Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen bende senin gibi düşünmüştüm ama. Hem 4440375 e hem de telekom dakilere sordum. 2MB in altına inemezsiniz dediler. Telekomda çalışan bayan bile bu kampanyanın tuzak olduğunu söylüyor. Şimdi iş burda yargıya düşüyor. Bu kampanyanın iptal edilmesi gerekir. Resmen insanları kandırıyorlar. 2008 de adsl ücretlerine zam bile yapılsa. Paşa paşa 2 sene ödeyeceksin böyle kampanya mı olur? Kampanya dediğin avantaj sağlar. Oysa bunda alt tarifeye bile inemiyorsun resmen saçmalık. Bu arada, bi konuda, telefon açtırmadan internete bağlanılabilir deniyordu. Mahkeme kararı var falan deniyordu. Telekom da onu da olmaz diyorlar. Gözümün önünde bi kişi internete başvurmak için ilk önce telefonu açtıracaksın dediler. Mecbur telefona abone oldu o da.

Bu arada yukarıdaki smile ile ilgili mesaj yazan arkadaşın dediği de doğru. Telefonla hiç bişey halledemedim ama e-mail yollayınca geri arandım. Telekomdaki dalavereleri görünce smile de kalmaya karar verdim. Telekoma kablolu modem ile abone olmayı düşündüm. Bu sefer de kablolu modem yok kablosuzla abone yapalım ya da bekleyin dediler. Vazgeçtim.

quote:

Orjinalden alıntı: wtwt24

1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, 24 aylık taahhüt süre sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.

iyide bu kelime yoruma açık değilmi burda indirimli sürede kullandığınız ücret diyor eğer tarife deseydi dediğin gibiydi genede müşteri hizmetlerine sormak gerekir bu konuya dikkat eden biri çıkmadı gerçi daha forumda çünkü 2048'i indirimli sürede 59 ytl'ye kullanan biri yıl sonunda 512 sınırsız'a geçebilir fiyat'ı 59 ytl'nin altına'düşmezse o zamana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 13 Haziran 2007; 10:40:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Hatları iptal edin. 12 YTL masraf ile yeni telefon hattı alın. Yeni ADSL hattınızı da bu hat ile kampanyaya girin saygılar.

eski 256k abonelerine faydası ne olacak?3-5ay düşük ödemek için 2sene sözleşme imzalamak ve telekoma bağımlı olmak:(??
  • eski aboneler zaten öle fazla para ödediki 3 yıllık beleş vermeleri lazım bize ben 512 ye 80 milyon para veriyom böle bişey oluyosa haram zıkkım olsun onlara sen bizden topla paraları sonra o paralarla millete modem dağıt beleş ver afedersiniz ama sokarım senin yaz fırtınana...
  • ya arkadaşlar kafama takıldı bu düşük tarifeye geçememe hikayesi düşündümde şimdi ben ilk 1 ay 4gb kotalı alsam sonraki ay 2048 e geçsem sene sonunda tekrar 1024 e insem böyle bişey olabilirmi üst tarifeye çıkıyorum sonra geri düşünüyorum ilk tarifem ucuz olandan yani? olabilirmi sizce
  • bunun cevabı yukarda yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: saulreaver

ya arkadaşlar kafama takıldı bu düşük tarifeye geçememe hikayesi düşündümde şimdi ben ilk 1 ay 4gb kotalı alsam sonraki ay 2048 e geçsem sene sonunda tekrar 1024 e insem böyle bişey olabilirmi üst tarifeye çıkıyorum sonra geri düşünüyorum ilk tarifem ucuz olandan yani? olabilirmi sizce

Kampanyada 6 ay boyunca hiçbir şekilde tarife değişikliği yapamıyorsun! Dikkatli okuyun şu yazılanları ya
  • 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, 24 aylık taahhüt süre sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.
    bunun manası nedir ya 1 ocaktan itibaren değişiklik yapabiliyoruz ama düşük tarifelere geçemiyoruz.
    256 baglatırsam 512 veya 1024 limitsize geçebilirim ama limitliye dönemem saçmalık bunlar gerçekten
  • quote:

Hatları iptal edin. 12 YTL masraf ile yeni telefon hattı alın. Yeni ADSL hattınızı da bu hat ile kampanyaya girin saygılar.

Başlarda ben de bir heyecanla böyle düşünmüştüm ama ayrıntıları okudukaça İki senelik bir anlaşma ve yılbaşından sonraki belirsizlik nedeniyle yeni bir hat almanın Telekomun tuzağına düşmek olduğunu anladım.
  • arkadaşlar sözleşmede tuzaklar var dikkat edin.diyelim limitsiz 1mbit bğlantya abone oldun 49 ytl 2008 e kadar ödedin.ve 2008 den sonra fiyatlar eski haline döndü yani 99 ytl ödemeye başlayacaksın gene ve bi alt tarifeye geçemeyeceğin için kazığı yemiş olacaksın.o yüzden 1mbit kotalı kampanyasına katılmak daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

quote:

Başlarda ben de bir heyecanla böyle düşünmüştüm ama ayrıntıları okudukaça İki senelik bir anlaşma ve yılbaşından sonraki belirsizlik nedeniyle yeni bir hat almanın Telekomun tuzağına düşmek olduğunu anladım.

Bu Yorumun Altına Aynen İmzamı Çakarım...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: saulreaver

1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, 24 aylık taahhüt süre sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz.
    bunun manası nedir ya 1 ocaktan itibaren değişiklik yapabiliyoruz ama düşük tarifelere geçemiyoruz.
    256 baglatırsam 512 veya 1024 limitsize geçebilirim ama limitliye dönemem saçmalık bunlar gerçekten

ticari olarak bakarsak saçmalık bunun neresinde eğer istediğin tarifeye geçme hakkı verilseydi bütün tarifelerin toplam indirimi aynı olurdu bu şekilde verilse ne olur herkes alır 2048 sınırsız 1 ocak'ta dönerler'ler kotalıya
  • ne olur ki yapsın bi güzellik hep kazıklanan mı olacağız. bir de müşteriyi düşünsünler.....
    Ama tabii mecbruruz başka şansımız yok
    bak söylüyorum altarnatif çıksın anaında terk etmezsem şu TT yi................
  • bu tarife değişikliği olayı saçma. bizim tanıdıkta dun basvurmuş 1024 / 4 gb limitliye. bende dedimki keşke limitsize baglansaydın. bide kota asım ucreti odemessin dedim. ( surekli download için). ee kendisi bu olayı bilmediğinden yani kota aşım olayını, hatta şöyle diyeyim bu işlerden pek anlamıyor. bu yuzden yarın gidip ben bu tarifeyi 1024 limitsiz olması istiyorum diyecek. kanımca yaparlar mı sanmıyor. sözleşmeyi fesh etse, 150 + 30 (ilk ay için) 180 ytl ödeceyecek herhalde. tekrar basvurma imkanıda var mı bilmiyor.

ne diyeyim bu durumda arkadaşa?
  • geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

geçmiş olsun.

aynen iletirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

bu tarife değişikliği olayı saçma. bizim tanıdıkta dun basvurmuş 1024 / 4 gb limitliye. bende dedimki keşke limitsize baglansaydın. bide kota asım ucreti odemessin dedim. ( surekli download için). ee kendisi bu olayı bilmediğinden yani kota aşım olayını, hatta şöyle diyeyim bu işlerden pek anlamıyor. bu yuzden yarın gidip ben bu tarifeyi 1024 limitsiz olması istiyorum diyecek. kanımca yaparlar mı sanmıyor. sözleşmeyi fesh etse, 150 + 30 (ilk ay için) 180 ytl ödeceyecek herhalde. tekrar basvurma imkanıda var mı bilmiyor.

Kampanya şartlarında bir alt tarifeye geçiş yapılamayacağı söyleniyor.
    Yani sınırsızın tarifesi daha yüksek ücretli olduğuna göre kesinlikle geçiş yaparlar.
    Fazladan para sözkonusu olduğunda telekom oldukça yardımcı bir kimliğe bürünüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

arkadaşlar sözleşmede tuzaklar var dikkat edin.diyelim limitsiz 1mbit bğlantya abone oldun 49 ytl 2008 e kadar ödedin.ve 2008 den sonra fiyatlar eski haline döndü yani 99 ytl ödemeye başlayacaksın gene ve bi alt tarifeye geçemeyeceğin için kazığı yemiş olacaksın.o yüzden 1mbit kotalı kampanyasına katılmak daha mantıklı

bende 2mbit sınırsız alıp ocakta tekrar 1mbit limitliye geçmeyi düşünüyodum bunu yazdığın iyi oldu. adamların herşeyi alavere dalavere

• quote:

quote:

bu tarife değişikliği olayı saçma. bizim tanıdıkta dun basvurmuş 1024 / 4 gb limitliye. bende dedimki keşke limitsize baglansaydın. bide kota asım ucreti odemessin dedim. ( surekli download için). ee kendisi bu olayı bilmediğinden yani kota aşım olayını, hatta şöyle diyeyim bu işlerden pek anlamıyor. bu yuzden yarın gidip ben bu tarifeyi 1024 limitsiz olması istiyorum diyecek. kanımca yaparlar mı sanmıyor. sözleşmeyi fesh etse, 150 + 30 (ilk ay için) 180 ytl ödeceyecek herhalde. tekrar basvurma imkanıda var mı bilmiyor.

Yani sınırsızın tarifesi daha yüksek ücretli olduğuna göre kesinlikle geçiş yaparlar.
    Fazladan para sözkonusu olduğunda telekom oldukça yardımcı bir kimliğe bürünüyor.

sözleşmeyi yanlış anlamadıysam ocak 2008 e kadar hiçbir değişiklik yapılamıyor.ocaktan sonra da yüksek tarifeye eçebiliyorsun mesela bir düşük hıza indiremiyorsun.
    ne yazıkki arkadaşın yaklaşık 6 ay beklemek zorunda...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

quote:

sözleşmeyi yanlış anlamadıysam ocak 2008 e kadar hiçbir değişiklik yapılamıyor.ocaktan sonra da yüksek tarifeye eçebiliyorsun mesela bir düşük hıza indiremiyorsun.
    ne yazıkki arkadaşın yaklaşık 6 ay beklemek zorunda...

sözleşmeyi bende okudum. 2008 e kadar değişiklik yapılamayacağı yazıyor. fakat Timu® arkadasın dediği mantıklı ve telekomun işine gelir. sonucta daha fazla kazanacak. eğer gecirmezseler, arkadas kotayı asmayacak yada iptal edecek. buda telekomun işine gelmez kanımca. neyse bugun kendisi telekomdaki bir bayanla konusmus. subemize gelin halledelim demiş. hafta sonuna denk geldiği için pazartesine kaldı. bakalım ne olacak.

• ben sınırsız 256 kullanıcısıydım. aynı fiyat diye 1024 9 gb olana geçtim. ama pişmanım daha geçeli 3 gün oldu kotam 4 gb olmuş (ttnet sayfasından baktım) 4 gb lık download filan yapmadım. üstelik ilk ay 9 gb değil 5 gb veriyoruz demişlerdi. bunlar bir yana 1024 hızı 256 dan farklı değil. sayfalar aynı hızla açılıyor. 256 da 25kb/sn iken 1024 de en fazla 50kb gördüm hatta bazen 4-5 kb oluyor. telekomun hız dediği bu mu? üstelik kotalı.
    birileri şu telekom tekelini durdursun.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.