Şimdi Ara

Tp-link Deco M4 mü? Yoksa Re650 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

150 m2 bir evde yaşıyorum, duvarlar da çok kalın. Evde fiber var, 100mbps hızında, bir süredir evin uzak yerlerine interneti taşımak için bir cihaz arıyorum ve en sonunda bu cihazlardan birini almaya karar verdim.
    Sizce hangisi daha iyi olabilir. Bir mesh kurup deco mu yoksa mimo özellikli re650 mi?
    İsteğim evin her yerinde internet aynı ağ ve isimde olsun ve mümkünse 65-75 mbps hızın altına inmesin.

Deco M4 :https://www.tp-link.com/tr/home-networking/deco/deco-m4/

Re650 :https://www.tp-link.com/tr/home-networking/range-extender/re650/

Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
    Aynı işi yapacak Alternatif marka ve model önerilerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zyxel in multy urunleri var bu urunlere gore 2 gomlek ustun bir urun eger evin her yerinde kopma sorunu yasamadan odadan odaya gecislerde sorun yasamak istemiyorsan bu urunu tavsiye ederim. Dubleks dairelerde bile yeterli olacak bir urun.

www.hepsiburada.com
    ZyXEL Multy U AC2100 Tri-Band WiFi Sistemi (Pack of 2) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zyxel-multy-u-ac2100-tri-band-wifi-sistemi-pack-of-2-p-HBV00000NLP6X?magaza=Hepsiburada

• Zyxel Multy u önerebilirim bende bu ürünlere göre oldukça güçludür 6 adet dahili anteni var ve tri-bandı destekliyor portları gigabit ve alan genişlıği olarak decodan çok daha üstün. Tavsiye ederim

• Merhaba Arkadaşlar,

Zyxel inceledim dediğiniz gibi daha üst bir ürün, ancak bütçesi biraz fazla geldi bana. Uygun fiyatlı nereden bulabilirim

Tşk
  • Nzrv1 N kullanıcısına yanıt
    Tşk, bu tekli fiyatı maalesef, hepsiburada da 100 tl daha ucuz, bana 2’li lazım o da 2.000 tl civarında

• Bu ikili fiyati tekli degil musteri hizmetlerine baglanip urun kodunu soyleyip bilgi alabilirsiniz.

• Tp-link Deco M4 mü? Yoksa Re650 mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayfanin altina indiginizde 2li paket yaziyor zaten

Zaten müşteri hizmetlerini arayıp sordum, tekli model dedi ellerinde 2’li kalmamış

• Sacma olmus 2li paket yaziyor sitesinde ve stoktan gonderim yaziyor.

• Rebound kullanıcısına yanıt
    Ben olsam eger ihtiyacinizda varsa alirdim sonucta sitesinde 2li ibaresi var tekli gelirsede iade edersiniz 15 gun kosulsuz iadesi var medianin.

• Aynı ağ adı ve şifre ile bağlanmak istiyorsan ve evin her yerinde Wi-Fi olsun diyorsan kesinlikle mesh sistemi öneririm. TP-LINK'in mesh sistemleri olan Deco serisinde çok model var. Üst seviye bir ürün arıyorsanız biraz pahalı ama buna bakın, Zyxel Multi X'e göre çok daha özellikli:
    Ama 150 m2 bir eve ikili bir paket yeter bence. Uygun fiyatlı Deco modellerinden biri işinizi görür. Mesela şu modele bak derim:
    Çevremde çok Deco kullanan arkadaşlarım var, hepsi çok memnun. Destek de süper. Bütçeyi ayarlayınca eve almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskikasaroysroys kullanıcısına yanıt
    Açıkcası Deco E4 ve M4’ü bayağı inceledim. Ancak gerçek deneyimlerde hızı ne kadar verdiğine dair bilgi nette çok yok. Tp-link factsheet’lerde arasındaki fark sadece gigabit port olduğunu söylese de m4’ün hızı bazı incelemelerde daha yüksek çıkmış. Şuan M4’e daha yakınım

Deco kulllanan tanıdıklarınıza internet hızını ne kadar aldıklarını sorabilirseniz sevinirim.

• DH'de Burak Şolt'un incelemesi vardı. İki ürünü de karşılaştırdı diye hatırlıyorum. Linki buldum:https://www.donanimhaber.com/Fiyati-iyice-dusurmek-iyi-bir-sey-mi-TP-Link-Deco-E4-incelemesi--120336. Az fiyat farkıyla M4'ü alın demiş Burak.
    Arkadaşlara da soruyorum. Cevap gelince iletirirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    www.hepsiburada.com
    ZyXEL Multy U AC2100 Tri-Band WiFi Sistemi (Pack of 2) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zyxel-multy-u-ac2100-tri-band-wifi-sistemi-pack-of-2-p-HBV00000NLP6X?magaza=Hepsiburada

Kdv indirimine girdi dip fiyat olabilir.

Merhaba ilginize teşekkür ederim. Mediamarkt’da deco e4 449’a düşünce onu aldım. Deneyip memnun kalmazsam zyxel multy u veya deco m9 plus değerlendirmeye alacağım.

Deco e4 alacaginiza keske xiaomi wifi adaptor alsaydiniz ayni hemen hemen:) neyse bi deneyin umarim sorunsuz calisir.

Açıkcası ben de ürünlerin özelliklerine baktığımda kalite farkını görüyorum. Denemek için fiyat çok uygun geldi yoksa aklımda bile yoktu

2 gündür Deco E4’ü deniyorum ve tam anlamıyla fiyasko.
    Ben fiber 100mbps kullanıyorum, dandik router’lar ile 90-92 mbps wireless’dan hız alabiliyorum. Main deco’yu kablo ile bağladığımda da aynı hızı aldım ancak slave deco’yu bağladığımda hem main deco’nun hızında sorun oldu hem de slave deco’dan 45mbps üstüne çıkamadım.
    Ancak en kötüsü ping uçmaya başladı, kullandığım routerda 3-5 ms arası olan ping deco ile 15-35 ms’ye çıktı.
    Kapsama alanı çok genişledi ancak ping ve hız tam bir fiyasko

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.