Şimdi Ara

TP-Link Archer AX50 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isı sorunu var denmiş 750tl bu. Veya almışken TP-Link ax73 alacağım 1000tl ye onda ısınma yok diyorlar

Bruh.. Ürün router sadece modem de sandım yok mu bunun gibi modem router ya

Kablosuz haberleşme dersi almıştım üniversitede. Mimo ve benzeri özellikleri öğrenmiştim. Baz istasyonu VS için şart olsada evde çok lazım olduğunu sanmıyorum (bir avm havalimanında de çok lazım olur o ayrı). O yüzden mimo gibi evde kullanımı anlamsız olacak özellikleri kapatacağım. WiFi 6 cihazım yok sadece 5ghz ve 2.4ghz açacağım. Modem +router olarak kullanmak istiyorum.

100 megabit/8 ağım var mevcut da modem 93/8 veriyor speed testte bağlantı iyi yani.

Min 11 cihaz sürekli bağlı.

4 telefon

1 iş laptop 1 ev laptop

1 tv

1 printer 1 WiFi kamera

1 Philips hue

1 tablet

Bu sayı eve Bi kaç kişi gelsin hop tablet telefon laptop oluyor 20..

Almışken 30 cihazı anlık kaldıracak bir cihaz almak istiyorum çünkü bir hepa cihazı alacağım o bile WiFi ile çalışıyor. Iot cihazları ile WiFi cihaz sayısı artıyor...

Evden çalışıyorum stabil olması önemli

Var mı kullanan. Dediğim gibi amacım çok sayıda cihaz 7/24 stabil bağlantı..

Gigabit wan ethernet portları olması önemli evde cat 6 kablolama ve 2 ayrı switch var

Oyun pc konsol vs...

750 TL ye alınır gibi?

Ne dersiniz?

Lütfen çöp kineetic ürünü önermeyin. Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 13 Eylül 2021; 18:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha mimo'nun avantajı nedir anlamadan onsuz 30 cihaz çalıştırmak istiyorsun. Pes sana!

Çöp kineetic herhalde sizin oraların bir ürünü. Türkiye'de o isimde yok.

Bilinen Keenetic cihazlarının çipleri şu cihaz sayılarını destekliyor. ( @micro77 konusundan alıntıdır.)

Şu da test için araç gereçlerinden biri:

100 megabit/8 ağım var mevcut da modem 93/8 veriyor speed testte bağlantı iyi yani.

Zaten bu olağan durum. 100mbit portundan yada hadi o yok gigabit portun var; VDSL altyapıda sana gelen hız 92-94 arasında oluyor zaten. DSLAM de 100008 yada 102400 ayarlı. Maks gören anlık 97mbit görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Daha mimo'nun avantajı nedir anlamadan onsuz 30 cihaz çalıştırmak istiyorsun. Pes sana!

Çöp kineetic herhalde sizin oraların bir ürünü. Türkiye'de o isimde yok.

Bilinen Keenetic cihazlarının çipleri şu cihaz sayılarını destekliyor. ( @micro77 konusundan alıntıdır.)

Şu da test için araç gereçlerinden biri:

Zaten bu olağan durum. 100mbit portundan yada hadi o yok gigabit portun var; VDSL altyapıda sana gelen hız 92-94 arasında oluyor zaten. DSLAM de 100008 yada 102400 ayarlı. Maks gören anlık 97mbit görür.

Biliyorum hocam faydasız demedim. Ev için ihtiyaç görmüyorum dedim.

Ax74'ü tam alacaktım router yazısını gördüm.

Keentic 5g olayını yaşatmasa alırdım modemini.

Asusun da Çoğu ürünü çöp... Bu iş böyle. 700 800 aşağısı iyi modem yok. Kinetic çöp demedim, çöp ürününü yazmayın dedim sadece. Ben fan boyluğun hiç birini sevmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknoCat kullanıcısına yanıt

Fanboy ile gerçek kullanıcı arasındaki farkı anlatmaya gerek yok.

Siz kendi bildiğiniz doğrularınız ve kurulumlarınız ile sorun yaşıyorsunuz, bunu bir markaya/kişiye maal ediyorsunuz. Defalarca yazdım bir kere dönüp cevap vermedniz. Hatta ne başında böyle kurmanızı öneririmi bile sallamadınız. 2 ay sonra geldiniz "Çöp Kineetic"

Bir ismi, markayı, cinsi yanlış yazandan hiç hazetmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.