Şimdi Ara

İnceleme TP-Link MR-3020 3G Modem(tp link pişmanlıktır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
16.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.bugün hepsiburadan sipariş verdiğim Tp-Link MR-3020 Modemim Geldi.Sizlere Kısaca İnceleyeceğim
    Kutu İçeriği
    1 Ad Modem
    1 Ad Usb Kablo
    1 Ad Adapter
    1 Ad Kurlum Kılavuzu
    1 Ad Lan Kablosu
    1 Ad CD
    Ve Garanti Belgesi,Kullanma Kılavuzu Vs.
    Resimleri Sizlere Aktarmak İstiyorum

+Ürün İnternet Hızını Artıyor.Almadan önce 1mbit ile çalışan 3g modemim şimdi 5mbit İle Çalışabiliyor
    +Ürün İnterneti Dağıtma Özellğine sahip
    +Ürün tüm hatları Destekliyor.
    +Oldukça Küçük Bir Yapıya Sahip
    -İçinden Çıkan Usb Kablosu Çok Kısa
    -CD İçinde Kolay kurulum aracı yok
    -Tüm Usb Modemleri Destelemiyor
    -Wifi Yi İyi Dağıtmıyor.Sorun Çıkartıyor
    quote:

Sınırlı Bağlantı

-Otomatik Bağlanmıyor

Kurulum Nasıl Yapılıyor
    Adres Çubuğuna 192.168.0.254 Yazılrak Arayüze Ulaşmaya Çalışılır
    Kullanıcı Adı Şifre İsteyecektir
    Kullanıcı Adı Admin
    Şifre Admin
    Arayüze ulaşınca Quick İnstallion sekmesine tıklayın
    Size Nerede buluğunuzu(türkiye)
    Operatörünüzün ne olduğunu soracaktır.
    Seçip next le devam edin.
    Size wireless şifresi seçmenizi isteyecektir.
    Şifrenizi Yazıp Finish E tıklayın
    Kurulum bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 7 Eylül 2012; 21:16:53 >

• Ürünü alıp turkcellde sıkıntı yaşayanlar pm yollayabilir.
    Turkcell için yardımcı olurum,Kurulumu Biraz Değişik.
    Vodafone Ve Avea Da Sıkıntı Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Ürünü alıp turkcellde sıkıntı yaşayanlar pm yollayabilir.

bende avea modem var acaba sıkıntı yaratırmı sizin deneme imkanınız oldumu bendeki modemin markası zte ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefiso

quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Ürünü alıp turkcellde sıkıntı yaşayanlar pm yollayabilir.

bende avea modem var acaba sıkıntı yaratırmı sizin deneme imkanınız oldumu bendeki modemin markası zte ???

Sadece Bu Modemler Çalışıyor(Link)

• E353 yok listede bunu çalıştırabileceğim uygun fiyatlı başka bir router var mı ?
  • e353s-2 yi tp-link 3420 ile kullanıyorum (son firmware ile güncellendiğinde) gayet iyi bir cihaz.
  • Benim avea 3g modem bu listede yok. Elimde olan vodafon modem var uyumluluk listesinde. Vodafon olarak uyumlu görünen 3 g modemi avea hat ile bu cihaza taksam çalışırmı arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu site kadar duyarsız bir site görmedim kimse bir cevap bile yazma gereksinimi duymuyor yardım istiyoruz illa bas bas bağırıp bir kaç konumu açmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Benim avea 3g modem bu listede yok. Elimde olan vodafon modem var uyumluluk listesinde. Vodafon olarak uyumlu görünen 3 g modemi avea hat ile bu cihaza taksam çalışırmı arkadaşlar.

sim kilidi yoksa çalışır varsa ara vodafonu sim kilidi açman için bir talimat verirler...

ayrıca otomatik bağlanmıyor demişler ama neye onu yazmamışlar...

uygun fiyatlı 3G router soracaklara airties öneririm ama desteklediği modemleri bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 27 Kasım 2012; 21:00:31 >
  • Öncelikle merhabalar,

Konuyla ilgili anlatacaklarım var.Ben bu ürünü satın aldım,Vınn kullanıyorum...Tp link'in yazılım geliştirmesini yapamadığı için 3g modem uyumsuzlugu yaşadım ve mail yoluyla destek istedim.Benim elimde Huwai E353 modemi var bu arada.Desteklenen modemler listesinde bu cihaz yok,dolayısıyla internete kendi yöntemlerimi kullanarak bi süre girdim.son bir haftadırda ,sürekli düşmeler donmalar baglantı hataları alıyorum bununla ilgili bir kez daha mail attım dün gece ...verilen cevap aynen şu şekildedir...

Sayın xxxx,

Yazdıklarınızı üzüntü ile karşılıyoruz ve yaşamış olduğunuz sorunun TP-LINK firması ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmadığını da belirtmek istiyoruz. TL-MR3020 3G Vınn modemimizin uyumlu olarak çalışan cihazların listesi aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

TL-MR3020 Uyumluluk listesi içinhttp://www.tp-link.com.tr/support/3g-comp-list/?model=TL-MR3020

Piyasada birden fazla 3g VINN modem olduğu için hepsini TP-LINK router yönlendirici cihazlarımız kesin çalıştırır gibi bir ibaremizde yoktur. E353 VINN modem TL-MR3020’NİN uyumluluk listesinde mevcut değildir. Ar-Ge birimimiz tanımlanmayan cihazlar için yazılım geliştirmesi yapmaktadır. E353’ün kullandığı versiyon bizim cihazımızda uyumlu değilse bu ne üretici firmaya ne de TP-LINK firmasına aittir. Kullanıcılarımıza da teknik birim olarak her zaman listemizde yer alan uyumlu olan cihazlar ile TP-LINK 3g Router Cihazlarımızı kullanılmasını öneriyoruz. Bilginize,

Saygılarımızla,

Yani senin sorunun hemşerim diyor bana,git uyumlu modem al o zaman kullan diyor :D Ben burdan TP link alacak kişilere düşünenlere almak üzere olanlara sesleniyorum...

''TP-LİNK PİŞMANLIKTIR'' !!

Saygılarımla...

• Burada LAN girişi nasıl kullanılıyor.
    Mesela 3G modemi bağladım.. LAN bağlantısı ile Masaustu PC nin LAN girişine bağlayıp internete girebilirmiyim.??
    veya 3G modem kullanmadan LAN girişinden herhangi bir internet hattını girip Wifi yapmak (AP) içinmi.
    veya her ikisinide farklı modda kullanabiliyormuyum.
  • Bende turkcell hw e173 varfakat içindeki hat vodafone sorun olmaz herhalde. connectify kurdum laptopa fakat wifi dağıtmıyor (laptop eski olduğundan herhalde) ya access point ile lan dan dağıtıcam ki elektrik ft sı 1 yılda bu kadara gelir yada bu aletten alıp kullanıcam.smart tv içinde düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar ben bu urunu vodafone k3770 modem ile kullaniyorum burda vodafone cekmiyordu simde avea hattimi takip kullaniyorum urun son yazilim guncelleme ile gercekten cok guzel oldu ben son yazilimi yukledikten sonra hic bir ayar yapmadan otomatik olarak hatti tanimliyor internete baglaniyor ilk aldigimda internete baglanmak icin cok ugrasmistim ama simdi gayet guzel memnunum tablet pc icin aldim sadece kuramayanlar icin destek hattini arayin uzaktan kurulum yapiyor arkadaslar ama diz ustu pc niz olmasi gerekiyor wifi kapsama alani fazla menzilli deyil anteni yok cunku tabletler icin kullanacak olanlar icin guzel bir urun hatta yeni bataryali bir urun cikmis fiyati 100 tl yaninda tasimak isteyenler icin sorunuz varsa bildigim kadar yardimci olabilirim mail atabilirsiniz korucu42@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

Bende turkcell hw e173 varfakat içindeki hat vodafone sorun olmaz herhalde. connectify kurdum laptopa fakat wifi dağıtmıyor (laptop eski olduğundan herhalde) ya access point ile lan dan dağıtıcam ki elektrik ft sı 1 yılda bu kadara gelir yada bu aletten alıp kullanıcam.smart tv içinde düşünüyorum.

Aldım şuan turkcell vınn ve voda hat ile kullanıyorum sorun yok. sadece sim de şifre varsa olmuyor. şifreyi kaldırınca oluyor.
    şarjlı modelinin esprisi tablet ile kullanırken belki işe yarar ama bu cihaz da iş görüyor.
  • quote:

quote:

Bende turkcell hw e173 varfakat içindeki hat vodafone sorun olmaz herhalde. connectify kurdum laptopa fakat wifi dağıtmıyor (laptop eski olduğundan herhalde) ya access point ile lan dan dağıtıcam ki elektrik ft sı 1 yılda bu kadara gelir yada bu aletten alıp kullanıcam.smart tv içinde düşünüyorum.

Aldım şuan turkcell vınn ve voda hat ile kullanıyorum sorun yok. sadece sim de şifre varsa olmuyor. şifreyi kaldırınca oluyor.
    şarjlı modelinin esprisi tablet ile kullanırken belki işe yarar ama bu cihaz da iş görüyor.

tp link sitesinden guncel firmware i yukleyin pin kodu sorun olmuyor modem sayfasinda ayalanabiliyor birkac tane daha yenilik var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu üründen sipariş verdim bekliyorum. Anteni yok, çekim alanı zayıftır diye tahmin ediyorum ancak standart bir evde çok sorun yaşar mıyım? Sizin deneyimleriniz nasıl?
  • aldığın model hangisi birde takacağın 3g wınn önemli uyumsuz olmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALAMOTH

aldığın model hangisi birde takacağın 3g wınn önemli uyumsuz olmaması lazım

Aldığım model TL-MR3020. Modem olarak da Avea Jet aldım. MF190 sanırım model numarası.

• Sorun yaşamazsın alabilirsin hatta TL-MR3040 da alabilirsin hem taşınabilir. Şarz edebiliyosun misal şarz ettin bi telefon gibi bunu alıp araban olur içine koyarsın 3G WINN ı da buna takarsın arabanın içinde seyahat ederken bile wireless i kullanabilirsin. ama şuan 3020 de de bi problem yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALAMOTH

Sorun yaşamazsın alabilirsin hatta TL-MR3040 da alabilirsin hem taşınabilir. Şarz edebiliyosun misal şarz ettin bi telefon gibi bunu alıp araban olur içine koyarsın 3G WINN ı da buna takarsın arabanın içinde seyahat ederken bile wireless i kullanabilirsin. ama şuan 3020 de de bi problem yaşamazsın

Evde wifi çekimi yeterli mi diyorsun?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.