Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu nasıl iştir ya ne bileyim yani önceki ttnet kullanıcıları enayimi yani.. şeytan git diyor telefonu da değiştir diyor ya :( nedir kardeşim bu .....................anlamadığım şimdi 4 GB limitli tarife 2008 de ne olacak değişecek mi ya :(
  • ben şunu anlamadım şimdi yeni adsl abonesi olan ilk sayfada verilen tarifelerden mi abone olucak? ayrıca dava açılmış diyorsunuz. kampanya durdurulmuş diyorsunuz. valla hiç birşey anlamadım.
    tek anladığım telekom tekeli kalkmadan doğru düzgün adsl bağlantımız olmayacak.
    eskiden hiç değilse devlete para kazandırıyorduk. şimdi enayi gibi allahın araplarına paramız gidiyor. ona yanıyorum.
  • en sevilmeyen kurum veya şirket hangisi gibi bir anket yapılsa emin olun TELEKOM birinci sırada gelir.
    her fırsatta söylüyorum. Altarnatif çıktığı gün bırakacağım TT yi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freeline

Telefon hattını kapattırıp yeni bi tana hat çektirim valla yeni hat çektirince o zaman yeni kullanıcı oluyoruz :D demokraside çareler tükrnmez ben geliyorum 2048 sınırsız tutmayın beni .

aynen aga bende öle yapcaz 1Mb
  • Ocak 2008 de ne yapacaksınız onu düşündünüz mü? Hız konusunda coşmayın bence,temkinli davranın...
  • Bu konuda Şikayet Var a da mesaj şikayet yazmıştım gördüm ki ben gibi kaç kişi var ve OGER TELEKOM bu şikayetlere kulak tıkamış. şikayet Var a gönderilen hiçbir şikayete cevap vermiyor bu kadar duyarsız insanlara bu kurumu satan başımızdaki ......... ........ ....... ...... utansın!!! tbi nasıl birşey olduğunu biliyorlarsa !!!
  • tt kampanyada bile üc kagıt yapıyor arkadaslar 256 sınırsız aldım 24 lira diye 3 lirada ötv eklediler fiyata oldu 30 lira ama neyse 2 sene içinde fiyatta bi yamuk yapmazlarsa yine iyi bence tekel kırılmadıkca telekoma devam
  • bu topic unutulmamalı
    telekomun kepazeliği yanına kar kalmamalı
    kolay unutan milletizdir biz

dikkatli olalım..
  • teşekkürler, iyi çalışmalar..
  • İlk Başta Hükümeti (TÜRK TELEKOMU YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKTİĞİ İÇİN) DAHA SONRA DA OGERMİDİR YAHUDİMİDİR TELEKOMU kınıyorum. Bu topicte bu kadar insan İSYAN ediyor biz ENAYİMİYİZ diye ama hiç DUYAN yok!!!! 4 SENELİK ADSL abonesi olarak beni ve FORUMDAKİ Binlerce ESKİ ADSL kullanıcısını DUY eYYYY TELEKOM denen KURULUŞŞŞ!!!!!!!
  • al işte tepkiler bitti adamlarda biliyor nasıl olsa sular durulacak diyorlar. ve hiç kıllarını bile kıpıdatmadan öylece bekliyorlar..........
  • Belki yakında bir değişiklik yapabilirler , bakalım ama hiç takmıyorlar gibi ya:(
    quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

al işte tepkiler bitti adamlarda biliyor nasıl olsa sular durulacak diyorlar. ve hiç kıllarını bile kıpıdatmadan öylece bekliyorlar..........
  • - Martta yapılan şehiriçi görüşmelere zam tarifesi danıştayda bozulmuştu. Bu konu hakkında bir gelişme var mı ? Ben hala , çok az konuştuğum halde 30 ytl ev faturası ödüyorum.
    - Telefonsuz adsl abonesi olmak için bir takım davalar , kararlar vardı , o konuda bir haber var mı ?
    - Bu tarifeninde davaları mahkemeleri vardı. Nedir gelişmeler ?
    TT'ye galip gelinen hiç bi gelişme yok mu ?
  • Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti. Önceden , tt'nin kampanyaları ve tarifeleri hakkında açılan topic'lere çok fazla cevap yazılırdı. Hergün bu topiğe günde 3-4 kere bakıyorum. 1 yada 2 cevap yazılıyor hepsi o. Üzerimizde yaz rehavetimi var , yoksa artık "tt'tir ne yapsa yeridir" moduna mı geçtik ?
  • Milletimiz ani parlayıp çabuk sönen bir millet olduğu için bu tip topicler kısa sürede güncelliğini yitiriyor.
    İlk zamanlarda günde 5-10 mesaj yazanlar artık 1 tane bile yazmıyor.
    Bunun yanına bir de milletimizin balık hafızalı olduğunu eklersek tepkilerin erken bitmesi gayet doğal geliyor.
  • Ben arkamdan bu kadar yazı yazılsa çizilse kör olsam bile duyduklarıma inanırım ama bunlarda ne yok bilmiyorum
  • 1024 4 gb kotalı var 1kez kotayı asmasam sasıracam 1hafta gecmeden kotayi asıyorum sonra 2 3 gb daha ay sonuna kadar bişey indiremiyorum ttnet baska bi alternatifimizde yokki adslde
  • elbet bir gün bitecek bu hükümdarlığın............... mahkema kadıya mülk değil.
    unutma bunu TT
  • umarim acilen yeni bir tarife cikar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

umarim acilen yeni bir tarife cikar...

2008 e kadar yeni bir tarife çıkmaz....!

Çıksa da yine insanları kazıklamaya yönelik bir tarife çıkacağından boşuna beklememek gerekir diye düşünüyorum ben...!

İşte Telekomun Değişmez Politikası Bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane48 -- 22 Haziran 2007; 21:18:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.