Merhabalar. Paslanmiş sararmış bir Krone var direkteki ankastre. Yeni internet bağlayan birinin kablosu çekilirken hızlı hızlı davranan TT ekibi sanırım kabloma zarar verdi hızın 46 mbden 43 e düştü. Acaba güzelce kroneden kabloları çıkartıp yak 1 ile birlestirsem tekrardan aynı hıza ulaşabilir miyim ? Yak 1 fayda eder mi tekrar kroneye çakmak yerine ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yak 1 konnektörü snr artırır mı ?
-
-
Kroneden çıkar kabloları soyulma yerlerinin altından bida kes(oksitlenmiştir oralar çoktan) ve elle bağla eğer değerlerin iyileşiyorsa yak ile bağla.
-
Düşüşün onunla alakası olmadığı için fayda etmez, ama krone durumu iyi değilse oradan ayırmanız pozitif anlamda fayda sağlayabilir. -
Teşekkür ederim cevaplarınız için oksitlenme işi neyden kaynaklanıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su aldığı için yıpranmıştır. -
Krone dışı yapılan birleştirmeler kafa karıştırabilir. Tekrardan krone ile birleştirin derim. Bi sök-tak yapın yeter.
-
daha bugün yak konektör aldım ben denemek için. ping 50 den 28 e düştü bende çok şaşırdım mutlaka deneyin.
-
Onun yak ile alakası yok yalnız. Ekiniz-regletiniz kötüyse yak takınca hat düzelmiştir, cümleyi öyle bir yazıyorsunuz ki konnektör ping düşürüyormuş gibi algılanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 5 Ocak 2021; 17:20:36 > -
hocam yanlış bir şey dediysem kusura bakmayın. başımdan geçeni anlattım ve düştü.
-
Yok ne kusuru, sadece durumu belirtmek istedim.
Hiç bilmeyen birisi okuduğunda yanlış anlayıp boşuna tesisatı ile oynayacak ping düşürmek için. Türkiye insanını biliyorsunuz. -
Peki birşey daha soracağım. Ttnin 4 telli kablousu çekili evimize 35 metre direkten. Cat6 ile değiştirmeye değer mi ? Fark eder mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Astroosman
Peki birşey daha soracağım. Ttnin 4 telli kablousu çekili evimize 35 metre direkten. Cat6 ile değiştirmeye değer mi ? Fark eder mi ?Hayır o kablolar zaten kaliteli, sadece yak-1 ile birleştirin İçerisinde bulunan jel sayesinde ek yerindeki kabloların oksitlenmesini önler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 4 Şubat 2021; 20:30:40 >
46dan 43 e düşmesi muhtemelen saha dolabına yeni abone eklenmesinden dolayıdır. Sizin kablolarla alakası yok yani. Ortalama hızı düşüyor saha dolabının.
-
Aynen. Kapasite meselesi biraz ilgili saha dolabının.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Şubat 2021; 2:8:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X