Şimdi Ara

D-smart uydu alıcısı ve modemi geri istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
22.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim D-smart ile 24 ay taahhütüm vardı, mart ayında bitti ve geçen hafta D-smart aboneliğimi kapatmak için başvuru yaptım, dün ise D-smart'tan arayıp alıcıyı ve modemi bayimize teslim edin dediler.

Taahhütü çok net hatırlıyorum, şöyle bir madde vardı;"Eğer taahhüt; süresi dolmadan iptal edilirse, uydu alıcısının ve modemin ücreti kullanıcıdan tahsil edilir.", bu madde yüzünden ben d-smart aboneliğimi kapatamadım, 7-8 ay sırf süresi dolsun diye bekledim, şimdi bunlar nasıl gelip benden uydu alıcısını isteyebiliyorlar? Uydu alıcısını bu hırsızlara vereceğime kırmayı yeğlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Struggle To Survive -- 8 Nisan 2015; 9:13:02 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

D-smart Uydu Alıcısı ve Modemini Geri İsteme

D-smart aboneliğinizi iptal ettiyseniz veya taşınıyorsanız, uydu alıcınızı ve modeminizi D-smart'a geri vermelisiniz. Bu cihazlar, D-smart'a ait olup sözleşmeniz gereği iade gereklidir.

İade Edilmesi Gereken Cihazlar

• Uydu alıcısı
    • Modem
    • Uzaktan kumanda
    • Kullanım kılavuzları ve diğer aksesuarlar

D-smart Cihaz İadesi Nasıl Yapılır?

D-smart cihazlarını iade etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• İstanbul'daki D-smart Kutu İade Yerleri: İstanbul'da bulunan D-smart bayilerine veya Şişli, Bağcılar, Üsküdar ve Kadıköy'deki D-smart Merkezlerine giderek cihazlarını teslim edebilirsin.
    • Diğer İllere Cihaz İadesi: İstanbul dışındaki illerde, D-smart yetkili satıcılarına veya anlaşmalı kargo şirketlerine cihazlarını teslim edebilirsin. D-smart cihaz iade yerlerini öğrenmek için D-smart müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.
    • Kargo ile İade: D-smart'tan temin edeceğin iade etiketini cihazların üzerine yapıştırıp anlaşmalı kargo şirketlerine teslim edebilirsin.

İade Süresi

D-smart cihazlarını, aboneliğinin iptal edildiği tarihten itibaren 15 gün içinde iade etmen gerekiyor.

Cezai İşlem

Cihazları iade etmezsen, D-smart sözleşme gereği cezai işlem uygulayabilir. Bu nedenle, cihazlarını zamanında iade etmen önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dsmart, Digiturk genelde uydu alıcısını satmıyorlar, kullanmalık veriyorlar. Ama bazen digiturk çakalı kira bedeli alıyor ve cihazı geri alıyor. Dsmart ise cihaz kirası almıyor bildiğim kadarıyla ama cihazlar firmaların, geri alıyorlar. Sonra başka kullanıcılara falan veriyorlar.
  • Benim anlaşmada taahut sonunda d Smart uydu alıcısı fta (sifresiz) yayınları izletebilecek sekilde müşterinin kullanımına bırakılır diyor bakalım 14 Nisan'a bitiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boatswain kullanıcısına yanıt
    Cihazı size teslim ederken belge vermişlerdir bakin ona orda yazar ama cihazlar dsmartin size kullanım için veriyor sadece taahhüt dolsa da dolmasa da cihazı iptal işlemi yaparsanız geri vermeniz lazim yoksa cihazların özelliğine göre ekipman faturası kesip yollarlar bunu oderseniz kutu sizde kalabilir. SD cihaz 200 lira hd cihaz 300 lira PVR cihaz 450 liraydi galiba ayrıca kumanda HDMI kablo ve smart kartta faturalandirilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    bildiğin soygunculuk yani iptal talebi verdim fax çekeceğiz bunun yanında cihazada saracaklar yani.
    cihazı iptal edersem para isterler mi?
  • TIB'in sayfasından şikayette bulunup durumu anlatın. Bu sefer D-SMART size dönecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sadece ip tv için cihaz ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boatswain kullanıcısına yanıt
    Uyeliginizi iptal ettikten sonra cihazı dsmarta teslim edersiniz sorun olmaz.Dsmarta ait cihazı en başta para ödeyip almadiysaniz cihaz sizin değildir.Dsmartta belli bir sure kullandıktan sonra cihazın kullanıcının olacağıyla ilgili bir uygulaması yoktu hiçbir zaman.

• SilverBlue S kullanıcısına yanıt
    TİB derken? Dsmart hem internet bende uydu platformu olarak BTK ya bağlıdır şikayet BTK dan yapılabilir ama büyük ihtimalle cihazlar dsmartin mülkiyetinde sadece kullanım amaçlı verilmiştir.

• yahu valla çok sinirliyim şu an, 2 yıl boyunca aylık 90 lira verdim eşek gibi, bunun karşılığında sürekli sorun yaşadım, ilk 2 ay zaten 5dk da bir internet gidip geliyordu, ondan sonra zaten 3 ay 2 mbps internet kullandım hat yetersiz diye, fırtına oldu, direk yıkıldı 1 ay da öyle internet alamadım, şimdi de cihazları geri istiyorlar.

utanmadan bir de sürekli telefon açıyorlar yeni taahhüt yapalım diye digitürkle birlikte, laftan da anlamıyorlar, küfür edicem artık en son o olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Struggle To Survive -- 8 Nisan 2015; 17:27:44 >
    Biz eski cihazımızı (2008 ömür boyu bedavali next) verdik karşılığında bunu aldık eleman kullanmaya devam edebilirsiniz demişti 2012 de ama dediğim gibi yazıyor taahut sonunda cihaz fta sifresiz kanalları acacak sekilde müşterinin kullanımına bırakılır diyor

• dsmart uydu alıcı üyelik süresince kullanmalık veriyorlar . önceden kullanmıştım sözleşmeyi bildiğim için aynı şekilde kutuya sarıp kumanda ,scart kablo koyup verdim... şimdi yine aldım 2 sene sonra yine aynı şekilkde geri vericem bu süre zarfında bozulabilirse -kırmazsam vs.- değişim yapabilirler. şu an kullandığım PVR cihaz piyasa fiyatı 500 lira olsa sadece aylık dsmart parası toplam bu kadar etmekte, adamlar ne kazanacak ki

digiturkte 9.90 lira başlangıç paketiyle almıştım 2 sene sonra benim olmuştu, gerçi aboneliğimi bitirmedim.cihaz bozuldu serviste değiştirdim

internet modem için 3-4 lira para alıyorlar sanırım o da kiralık, zamanında smile adsl almıştım o benim olmuştu şimdi ttnet için kullanabiliyorum... sözleşmede bunlar yazıyor internette buna bakarak abone olunması gerekir..

kırarsan borç fatuurası çıkarıp gönderirler maalesef
  • Abonelik bitiminde cihazı bayiye teslim ederken imza karşılıgımı V ermemiz lazım.

• D-Smart artık kutu ve modem mülkiyetini kullanıcıya vermiyor.
  • 4 senelik d-smart kullanıcısıyız bi modemi alırken 45 lira felan verdik 2 sene kalan 2 senede 15tl belgesel sinema paketleri için aldık lanet olsun onlara.Şimdide kartınız başkasına aittir gibi saçmalık dediler.Aradık bayisine gittik hatta dediler yok teknolojisi yetmiyormuş ayda 45 lira verirsen değiştirirsen hd uydu alıcısı vericez.Ulan bu ülkede herkes HD uydu alıcısına geçtide benimmi haberim yok.Bu durumda ne yapmalıyım?.Kanallarda göstermiyor ayda 15tl verdiğimiz halde.Zorla yeni uydu alıcısı aldırmaya çalışıyorlar.
  • D Smart bayileri ve D Smart malesef bu tür yöntemlere başvuruyorlar.
    Bende 2010 yılında Dünya Kupasını izlemek için 2 yıl taahhütlü almıştım. O dönemde bayi ye özellikle sordum, Cihaz bende kalacak değil mi diye. Bayiideki eleman ağğğbiiyy cihaz sizde galacahhh, hiç merak etmesö dedi, tabi taahhüt bittikten sonra kapatmak istediğimde cihazı en yakın bayiye bırakın diye bilgi,verdiler. Dedim durum böyle böyle, yanlışınız var cihazı almak istiyorsanız 140 tl fatura yollayacağız dediler. Bende cihazı verdim tabi.
  • dsmartın ilk abonelerindeniz. üyelik bittikten sonra uydu bizde kaldı. dsmarttan öyle bi' şey var yani
  • Ben modem ve cihazı iade edicem ama kumanda başka şehirde kaldı. Sorun çıkarırlar mı? Benzer bir akıllı kumanda alıp eklesem fark ederler mi?
    Biri cevaplarsa sevinirim.

• 25-30 tl gibi bir para verirsiniz. Ben 25 tl verdim diye hatırlıyorum kumanda için.

• justinne kullanıcısına yanıt
    Ben modem ve uydu alıcısını iade ederken semtimdeki Dsmart bayisine verdim ve kumanda yoktu sorun olmayacağını söyledi.
    Faturada da herhangi bir ek ücret ödemeden işi atlattım belki bayi tanıdık diye birşey yapmıştır emin değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.