Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mehmet Ekinalan : ‘Bugün Türkiye’de 6 GB kotalı ADSL çok büyük bir orandır hatta limitsiz ADSL tarifesi gibidir. Adam 6 GB’lık ADSL abonesi ama ayda sadece 1 GB’ını kullanıyor. Şimdi de kalkmış isyan ediyor. Eğer Sultan Ahmed’in önünde internet kafe açmayacaksan veya aynı apartmanda 10 kişi aynı ADSL kullanmayacaksan limitsiz ADSL aboneliğini seçmenin anlamı yok’

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/3472788.asp?gid=52

Ben bu ekinalanın genel müdürlüğe "postacılıktan" azmede azmede geldiğini düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: M.Bison

Biraz nostalji...

Mehmet Ekinalan : �Bugün Türkiye�de 6 GB kotalı ADSL çok büyük bir orandır hatta limitsiz ADSL tarifesi gibidir. Adam 6 GB�lık ADSL abonesi ama ayda sadece 1 GB�ını kullanıyor. Şimdi de kalkmış isyan ediyor. Eğer Sultan Ahmed�in önünde internet kafe açmayacaksan veya aynı apartmanda 10 kişi aynı ADSL kullanmayacaksan limitsiz ADSL aboneliğini seçmenin anlamı yok�

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/3472788.asp?gid=52

Ben bu ekinalanın genel müdürlüğe "postacılıktan" azmede azmede geldiğini düşünüyorum.

İşin aslını hepsi biliyor ama takan yok

• Bu telekom'a o kadar çok şey söylendi ki , artık söylenecek bir şey kalmadı ...
  • Arkadaşlar bu konuda herkes görüşlerini yazdı vaktiyle şimdi yazacak birşey kalmadı ne yazılabilir ki elimizden geleni yapıyoruz ancak sonuç yok. OGER TELEKOM kulaklarını tıkamış , RTE ile kafa kafaya vermiş halkı nasıl daha fazla soyarım diye uğraşıyor
  • Bu konu ölmüş. Herkes halinden memnun anlaşılan.
  • ben her gün sabah kakınca rahmet okuyorum TT ye (anladın sen onu) eğer okumazsam işim gücüm rast gitmiyor.
    başka türlü stress atamaz oldum
  • Yanlaşık 4 senedir apartmanda ortaklaşa kullanıyorduk 256 yı ..bir anlaşmazlık oldu ortaklık yattı :( ..Bende kara kara düşünürken reklamlar da gözüme çarptı adsl indirimi falan diye..ne güzelde sevinmiştim cahilliğimle 1024 alacaktım be... bütün sevincim yok oldu bi anda başılığı inceleyince ..ama yinede 256 alıcam heralde..

İndirimin uygulamada olduğu 2007 yılı sonuna kadar tarife paketi değişikliği yapılamayacaktır.

1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, 24 aylık taahhüt süre sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

burada bir kelime oyunu var yada türkçe yetersizliği..gayet açık bir anlatım değil ..ilk okuduğum da anladığım bu indirim süresince ödediğimiz "indirimli fiyatın altında" bir tarifeye 1 Ocak 2008 den sonra geçemiyeceğimiz olmuştu..

Yani ben 1024 limitsiz aldım diyelim kablosuz 50 YTL 1 ocaktan sonra da 256 ya (indirimsiz 49) geçerim demiştim..

Bu konuyu iyice çözebildinizmi.. Akşama sorucam karşıma alıp yetkiliyi (cismine)..

• Herkeze Hayırlı Olmasını dilerim..
  • @Hoak

Belirtilen fiyatlar kampanyasız, normal tarife ücretleri olarak değerlendirilmelidir.
  • Çok acil , yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
    Ben kendi üzerime bir telefon hattı açtırsam bu kampanyadan yararlanabilir miyim , eğer öyleyse hemen başvuracağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Çok acil , yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
    Ben kendi üzerime bir telefon hattı açtırsam bu kampanyadan yararlanabilir miyim , eğer öyleyse hemen başvuracağım.

Evet her yeni telefon hattı için yeni bir adsl alabilirsin.
  • 1 temmuzda 256 sınrsız kullanıcıların bağlantıları fiyat deişmeksizin 1 mbit olacakmış doğruysa tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Çok acil , yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Evet her yeni telefon hattı için yeni bir adsl alabilirsin.

arkadaqş haklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrking

1 temmuzda 256 sınrsız kullanıcıların bağlantıları fiyat deişmeksizin 1 mbit olacakmış doğruysa tabi...

Bu gün 6 Temmuz

2008 de olabilir tabi inşallah

• bize bi faydası olmasada çok güzel bi kampanya.. herkes net sahibi olsun...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.