Şimdi Ara

TP-Link vs Keenetic vs Asus Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar,şu an üç ürün arasında kaldım daha çok keenetic extra dsl kafama yatıyor ama sizce hangisi daha iyi.
    TP-Link Archer VR300
    ASUS DSL-AC750
    Keenetic Extra DSL
    Hepsi dual band ve 5ghz destekliyor.
    Hepsi adsl/vdsl/fiber destekliyor.
    Sadece Keenetic extra dsl usb bağlantısına sahip.
    Keneetic'in yazılım çok iyi.
    Anlamadığım şekilde keenetic'in yorumları hep iyi.
    Tp-link'in kablosuz bağlantısı biraz zayıf kalabiliyormuş büyük evlerde ki bizimki 150m2'den biraz büyük.

• : ))) takipe devam. Şimdilik Extra ağır basıyor bende de avantajları çok
  • Hocam Keenetic alacaksın rahatına bakacakasın. aşağıdaki linkte bulunan yorumları oku orası alıp kullanan ve deneyimleri paylaşan forumdaşların yazıları mevcut.
    https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860
  • FletcherS F kullanıcısına yanıt
    Extra Dsl siparişi verdim bugün hocam.Bakalım hayırlısı.
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    İnceledim ve sonrasında sipariş geçtim hocam.Sağ olun ilginiz için.
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    ilk izlenimlerini ve deneyimlerini bekliyorum sabırsızlıkla. şimdilik evde bekliyor olacağım : )))
    Yarın elime ulaşıcak gibi.Yarın gelirse yazarım ilk izlenimlerimi hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende modem arayışındayım bu ara. Modeminiz geldi mi? Deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keenetic Ultra + Keenetic Air.

Superonline Fiber ile birlikte TV+ kullananlara bilgi olsun.

Sıkıntısız şekilde TV seyredebiliyorum. Hatta yetmesin 2 tane Box ile seyrediyorum. (TV+ boxın biri Superonline'dan alınma değil.)

İnanılnmaz memnun kaldım ürünlerden. Hakkının verdi 1. dakikadan.

• dvl35 kullanıcısına yanıt
    Hocam geldi ve 2 gündür kullanıyorum.Şu ana kadar gözlemlediklerim şunlar:
    -ısınmıyor deniyordu cihaz ama ısınıyor yine de eski cihazım kadar ısınma söz konusu değil.Ben dikey kullanıyorum arkası da boşta arkasından hissediliyor sıcaklık.Üstünden hissedilme az.
    -Yazılım ve desteği herkesin bahsettiği gibi çok güzel.
    -Çekim alanı airties 5650'ye göre daha güzel geldi.Hız olarak da uzakta hız düşmesi airties'e göre daha az.
    Aklıma gelen şeyler bunlar.Şu an 16mbps paket kullandığım için ileri dönük aldım cihazı(vdsl ve fiber destekliyor) haliyle ileride daha çok özelliğinden faydalanırım.Sorunuz varsa cevaplıyım.Bu arada bana bugün bana özel 25tl indirim vermiş 175 tl üzeri keşke daha önceden verseydi ona üzüldüm.25 tl gitti üzüldüm ona baya.
  • Hayırlı olsun hocam.
    Çok açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim. Siz ne kadara almıştınız?
    Benim internetim de 16 mbps malesef. Bende ileriye dönük güncellemek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dvl35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.449 tl'ye geldi hocam bana ama şu an almak istesem 424 tl gözüküyor.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Her şey yolunda di mi?
    Evet hocam her şey yolunda şu an.Bir sıkıntısını görmedim ama tek pişman olduğum nokta modem yerine router alıp daha ucuza daha fazla özellikli bir cihaz alabilirdim.Modemi sadece router'a lan ile veri iletimi yapıcak şekilde kullanıp tüm işi router'a yaptırabilirdim.Ama yine de sıkıntı yok fiber gelirse fiber destekli bir modemim oldu böylece.
  • Daha fazla ozellikli ne var ki hocam? Soyleyin bakalim. Ben hala bakiyorum ne alayim diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Keenetic Viva var gigabit portu var ek olarak ve 2 usb girişi var.
  • Bende bugün Viva model olan Gigabit portlu router'ı teslim alıp kurdum.
    Dokunulduğunda belirgin bir derecede ısı mevcut. Özellikle taban kısmında.
    İleriye dönük herhangi bir sorun yaratır mı? Şimdilik bilinmez fakat deneyimleyip göreceğiz sanırım.
  • M4RLB0RO kullanıcısına yanıt
    Sanmam hocam ama şu konuya tıklayıp oraya yazabilirsiniz ana konu gibi bir konu.
  • Keenetic hüzmeleme yok bende 3 modem arasında kaldım ve keeneticde oldukça fazla iyi yorum var hangisi hangi sebepten tercih etmeliyim 3 modem arasında belirgin olarak yönlendirebilecek var mı?
  • Xzbith X kullanıcısına yanıt
    Ben çok karşılaştırdım, Keenetic e karar verdim. beklediğimden de güzel çıktı. İçin rahat etmiuorsa, sadece güzel kötü yorumlarına bakma, teknik özellikeri bile karşılaştırsan görürsün, Keenetic kat kat nitelikli, çok başka güzel...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.