Şimdi Ara

megan 2 otomatik al4 dpo şanziman elektro vana temizil selenoit valf tenizleme ve resimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megan 2 otomatik 2006 selenoit valf veya elektro vana temizleme. Bende sabahlari sogukken 1 km gittimmi vuruntu yapip vites kutusunu konteol ettirin yaziyordu kople yagi degistirdim ama yine yapti demekki yagdan degil .Bu valfleri temizladim ic resimleri koyuyorum orjinalleri 2500 tl .ölcumleri voltmetre ile dogru hata yok onun icin iclerini temizledim .resimler asagida

megan 2 otomatik al4 dpo şanziman elektro vana temizil selenoit valf tenizleme ve resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 27 Ağustos 2024; 16:56:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• megan 2 otomatik al4 dpo şanziman elektro vana temizil selenoit valf tenizleme ve resimler

• 2 resim toplanmis seklinde

• Düzeldi mi temizlik ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet düzeldi . Söyle kople yagı boşaltıcaksın .sonra otomatık beynı temızlıttırıcen orda 2 tane kucuk mınık filitre var. Sonrada bu motorları guzelce temızlıceksın . sorun ortadan kalkdı.

Yag olarak mobil 3309 ATf kulanın . Ben revızyona ver dıkden sonra sorunlar cıkmışdı .gittim baktım sanzımancıya .Yagı kore malı kulanmış selenoıtde sıfır almıştıım . Abısı dedim 1 ay sonra vuruntu oldu .Bana cevabı abı elektronıkya selanoitler ondan oldu getır bakalım . Dedımkı hangı yagı kulandın bu dedı .Kore malı ATf .sorun ondan sonra başladı .

Bende kople Mobil ATF 3309 aldım kople yagı degiştirdim birde bu selenoıtlerı temizledim beyınide temizledim şimdi sorun ortadan kalkdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 29 Ağustos 2024; 19:33:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 3 silecek arızası...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.