Şimdi Ara

İnceleme TP-Link MR-3020 3G Modem(tp link pişmanlıktır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
16.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RESİMDEKİ ÜRÜNÜN 3G-4G ÖZELLİKLİSİNİ ALDIM SON RÜRÜMÜDE YÜKLEDİM. HAYATIMIN HATASINI YAPTIM... SÜRÜM ÖNCESİDE İŞE YARAMIYOR SONRASIDA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patlicansurat

RESİMDEKİ ÜRÜNÜN 3G-4G ÖZELLİKLİSİNİ ALDIM SON RÜRÜMÜDE YÜKLEDİM. HAYATIMIN HATASINI YAPTIM... SÜRÜM ÖNCESİDE İŞE YARAMIYOR SONRASIDA.

bu senin beceriksizliğindendir... bende tüm fonksiyonlar çalışıyor... güncelde... AP modu için köprüleyeceğin cihazın engellememesi gerekiyor ki huawei routerda bu engel var...
  • Bu ürüne telefonumuzun 3g özelliğini açıp taksak telefonumuzdaki 3g interneti yayarak kullanabilir miyiz?
  • bende çok memnunum, 1 haftalık paket yükledim turkcell data hattına, tatilde taktım fişe kullandım, süper işime yaradı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prens

3-4 defa kullandığım kutusu duran modemimi 50 TL'ye satıyorum.
    İlgilenenler PM lütfen.
    MR-3020 3G modeli.

Dostum cihaz duruyormu en son kaça bırakırsın?
    Ayrıca Simkart giri§i varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bark_41

quote:

İlgilenenler PM lütfen.
    MR-3020 3G modeli.

Satildi hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bark_41

quote:

İlgilenenler PM lütfen.
    MR-3020 3G modeli.

Satildi hocam

Sim kart girişli uygun fiyata bildiğiniz bi marka varmı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: patlicansurat

bu senin beceriksizliğindendir... bende tüm fonksiyonlar çalışıyor... güncelde... AP modu için köprüleyeceğin cihazın engellememesi gerekiyor ki huawei routerda bu engel var...

Senin açıklaman çok yetersiz terbiyesizliğin cabası sen benim ne denediğimi neyi becerip beceremediğini bilmeden boş boş konuşuyorsun. sen ve senin gibiler herkesi yalnış yönlendiriyor. öncelikle saygı duyacaksın ondan sonra açıklamanı ve nasıl yaptığını düzgünce anlatacaksın. bağzı modemleri çalıştırıp tanımadığı modeme yazılım desteği vermeyen cihaz bana göre işe yaramaz.

• patlicansurat P kullanıcısına yanıt
    ผมฉิบหายขอโทษดังนั้น ... ฉันหยาบคายแสดงความคิดเห็นยัง ...

son güncelleme ile oturum açma sistemi değişti... artık daha iyi... sadece Firefox 29 ile oturum açılmama olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 1 Mayıs 2014; 16:22:53 >

• arkadaşlar yurt dışından bi arkadaş gelirken bana getirdi yanlız
    http://www.tp-link.com.tr/resources/document/TL-MR3020_V1_QIG_7106503718.pdf
    http://www.tp-link.com.tr/resources/document/TL-MR3020_V1_User_Guide_1910010551.pdf
    bu yönergeleri uygulamama rağmen 192.168.0.254 ile router içine giriş yapamıyorum
    anladığım kadarıyla bu modem locarise adlı firma içine kendi yazılımını kurmuş
    ben bu router a nasıl girerim ?
    bazıları openwtr yada dd wtr ile diyor da okadar bilgim yok
    yardım lütfen

• quote:

cihaz bence çok kullanışlı ancak nullanmayı beceremeyen yada güncel olmadığı için modemi desteklenmeyen şansız kullanıcılar hemen çamur atma yarışına girişiyor... ben bu cihazı 50TL fiyata satan site gördüm fiyat / performans canavarı... artık 75~120TL arası fiyata alırsınız...

Cihaz desteği nasıl hocam şimdi benim kullandığım zaman huwei e177u-2 Modemimi kullanamıyordum. Tabi şimdi kontrat bitti Vınn işi bitti
  • Want to kullanıcısına yanıt
    dsteklediği modem sayisi artti hatta Nokia 6125 telefonu bile tanıdı...
  • Konu hortlamış gibi olacak ama bu modemi almak istyiorum. Kullananlara veya bilenlere birkaç sorum var

Modemin lan çıkışından başka bir routere kablo bağlantısı yapsak routerdan dağıtım yapabilir miyiz pc'ye, tv'ye, uydu alıcısına kablo ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty_

Konu hortlamış gibi olacak ama bu modemi almak istyiorum. Kullananlara veya bilenlere birkaç sorum var

Modemin lan çıkışından başka bir routere kablo bağlantısı yapsak routerdan dağıtım yapabilir miyiz pc'ye, tv'ye, uydu alıcısına kablo ile ?

alet modem degil... router ama kablosuz... ap modeda lan cikisini tak direkt wifi ile dagit... modemde usb varsa usb ilede calisabiliyor... access point olarak kullanmanda mumkun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

cihaz bence çok kullanışlı ancak nullanmayı beceremeyen yada güncel olmadığı için modemi desteklenmeyen şansız kullanıcılar hemen çamur atma yarışına girişiyor... ben bu cihazı 50TL fiyata satan site gördüm fiyat / performans canavarı... artık 75~120TL arası fiyata alırsınız...

Cihaz desteği nasıl hocam şimdi benim kullandığım zaman huwei e177u-2 Modemimi kullanamıyordum. Tabi şimdi kontrat bitti Vınn işi bitti

selamlar hocam bu cıhaz 2 ceşit sanırım 3g/4g 4g olan modelinde repearter .ap.router varmış. 3g modelinde acaba wifi sinyalını koblosuz alıp kablosuz dagita biliyormu .3g bir arkadaş satıyor eger wifi yi kablosuz alıp kablosuz dagıta biliyorsa 3g modeli ondan alıcam hocam

• unixx U kullanıcısına yanıt
    MR3020 ( konudaki ) son güncelleme ile 4G modem desteğide sağladı... ve evet 3G modemi wifi ile paylaştırmak için... + LTE destekliyor...

• cihaz sadece 3G router değil access point, tekrarlayıcı, tekrarlayıcı ap, wisp için bile kullanılabiliyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.