Bildirim
D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Denish35
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle ismim Deniz dsmart satış ve aktivasyon sorumlusuyum. Güncel bilgiler işlemler hakkında bilgiyi ve sorularınızı burdan yanıtlayabilirim. Yada tarafıma özel mesaj (pm) atabilirsiniz.
dsmart net ve sinedizi sd kullanıyorum. taahütüm bitti. hd ye geçmek istesem kaç tl den geçebilirim ? kapattırmak istiyorum desem daha avantajlı teklifle dönerler mi ? -
Bana cep numaranızı ve smart kart numaranızı ve hangi paketi kullanmak istediginizi söylerseniz sistemden bakıp daha iyi yardımcı olurum. İptal ettirme talebiniz pek olumlu dönmez. Degiştirmek daha avantajlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana cep numaranızı ve smart kart numaranızı ve hangi paketi kullanmak istediginizi söylerseniz sistemden bakıp daha iyi yardımcı olurum. İptal ettirme talebiniz pek olumlu dönmez. Degiştirmek daha avantajlı
Dün itibariyle dsmart aldık. Kurulumu yapıldı. Broşürde yıl sonuna kadar la liga ve eurolig hediye yazmasina ve dsmart mh aramamiza ragmen bu hediyeyi vermiyorlar. Daha ilk günden pişman ettirdiler insanı. Sinedizi + sinema tv hd paketini satin aldık. Eski receiver getirene 360tl indirim kampanyasından yararlanmistik. Bunu halledebilirsiniz çok memnun oluruz. Teşekkürler. Sizin vereceginiz cevaba göre bilgileri size pm den gönderebilirim.
quote:
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle ismim Deniz dsmart satış ve aktivasyon sorumlusuyum. Güncel bilgiler işlemler hakkında bilgiyi ve sorularınızı burdan yanıtlayabilirim. Yada tarafıma özel mesaj (pm) atabilirsiniz.
Dün itibariyle dsmart aldık. Kurulumu yapıldı. Broşürde yıl sonuna kadar la liga ve eurolig hediye yazmasina ve dsmart mh aramamiza ragmen bu hediyeyi vermiyorlar. Daha ilk günden pişman ettirdiler insanı. Sinedizi + sinema tv hd paketini satin aldık. Eski receiver getirene 360tl indirim kampanyasından yararlanmistik. Bunu halledebilirsiniz çok memnun oluruz. Teşekkürler. Sizin vereceginiz cevaba göre bilgileri size pm den gönderebilirim.
Ntv smart spor hd bir tek mega ve maxi paketlerde mevcut. Bilgi eksikligi mevcut. Elimden gelen birşey inan olmaz. Anca yapabilcegim extra paket açabilirim ücretide 10 tl olur.
Ntv smart spor hd bir tek mega ve maxi paketlerde mevcut. Bilgi eksikligi mevcut. Elimden gelen birşey inan olmaz. Anca yapabilcegim extra paket açabilirim ücretide 10 tl olur.
sayın d.smart yetkilisi modüllü max üyelik almak istiyorum ntvspor smart hd bu paketin içinde varmı -
Merhaba 24 ay taahhut vermeden baglatma imkanimiz yok mu?
modüllü üyeliğimde sinema tv kanallarında epg alınmıyor uzun bir süredir. bu konu bir türlü çözülmedi. -
merhaba dsmart netle ilgili sorum olucak ilgilenirmisiniz -
sadece euroleague maçlarını izlemek için d smart almak istiyorum. bununla ilgili en makul fiyat nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: tema59
sayın d.smart yetkilisi modüllü max üyelik almak istiyorum ntvspor smart hd bu paketin içinde varmı
31.12.2013 tarihine kadar var.Daha sonra aylık 10TL karşılığında alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: remzicigim
modüllü üyeliğimde sinema tv kanallarında epg alınmıyor uzun bir süredir. bu konu bir türlü çözülmedi.
Bu konuyla ilgili şikayet maili göndermeni ve d-smart müşteri temsilciliğinden şikayet kaydı oluşturmanı tavsiye ederim. -
quote:
Sanırım ne demek istediğimi tam olarak anlatamadım, dsmart a üye olan herkese YIL SONUNA KADAR la liga ve eurolig HEDİYE diye bir broşür var. Ben ondan bahsediyorum.
evet fakat bu modül satışlarında geçerli değildir.Modül satışları peşin fiyatlandırmayla satışı sağlanır eğer maxi veya mega paketi hd yada hd plus olarak alırsanız 2 yıl boyunca hediye 1 yıl değil. -
quote:
evet fakat bu modül satışlarında geçerli değildir.Modül satışları peşin fiyatlandırmayla satışı sağlanır eğer maxi veya mega paketi hd yada hd plus olarak alırsanız 2 yıl boyunca hediye 1 yıl değil.
Usta biz modül almadık zaten. Bizimki Hd receiver normal üyelik. Ayrıca hediye edeceği şey şunun surasinda (1,5 ) bir buçuk ay. Yılın bitmesine ne kaldı. Sanırım siz benim yazdıklarıma dikkat etmiyorsunuz. Ben bir yıl hediyeden bahsetmiyorum, yıl sonuna kadar hediye diyorum.
Broşür -
kaç gün oldu alalı peki 7 günü geçti mi? ayrıca o eski bir kampanya sadece maxi ve mega üyelerine veriliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denish35 -- 9 Kasım 2013; 1:14:19 >
Benzer içerikler
- hotbird frekans
- tcl sinyal yok açık mı
- kör tarama nedir
- güncel m3u listesi
- 0212 473 73 73
- türksat frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X