Şimdi Ara

Ağ üzerinden Samsung Smart TV'ye Dosya(Video) Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Salondaki Samsung Smart TV'den bilgisayarımda bulunan videolara (Windows'ta ağ kurup daha sonra ağdaki bir başka bilgisayardan paylaşılan dosya&klasörleri görüntülediğim gibi) ulaşmak istiyorum fakat TV bilgisayarı görmesine rağmen paylaşılan dosyaları görüntülemiyor. Bunun için ne tür bir yol izlemeliyim?

Yani bilgisayarımdan paylaştığım klasörü ve içerisindeki videoları TV'den görerek dilediğimi TV üzerinden açmak istiyorum.

Samsung Link uygulamasından haberim var bunu sormuyorum. Acil cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

TV: Samsung UE-55F6470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 5 Şubat 2014; 19:39:46 >

• HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış olabilir ama allshare diye bi program var işinizi görebilirhttp://www.gezginler.net/indir/allshare.html buyrunn link
  • quote:

Orijinalden alıntı: spanyol12

Hocam yanlış olabilir ama allshare diye bi program var işinizi görebilirhttp://www.gezginler.net/indir/allshare.html buyrunn link

Hocam teşekkürler ama bu Samsung Link ile aynı işi yapıyor. Benim isteğim sadece TV üzerinden diğerlerine ulaşıp istediğimi yine TV üzerinden seçip oynatmak.
  • herkese merhaba,
    5 yıl sonra konuyu tekrar hortlatıyorum, ama forumda bu konuda bulabildiğim tek başlık bu olduğu için yeni konu açmak istemedim.

@HAAltuntas arkadaşımızın sorduğu gibi; turkcell tv+ kutusundan yada smart tv ile ağ üzerinden bilgisayarda bulunan film/dizi gibi dosyalara ulaşıp onları izlemek istiyorum. yalnız her ne kadar klasör ve harddiski paylaşsam bile, sadece belgelerimde yer alan windows ile gelen vidyo ve ses dosyaları paylaşılıyor. hatta bir vidyo alıp belgelerimdeki klasöre kopyaladığım halde yine de göremedim film dosyasını. bu konuda hakkında bilgisi olan veya yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?
  • arkadaşlar yok mu hakkaten bir bilgisi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.