Şimdi Ara

İnceleme TP-Link MR-3020 3G Modem(tp link pişmanlıktır) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
16.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • net olarak şu kadar alanda diyemem ama yeterince iyi bu 3g bağlantısınada bağlı bulunduğun yerde 3g kalitesi yüksekse daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALAMOTH

net olarak şu kadar alanda diyemem ama yeterince iyi bu 3g bağlantısınada bağlı bulunduğun yerde 3g kalitesi yüksekse daha iyi olur

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kullanışlı "şirin" bir cihaz. önceleri 3g için kullanmıştım. Şimdi ise repeater (ve sonrasında WISP) modunda wifiyi yaymak için kullanıyorum. Yani on telinde on marifet. Burada bir deneme turu yapabilirsiniz. teknik desteği de iyi gibi. Bir de şunu ekleyeyim son olarak bir fonksiyonu çalışmıyorsa(mesela otomatik bağlanma gibi ;) ) büyük ihtimal ayarlarınızda sıkıntı vardır, çok uğraşmadan teknik servise ulaşın yardımcı olsunlar...
  • 3-4 defa kullandığım kutusu duran modemimi 50 TL'ye satıyorum.
    İlgilenenler PM lütfen.
    MR-3020 3G modeli.
  • Arkadaşlar cihazı aldım, 5-6 gündür kulanıyorum. Cihazın kutusundan çıkarmamla internete bağlanmam 1 dakika falan sürdü. İlk etapta fişe takmaktan başka birşey yapmadım desem yeridir. Avea MF190 Jet Modem ile kullanıyorum ve hiç sorun yok. Ayarlar için adres satırına 192.168.0.254 yazın, kullanıcı adı admin şifre admin. Çekim iyi ancak normal bir modem performansı beklememek lazım. Evde arka odalara gidince sinyal zayıflıyor baya. Küçük ve taşınabilir olması daha önemli bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet kaliteli bir ürüne benziyor aslında. Ancak tecrübeyle bir çok sorun bulmuşsunuz şuanda durum nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrian35

Öncelikle merhabalar,

Konuyla ilgili anlatacaklarım var.Ben bu ürünü satın aldım,Vınn kullanıyorum...Tp link'in yazılım geliştirmesini yapamadığı için 3g modem uyumsuzlugu yaşadım ve mail yoluyla destek istedim.Benim elimde Huwai E353 modemi var bu arada.Desteklenen modemler listesinde bu cihaz yok,dolayısıyla internete kendi yöntemlerimi kullanarak bi süre girdim.son bir haftadırda ,sürekli düşmeler donmalar baglantı hataları alıyorum bununla ilgili bir kez daha mail attım dün gece ...verilen cevap aynen şu şekildedir...

Sayın xxxx,

Yazdıklarınızı üzüntü ile karşılıyoruz ve yaşamış olduğunuz sorunun TP-LINK firması ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmadığını da belirtmek istiyoruz. TL-MR3020 3G Vınn modemimizin uyumlu olarak çalışan cihazların listesi aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

TL-MR3020 Uyumluluk listesi içinhttp://www.tp-link.com.tr/support/3g-comp-list/?model=TL-MR3020 sorun yok tek sorun olsa olsa 3G modemlerden gelir...

Piyasada birden fazla 3g VINN modem olduğu için hepsini TP-LINK router yönlendirici cihazlarımız kesin çalıştırır gibi bir ibaremizde yoktur. E353 VINN modem TL-MR3020’NİN uyumluluk listesinde mevcut değildir. Ar-Ge birimimiz tanımlanmayan cihazlar için yazılım geliştirmesi yapmaktadır. E353’ün kullandığı versiyon bizim cihazımızda uyumlu değilse bu ne üretici firmaya ne de TP-LINK firmasına aittir. Kullanıcılarımıza da teknik birim olarak her zaman listemizde yer alan uyumlu olan cihazlar ile TP-LINK 3g Router Cihazlarımızı kullanılmasını öneriyoruz. Bilginize,

Saygılarımızla,

Yani senin sorunun hemşerim diyor bana,git uyumlu modem al o zaman kullan diyor :D Ben burdan TP link alacak kişilere düşünenlere almak üzere olanlara sesleniyorum...

''TP-LİNK PİŞMANLIKTIR'' !!

Saygılarımla...

direkt saçmalamış oluyorsun son güncellemeyi yükledin mi? + bendeki sorunsuz tanıdı E1820 ( avea ) TURKCELL başka bir şey desede TURKCELL ilede çalışıyor... şuanda WISP fonksiyonunu kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 24 Nisan 2013; 0:23:54 >

• tivibu nun airties modemi ile 1mb çekerken
    tp link ile 400 500 çekiyorum
  • SOL Fiber optik 20Mbps iletiminde 11b/g hızına göre iyi iş çıkarıyor...
  • aveanın ZTE667 modeliyle çalıştırmayı deneyen oldu mu acaba? uyumluluk listesinde yok ama bi umut işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: polonyalimendil

aveanın ZTE667 modeliyle çalıştırmayı deneyen oldu mu acaba? uyumluluk listesinde yok ama bi umut işte :D

son güncelleme ile tanıması ihtimali var... denemen gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefriohm

Burada LAN girişi nasıl kullanılıyor.
    Mesela 3G modemi bağladım.. LAN bağlantısı ile Masaustu PC nin LAN girişine bağlayıp internete girebilirmiyim.??
    veya 3G modem kullanmadan LAN girişinden herhangi bir internet hattını girip Wifi yapmak (AP) içinmi.
    veya her ikisinide farklı modda kullanabiliyormuyum.

bu sorunun cevabını bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

quote:

Mesela 3G modemi bağladım.. LAN bağlantısı ile Masaustu PC nin LAN girişine bağlayıp internete girebilirmiyim.??
    veya 3G modem kullanmadan LAN girişinden herhangi bir internet hattını girip Wifi yapmak (AP) içinmi.

evet hızlı kurulumda veya web ara yüzden wan ile bağlantıyı aktif edebiliyorsun...

İnceleme TP-Link MR-3020 3G Modem(tp link pişmanlıktır)

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

quote:

evet hızlı kurulumda veya web ara yüzden wan ile bağlantıyı aktif edebiliyorsun...

teşekkürler :)

• Bende bu cihazı ilk aldığımda baya bi sıkıntı yaşadım ancak aşağıdaki site yardımı ile çözdüm durumu. Cihaz şuan sorunsuz ve çok verimli çalışıyor.

http://www.azap.org/tp-link-mr3020-3g-router-kesinti-problemi.html
  • cihaz bence çok kullanışlı ancak nullanmayı beceremeyen yada güncel olmadığı için modemi desteklenmeyen şansız kullanıcılar hemen çamur atma yarışına girişiyor... ben bu cihazı 50TL fiyata satan site gördüm fiyat / performans canavarı... artık 75~120TL arası fiyata alırsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Bu modem arayüzünde port açılabiliyormu?
  • ben aldım kullanıyorum uydualıcısında next 18500 hd plas ve leptop ve tv kablosuz bağlanıyorum ve sonuç mükemmel vadafon modem var e160 evin herhangi bir pirizine tplink 3020 'yi takıyorum tüm odalarda bağlantı oluyor sinyal kalitesi her odada mükemmel bence gayet iyi sorunsuz çalışıyor..
  • Manero M kullanıcısına yanıt
    port açma var yapılıyor ama ben hiç denemedim...
  • adrian35 A kullanıcısına yanıt
    KESİNLİKLE HALISIN.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.