak adına özel herhangi bir şirketin yaptığı gibi yeni aboneler için bir kampanya düzenlemiştir. ( Örn: Smile)

Bu bir kampanya, tarife değil. Kampanyaya katıldığın hızdan aşağı bir hıza 24 ay boyunca geçemiyorsun bunu özellikle belirtirim.

Burada eski aboneler bu kampanyadan faydalanabilse ne olabilir hiç düşünüyor musunuz?

Eski aboneler için yeni tarifeler hazırlanıyor merak etmeyin. Biraz daha sabır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Orjinalden alıntı: iMHoTeP

komikleştiler iyice gerçekten ya

Komikleşilen nokta neresi acaba?

TTNet A.Ş yeni abone kazanmak adına özel herhangi bir şirketin yaptığı gibi yeni aboneler için bir kampanya düzenlemiştir. ( Örn: Smile)

Bu bir kampanya, tarife değil. Kampanyaya katıldığın hızdan aşağı bir hıza 24 ay boyunca geçemiyorsun bunu özellikle belirtirim.

Burada eski aboneler bu kampanyadan faydalanabilse ne olabilir hiç düşünüyor musunuz?

ne zaman temmuza yetşcek mi?

• @Nemecek,

Peki hazırlanan yeni tarifeler, kampanyadan yararlananlara yansıtılmayacak mı?

Kampanya dahilinde 2048 alsam ve yeni tarifeler sunulsa, ben 2008 den itibaren kampanya bitimine kadar 139 YTL mi ödeyeceğim?

Yeni tarifelerin 2008 itibari ile açıklanacağı doğru mu? Ben daha erken açıklanır diye düşünüyordum.
  • quote:

Sadece eski abonelere özel tarife mi hazırlanıyor (kıyak amaçlı) yoksa genel tarife mi?
  • quote:

@Nemecek,

Kampanya dahilinde 2048 alsam ve yeni tarifeler sunulsa, ben 2008 den itibaren kampanya bitimine kadar 139 YTL mi ödeyeceğim?

Yeni tarifelerin 2008 itibari ile açıklanacağı doğru mu? Ben daha erken açıklanır diye düşünüyordum.

Hayır, yeni tarifeler açıklanınca indirim biter bitmez yeni tarifelere geçiyorsun. Yani yürürülükte o an hangi tarife varsa o tarifeye dönüyorsun 31.12.2007 itibariyle.
  • quote:

quote:

@Nemecek,

Hayır, yeni tarifeler açıklanınca indirim biter bitmez yeni tarifelere geçiyorsun. Yani yürürülükte o an hangi tarife varsa o tarifeye dönüyorsun 31.12.2007 itibariyle.

yeni tarifeler nezaman acıklanacak mesela bu yaz bir tarife varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: imotep

quote:

KAYNAK = TURK TELEKOM (TTNET)

kampanya 4 haziranda başlayacağı için bizlere bilgiler önceden gelmeye başladı

Böyle Bir kampanya var

tamam ikna oldum, zaten nemecek te onaylamış doğru bir haber. yalnız yeni tarifeler (bu değil tabi) açıklanana kadar şunu öğrenmek istiyoruz: eski 256 sınırsız kullanıcıları için müjdeli bir haber var mı? yoksa aynı şekilde 49 ytl mi ödeyeceğiz?
  • ben smile adsl abonesiyim smile ı iptal ettirip ttnet e geçsem bu indirimden faydalanabiliyormuyum?[b
  • Uçarım böle olaya.. Kaçak wireless kullanıyorum ama içim rahat deiL. Evimde telefon da yok. Tam kampanya başlamışken bağlatayım bari diycem ama 2 yıl sonra acaba ne tarifeler çıkıcak.. TT müşteriyi kendine bağlamak için yine bulmuş bi yöntem. Mecbur bağlatıcaz artık nabalım. 2 Mbit de ii gider aslında
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.