Selamlar herkese aracım dedigim gibi Honda civic. 1.5 Turbo Rs 88.000km dün ailemle giderken s moda alıp bıraz 2- dakıka felan s modda kulandım .Sonra Yag eviyesini kontrol ettırın yazısı cıktı Truncu renk .Eve gelınce garaja cektim 1 gün sonra Yag cubugunu kontrol ettim. fazlalık vardı yagda . şimdi kulanmıyorum 2 gün sonra kople komotr yagınmı degiştircem ustaya . Forumları okuyunca evet 1.5 turbolarda kulanmaya baglı Yaga benzın karışıyormuş .Bende Bu aracı 10 gün aldım daha önce artmosferik araba kulanmıstim .Turbolu benzınlı arac Rs oldu
Kulanan veya duyan varmıdır bu olayı link aşagıya bırakıyorum

megan 2 otomatik 2006 selenoit valf veya elektro vana temizleme. Bende sabahlari sogukken 1 km gittimmi vuruntu yapip vites kutusunu konteol ettirin yaziyordu kople yagi degistirdim ama yine yapti demekki yagdan degil .Bu valfleri temizladim ic resimleri koyuyorum orjinalleri 2500 tl .ölcumleri voltmetre ile dogru hata yok onun icin iclerini temizledim .resimler asagida

|
arkadaşlar 4400uf kondansatör ölceme icin
|
xenon far sensörü tamiri
|
megan 2 n boşda tekleme yok d de tekleme ve titreme Bulundu
|
megan 2 osram xenon D1s yerine led D1S kulanan varmı
|
|
3310gh transistör bulamıyorum
|
Hdd gitti yardım istiyorum .Data kurtarma servisi bilen
|
Meslek: Bende bilmiyorum:))
İlgi Alanları: pc unix
UGUR BİLİR ekran kartı tamircisi tarafindan dolandırıldım.6 AYdır bana ne cavap verıyor nede ekran kartımı yolladı. Abak tarık kendisine ekran kartı yoladım mesajımı okuyupda cevap yazmayan biri 1 hafdada kendisine zor ulaştık.Ramazan devele arkadaşımızda olmassa abak.tarık kısısıne ulaşamıyacaktık ramazan develi kardeşime teşekkur ederim.abak tarıka aman ha dıyorum |
UGUR BİLİR ekran kartı tamircisi tarafindan dolandırıldım.6 AYdır bana ne cavap verıyor nede ekran kartımı yolladı Abak tarık kendisine ekran kartı yoladım mesajımı okuyupda cevap yazmayan biri 1 hafdada kendisine zor ulaştık.Ramazan devele arkadaşımızda olmassa abak.tarık kısısıne ulaşamıyacaktık ramazan develi kardeşime teşekkur ederim.abak tarıka aman ha dıyorum |
UGUR BİLİR ekran kartı tamircisi tarafindan dolandırıldım.6 AYdır bana ne cavap verıyor nede ekran kartımı yolladı. Abak tarık kendisine ekran kartı yoladım mesajımı okuyupda cevap yazmayan biri 1 hafdada kendisine zor ulaştık.Ramazan devele arkadaşımızda olmassa abak.tarık kısısıne ulaşamıyacaktık ramazan develi kardeşime teşekkur ederim.abak tarıka aman ha dıyorum |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.721
İkinci El Bölümü Mesajları: 371
Konularının görüntülenme sayısı: 21.143 (Bu ay: 470)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 120 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware