Şimdi Ara

EX3501-T0 Lan hız limitleri kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba bugün tarafıma Zyxel EX3501-T0 modem bağlandı fakat masaüstü bilgisayarımda hızın birden çok düştüğünü farkettim. Modem ayarlarına girdiğimde lan ayarlarının belli hızlara limitlendiğini gördüm. Bu ayarları nasıl kaldırımım acaba?

Hızım normalde : 1000 Mbps

• Bilgisayarın aygıt yöneticisinden ethernet ayarlarını kontrol edin. Cihazın sürücüsünü güncelleyin varsayılan ayarlara dönecektir. Kablonuzu ve diğer lan portlarını kontrol edin. Sorun düzelmiyorsa arıza kaydı oluşturup modemin değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

Lan1 10 mbps gösteriyor bu modemlerde lan kısıtlaması yoktur. Bağlı cihazın hangi modda çalıştığını gösteriyor. Rx / Tx 10/100/1000 şeklinde modları var. Ya kabloda ya portta yada ethernet aygıtınızda sorun vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt

İlk kurulduğunda 93 - 95 mpbs görüyordu bir kaç dakika internet gitti geldi böyle oldu bir anda.

Lan 1 ile Lan 2 ethernet kablolarını değiştirince bir anda düzeldi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 8 Ocak 2025; 12:8:48 >
  • kardeşim kullandıgın kablodan yapıyor. bende aynı sorunu yasadım. hızlı baglanırım diye cat 6 kablo aldım fakat modemin frekans aralıgını saglayamadıgı için 100mb in uzerine cıkamadım. elimde eski cat 5 kablom vardı onun uclarını caprazlama soket caktım ve hızımı eternetten 930 mb e kadar cıkardım. sorunun bu kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavurka82 -- 16 Ocak 2025; 15:50:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.