Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) Burada gösterilen öfke ve tepki siyasi değildir, ülkenin ve kamunun yararına olması ve hizmet etmesi gerken bir kuruluşun siyasi ve menfi çıkarlar uğruna ülke dinamikleri içinde fayda zarar analizi yapılmadan birilerine peşkeş cekilerek, bu hizmetten yararlanan ve yararlanacak halkın zor ve aciz duruma düşürülmesidir. Burada gösterilen tepki bu öfkenin sonucudur ve bazen haklı olarak aşırılığa kacabilmektedir.

2) Telekom araplara değil kime satılırsa satılsın, aynı tepkiyi ve aynı öfkeyi böylesine bir söğüşleme ve hizmet verdikleri insanları aptal yerine koymaya çalışan her ırk ve şirket alır.

3) Biz burada başörtüsüne tepki göstermiyoruz, yada okullarda ve hükümetteki siyasi kadrolaşmayı tartışmıyoruz "internet bölümü adı altında yer alan adsl ve yeni kampanya topiğinde bu hizmeti veren bu güzide kuruluşun, yöneticillerimiz tarafından toplum ve kamu yararı hice sayılarak kendi siyasi ve menfi cıkarları ön planda tutularak bu günlere nasıl gelindiğinin kabullenemeyişi içinde bireysel bazda tepkilerimizi dile getiriyoruz.

4) Aynı görüşte olmayan arkadaşlarımıza rahatsızlık verdiysek affola ,

• Arkadaşlar siyaset yapılmasın istiyorsunuz fakat yakın bir zamanda özelleştirilmesi yapılan bir şirketin böyle saçma sapan kampanya yapması insanı ister istemez düşündürüyor.Üstelik bu yaptıkları kampanyayada adsl in yaygınlaştırılması diyorlar.
  • Smile da ttnetten alıyor zaten bagalntıyı bi aracı diyebiliriz aslında
    quote:

Orjinalden alıntı: muslimsubasi

SMİLE DE HERSEY YALANNN YAAA.... ARKADAS BASVURU YAPTI 2 AYDA BAĞLANDIII... TTNET TE AYNI GUN İÇİNDE İNTERNET BAĞLANIYO.. SEN İPTAL ET SMİLEYİ SONRA TTNET E BAŞVURR....
  • iyide kampanyanın nesi saçma anlamadım sonuçta bu bir kampanya ve yeni kullanıcılar için gayet güzel bu kampanyayı eleştirenler kendileri yapsalardı ne yaparlardı acaba merak ediyorum ben kotalı tarife ilk çıktığında 29 ytl idi hala öyle ama sözde rekabete açık gsm şirketleri bu zaman içinde kontör fiyatlarını %50 den fazla artırdılar ve tekel olan tt.net adsl fiyatlarına hiç zam yapmadı ve zaman zaman belirli tarifelerde indirim yaptı üstelik
  • quote:

Orjinalden alıntı: wtwt24

iyide kampanyanın nesi saçma anlamadım sonuçta bu bir kampanya ve yeni kullanıcılar için gayet güzel bu kampanyayı eleştirenler kendileri yapsalardı ne yaparlardı acaba merak ediyorum ben kotalı tarife ilk çıktığında 29 ytl idi hala öyle ama sözde rekabete açık gsm şirketleri bu zaman içinde kontör fiyatlarını %50 den fazla artırdılar ve tekel olan tt.net adsl fiyatlarına hiç zam yapmadı ve zaman zaman belirli tarifelerde indirim yaptı üstelik

Öncelikle bu sözümona "kampanya"yı sonuna kadar olumsuz eleştiriyorum. Ben olsam ne yapardım biliyor musunuz? Bu kampanya'ya gelene kadar kazandığım paralarla altyapı yatırımı yapardım ve çoktan bu ülkeye 8 mbps hızı temel hız olarak getirmiştim. Fiyatları İngiltere seviyesine çeker 8 mbps limitsiz interneti 75 ytl'ye verirdim. Dolayısıyla böylesine gerizekalıca bir kampanyaya da ihtiyaç duymazdım. Vereceğim promosyonlarla kullanıcı çekmeye çalışırdım. Adaletsiz fiyat oynamalarıyla değil.

İkincisi, elmayla armudu karıştırmamak gerekir. GSM şirketlerinin konuşturma ücretini hesaplıyorsanız bunu ancak Türk Telekom'un sabit ücretleri iki kat artırıp şehir içine de zam yaparak 8.1 kuruşta sabitleyip bunu halka indirim diye yutturmaya çalıştığı ve geçtiğimiz günlerde yürütmesi durdurulan telefon tarifesiyle kıyaslamalısınız. ADSL tarifeleriyle değil. GSM firmaları kontör ücretlerine zam yaptılar bu süre zarfında. Burası yeri olmadığı için uzun uzun yazmıyorum, ancak düzenledikleri kampanyalar ve indirimli konuşmalar sanırım tartışmayı burada sizin aleyhinize kesecektir. Nerede Türk Telekom'da böyle indirimler? Nerede "ücretsiz" hizmetler? Verdiği 10 MB alanlı pop3 olarak bile kullanılamayan @ttnet.net.tr mail adreslerini ücretsiz hizmetten sayıyorsanız orası ayrı.

Ayrıca GSM üzerinden veri akışının ne kadar zor ve şebekeyi meşgul edici bir eylem olduğunu da göz önünde bulundurun. Ülkemizde lisans mı veriliyor? 3G teknolojisi eskimeye başlamasına rağmen hala Telekom'un tekeli yüzünden lisanslar çıkarılamadı. EDGE de adam akıllı yürürlüğe koyulamadı çünkü fiyatlar yüksek. Düşündünüz mü intenet altyapısını bu şirketler nereden alıyor? Buna rağmen Vodafone sınırsız GPRS'i 50 ytl'ye veriyor. Ve performansı Turkcell GPRS ile aynı. Turkcell'in hızlı olduğu yerlerde fark ederseniz EDGE hizmeti kullanılır. Bunun hızı da GPRS gibi 48 kbps değil 245 kbps'dir.

Uzun lafın kısası, bir laf söylerken altındakileri de iyice düşünmek, ince eleyip sık dokumak gerekir. "Size ne canım farklı ülkelerin fiyatlarından" diyen arkadaşlar bunlarla ilgilenmedikleri için nasıl bir suyun içinde yüzdüklerinin farkında bile değiller. İnsanın içinden "müstehak" demek geliyor.

Ekleme: Zaman zaman belirli tarifelere indirim yaptı demişsiniz Türk Telekom için.

Soru 1: Hangi tarifelere?
    Soru 2: En düşük limitli ve limitsiz tarifelere bu indirim yapıldı mı?
    Soru 3: Ülkemizde ev kullanıcısına ADSL ile sunulan maksimum bant genişliği nedir?
    Soru 4: Rapid Share'in ve sorumluluğu Türk Telekom'un elinde olan Türkiye'nin yurt dışına erişimini kıyaslar mısınız?
    Soru 5: Bu soruların cevaplarından sonra hala Türk Telekom'u olumsuz eleştirenlere laf söyleyebilecek misiniz?

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 9 Haziran 2007; 16:43:08 >

• Serdar arkadaşımız gayet güzel açıklamış. Biraz ölçüp tartarak, iyice düşünerek görüş bildirmek lazım.

Sırf şu başvuru ücretleri, sabit ücretler, yurtiçi görüşmelerinde çevirdikleri dolaplar bile telekomun ne kadar haksız olduğunun göstergesi.
  • RapidShare "sitesinin" bandwitchi, "Türkiye'nin" neredeyse 2 katı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Bison -- 9 Haziran 2007; 18:24:59 >
  • böle iş mi olur nie eski kullanıcılara yok
  • ttnet i iptal ettirdim.
    saat 13:30 gibi.
    smile e abone oldum 17:30 da hattımı açtılar.
    fakat tt den kaynaklanan sebeplerden dolayı 1024 gördüm hattımı ve bu sabah erkenden düzeltildi.
  • iyi ama smile a geçmekle ttnet'e ufacık bir zararın bile dokunamaz, TTNET hattı sana satacağına smile a satmış oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: directX25

iyi ama smile a geçmekle ttnet'e ufacık bir zararın bile dokunamaz, TTNET hattı sana satacağına smile a satmış oluyor...

diğer kuruluşları ufak olanları biyığın var superonlıne ı smile ı vs.vs.. si onları destekliyin onlar kazansın onlarda tt net den alsada birinde kar bölüşülcek diğerinde tamamı tt netin kasaya bize ne olarak dönüyorki başkaları kazansında olumlu bişiler yapsın bunlar anca güvercin b.ku yedi bunca zaman
  • ufak bir düzeltme yapiğim
    quote:

Verdiği 10 MB alanlı pop3 olarak bile kullanılamayan @ttnet.net.tr mail adreslerini ücretsiz hizmetten sayıyorsanız orası ayrı.

ttnetin verdiği email hesabı pop3 olarak kullanabilirsiniz. pop3 ve smtp serverlarına mail.ttnet.net.tr yazmanız yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeeP__DReaM

Bazı vatandaşlar burada haddini aşacak yorumlar etmişler,,,,,,yöneticiler bu zatlara gereken ilgiyi gösteriyorlardır umarım,,,,,,Bu forumda siyaset yasak diyorlar ama millet çatır çatır siyaset yapıyor,,,,,,Telekom arap malı cart curt diyen kişiler kablonete geçsinler olsun bitsin,,,,,,

İmzandan 5 para etmez biri olduğun belli ... birde utanmadan konuşuyorsun ... önce siz deniz feneri zırvasıyla cebe indirdiğiniz paraların hesabını verin ... Yapılanları gördüğün ve bildiğin halde hala Kanal7 gibi şerro ların reklamını yapıyorsun yaaa ... sana diyecek birşey bulamıyorum ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: golgeee

quote:

Orjinalden alıntı: DeeP__DReaM

Bazı vatandaşlar burada haddini aşacak yorumlar etmişler,,,,,,yöneticiler bu zatlara gereken ilgiyi gösteriyorlardır umarım,,,,,,Bu forumda siyaset yasak diyorlar ama millet çatır çatır siyaset yapıyor,,,,,,Telekom arap malı cart curt diyen kişiler kablonete geçsinler olsun bitsin,,,,,,

İmzandan 5 para etmez biri olduğun belli ... birde utanmadan konuşuyorsun ... önce siz deniz feneri zırvasıyla cebe indirdiğiniz paraların hesabını verin ... Yapılanları gördüğün ve bildiğin halde hala Kanal7 gibi şerro ların reklamını yapıyorsun yaaa ... sana diyecek birşey bulamıyorum ....

+1
    Allah bu ülkeyi bunca yobazdan korusun.

• bu ülke ne cektiyse bu yobaz molla dinçi şeraatcilerden cekti onlar ne başta akıllı insanlar hep zarar gördü onlar ne zaman başta yine hep biyerlerde bombalar patladı yine başta geldi terör yine türedi ecevit yılanın başını hapse gömdü temiz bir türkiye vardı yine terör türedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 10 Haziran 2007; 12:54:56 >
  • Öncelikle topic dışında alakasız konuşanların hepsine kesin sesinizi diyorum ...
    Böyle saçma sapan kampanya olmaz
  • ARKADAŞLAR BAŞKA BİR KONUDA HABER OKUDUM.KREDİ KARTI AİDATI İÇİN AVUKAT TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURUYOR.HAKEM HEYETİ TÜKETİCİ LEHİNE KARAR VERİYOR.BUNUN ÜZERİNE BANKA DAVA AÇIYOR VE KAYBEDİYOR.HER İLDEN 100 KİŞİ YENİ TARİFELERLE İLGİLİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURSA HİÇ OLMASSA SES GETİRİRİZ.
    HABERİN LİNKİ AŞAĞIDA
    http://www.milliyet.com.tr/2007/06/10/son/sontur16.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kain1326 -- 10 Haziran 2007; 17:34:03 >
  • Katılım bıçakla kesilmiş gibi kesildi. Hayırdır?

• 49 ytl 256 ya dewam!
  • Allah belanı versn TT. yeter artık yeter. bıktım ya nedir bu kardeşim eşek ölüsü gibi internet. online bilardo bile oynamıyorum ya el insaf be kardeşim. başlayacam modemine mevcut abonelere yapsana indirim. şimdi ağzımdan küfür çıkacak vallahi çok sinirlendim. bide tt net rüzgari esecekmiş bu yaz. aa haklarını yemeyelim, 24 ay abone olana %2 indirim var. 47 milyon olacak hmm ne kadr ucuz hatta fazla bile teşekkürler TTnet
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.