Arkadaşlar kablonet ekibi H&D modem taktı ilk 2 günde ki gördüklerimi kısaca paylaşmak isterim. 1/2 gündür kullanıyorum sinyal seviyesi 2.4 için fena değil ama eski VDSL modemim Airties 5760 kadar iyi değil , 5 Ghz içinde aynı şeyleri söylemem mümkün. 2.4 bandında en arka odadan sinyal yüksek görünmesine rağmen web sayfalarını o kadar hızlı açtığı söylenemez. Modem ile aynı odada telefon ile 5ghz bandına bağlandığımda test sonuçları 89mbps civarı download hızı veriyor, evimde ki modeme en uzak noktadan (arada 2 oda var) yine telefon ile aynı testi 2.4 bandında yaptığım da 30mbps civarı hız alıyorum. Kablolu olarak bilgisayardan test yaptığımda ping 10 ms hız olarakta 92mbps civarı gösteriyor. Şu ana kadar kopma vs sorunu yaşamadım cihazda. Resimlerini de eklemek isterim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 20 Aralık 2022; 22:18:11 > |
H&D NE1611C Modem: Özellikler ve Faydaları
H&D NE1611C modem, yeni nesil kablolu internet bağlantısı sunan yüksek performanslı bir cihazdır. Hong Kong'da Kablonet tarafından sağlanan bu modem, hızlı ve güvenilir bir internet deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır.
Özellikler:
- H&D NE1611C modem, DOCSIS 3.1 standardını destekleyerek ultra hızlı indirme ve yükleme hızları sunar.
- 4 Gigabit Ethernet portu, birden fazla cihazın aynı anda yüksek hızlı internete bağlanmasına olanak tanır.
- Dahili kablosuz özellik sayesinde, cihaz kablosuz ağa bağlanabilir ve geniş bir kapsama alanı sağlayabilir.
- Modem, kurulumu kolaylaştıran kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.
Faydaları:
- Hızlı ve güvenilir internet bağlantısı ile çevrimiçi oyunlar, video akışı ve büyük dosya indirmeleri için idealdir.
- Birden fazla cihazı bağlama özelliği, ev ofisler veya kalabalık aileler için çok uygundur.
- Kablosuz bağlantı, cihazın esnek bir şekilde kullanılmasına ve kablo karmaşasının azaltılmasına yardımcı olur.
H&D NE1611C Modem Fiyatı:
H&D NE1611C modemin fiyatı, sağlayıcına ve mevcut promosyonlara göre değişiklik gösterebilir. Güncel fiyat bilgileri için Kablonet veya diğer yetkili satıcılarla iletişime geçmenizi öneririz.