Şimdi Ara

Smart Tv ye İzinsiz Bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
11.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vestel smart televizyonumu izlerken birden ekrana galaxy note 8 TV ye bağlanmak istiyor diye uyarı çıktı evde note 8 modelinden bir telefon yok internet arayüzüne baktığımda yabancı bir giriş yok . Televizyon da sürekli internet e bağlı bu nasıl oldu biri TV me veya internetime erişebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akıllı Televizyonlara İzinsiz Bağlantıyı Engelleme

Akıllı televizyonların yaygınlaşmasıyla birlikte, "Smart Device Bağlanmak İstiyor" gibi mesajlarla karşılaşmaya başladınız. Bu mesajlar, başka bir cihazın televizyonunuza bağlanmak istediğini gösterir. İzinsiz bağlantılar, kişisel bilgilerinizin çalınması veya televizyonunuzun kötü amaçlı yazılımlara maruz kalması gibi güvenlik riskleri oluşturabilir.

İzinsiz bağlantıları engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Telefonunuzu Televizyona Bağlanmasını Engelleyin: Televizyonunuzun ayarlar menüsüne gidin ve "Bağlantı" veya "Ağ" seçeneğini bulun. Ardından, "Bluetooth" veya "Wi-Fi" seçeneklerini devre dışı bırakın.
    • Akıllı Cihaz Nedir: Akıllı cihazlar, internete bağlanabilen ve genellikle uzaktan erişilebilen cihazlardır. Telefonlar, tabletler ve hatta bazı ev aletleri akıllı cihazlara örnektir.
    • Samsung Televizyona Başkası Bağlanıyor: Samsung televizyonlarınızda, "Başkası Televizyona Bağlanıyor" mesajı görebilirsiniz. Bu mesaj, başka bir cihazın televizyonunuza bağlanmaya çalıştığını gösterir.
    • Başkası Televizyonunuza Bağlanıyor: Birisi televizyonunuza izinsiz bağlandığını düşünüyorsanız, derhal önlem alın. Televizyonunuzun ayarlarını kontrol edin ve cihazın bağlantısını kesin. Şifrenizi değiştirin ve ağınızı güvence altına alın.

İzinsiz bağlantıları önleyerek, akıllı televizyonunuzun ve kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız, televizyonunuzun üreticisine veya bir BT uzmanına başvurmaktan çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tv de bluetooth özelliği var mı?
  • Merhaba.

Aynı durum bugün benim de başıma geldi. Evde philips smart tv var. Televizyonun ekranında Samsung J7 bağlanmak istiyor dedi. Ben de reddettim haliyle. Hemen Evdeki wirelesss ağlarını kontrol ettim Fing adlı programla ama yabancı bir cihaz göremedim. Neyin nesidir bu bilen var mı?
  • Komsulardan biri baglanmak istemiştir

• Tv de wifimiracast özelliği olunca tv kendi wifi agini açıyor. Mesela samsung telefonlardaki quick connect ile baglanmaya calisinca da tv nin ekraninda onay ya da reddet butonu çıkıyor. Bu özelliği kapatmak en iyisi olabilir ya da yabanci bir telefon baglanmaya çalışınca engelle secersek o telefon bir daha baglanamiyor.

Ben de wifi agima birinin sizdigini düşünmüştüm. Neyse ki değilmiş.

Tv nizi acin biraz bekleyin ve telefondan wifi taramasi yapın. Yeni bir wifi agi goruyorsaniz ve oldukca yakinsa zaten anlarsiniz dediğimi.

• Bugun benimde başıma geldi vestel smart tvme ekranda samsung galaxy ace bağlanmak istiyor dedi. Valla cok kıllandım modem wifi ağına baktım başka giriş yok. Nerden iptal edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 22 Haziran 2020; 21:18:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.