Şimdi Ara

D-Smart kanal sıralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben d-smarta yeni geçtim kusura bakmayın ...çok sordum herhalde

bu dsmarta kanalları sıralayamıyormuyum

örnek

1-trt 1
    2-trt2
    ..
    .
    .
    .
    .
    . gibi

• Yapay Zekanın Yanıtı

D-Smart Kanal Sıralama Nasıl Yapılır?

D-Smart platformunda kanallarını istediğin sıraya dizerek kişiselleştirilmiş bir izleme deneyimi oluşturabilirsin. Kanal sıralama işlemi, aşağıdaki adımları izleyerek kolayca gerçekleştirilebilir:

• D-Smart menüsüne eriş: Uzaktan kumandanızdaki "Menü" düğmesine basın.
    • "Ayarlar" seçeneğini bulun: Menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
    • "Kanal Listesi"ne gidin: Ayarlar menüsünde "Kanal Listesi" sekmesini bulun ve seçin.
    • Kanalları taşıyın: Taşımak istediğiniz kanalı seçmek için uzaktan kumandanızdaki ok tuşlarını kullanın. Seçili kanalı, uzaktan kumandanızdaki "Kanal Taşı" düğmesine basarak yeni konumuna taşıyabilirsiniz.
    • Değişiklikleri kaydedin: Kanal sıralama işlemini tamamladıktan sonra, değişiklikleri kaydetmek için "Tamam" düğmesine basın.

Ayrıca, D-Smart web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden de kanal sıralama işlemini gerçekleştirebilirsin. Web sitesine giriş yaptıktan sonra "Kanallar" sekmesine tıkla ve "Kanal Listesini Düzenle" seçeneğini seç. Mobil uygulamada ise "Kanallar" sekmesine git ve "Kanal Sıralamasını Düzenle" seçeneğine dokun.

Kanal sıralama özelliğini kullanarak, sıklıkla izlediğin kanalları listenin üst sıralarına taşıyabilir ve daha kolay erişim sağlayabilirsin. İstediğin zaman kanal sıralamasını yeniden düzenleyerek izleme deneyimini özelleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • favori listende yapabilirsin sıralamayı
    diğer türlü olmuyor
  • Malesef o şekilde kalacak.
  • :(
  • Bu cihazlar ilk çıktığında bu sıralama olayı yüzünden cihazı iade etmiştim 3 yıl oldu demek hala düzeltmemişler ve hala satılabiliyor.
    hayret doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu52

Bu cihazlar ilk çıktığında bu sıralama olayı yüzünden cihazı iade etmiştim 3 yıl oldu demek hala düzeltmemişler ve hala satılabiliyor.
    hayret doğrusu

Platformda müdahale edemezsin sıralamaya digide aynı
  • sıralama çokta sorun olmamalı
    arkadaşın dediği gibi favorilerimden istediğiniz gibi ayarlarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barhonda -- 14 Nisan 2011; 14:33:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayıp (2013) | Kanal D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi bu sözleşme imzaladım ben dsmart alırken 2 yıllık sanırım ... sözleşme bittiktensonra da kanalları sıralanmazmı... yanı ozaman yenı bı sıstem yukleyıp sıralayamazmıyım ...

çok gıcık bişey
  • bendede NEXT YE-15000 HD uydu alıcısı var bende bu cihaza yazılım atılıp normal uydu alıcısı gibi kullanırmı sorunu internette arastirdim hiç bir sonuca varamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcoll1

şimdi bu sözleşme imzaladım ben dsmart alırken 2 yıllık sanırım ... sözleşme bittiktensonra da kanalları sıralanmazmı... yanı ozaman yenı bı sıstem yukleyıp sıralayamazmıyım ...

çok gıcık bişey

sözleşmeniz bittikten sonra paket dahilindeki kanalarınız kapanır normal kanalları aynı sıralama ile izlemeye devam edersiniz
    içine başka yazılım atılabileceğinizi sanmıyorum
  • ARKADAŞLAR KANAL SIRALAMA OLMUYOR 444 KANALA KADAR FAVORI OLUŞTURABILIRSINIZ. 444. KANALDAN SONRADA MANUEL EKLEYEREK KANAL SIRALAMASI YAPABILIYORMUSSUNUZ.
  • biz ne dedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcoll1

şimdi bu sözleşme imzaladım ben dsmart alırken 2 yıllık sanırım ... sözleşme bittiktensonra da kanalları sıralanmazmı... yanı ozaman yenı bı sıstem yukleyıp sıralayamazmıyım ...

çok gıcık bişey

niye bu kadar takıldın ki kanal sıralamaya.

favoriden istediğini yap.

hiç bir digital platformda yokki böyle birşey
  • arkadaş sözleşme bittikten sonra demiş yanı kanallar kapanınca uyduyu her actiginda 400. kanala kadar gelip diger kanallar arasinda gezinti yapmak pek hoş bir şey degil elbette bahsettiginiz favori listesini uydunun kanal sıralamasinda en başa alabiliyormuyuz..? HAYIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 14 Nisan 2011; 18:45:32 >
  • Tabiki hoş değil favorilerle falan uğraşamadığım için 3 yıl önce başlamadan veda ettim bu platformlara.
    Belki düzeltmişlerdir diye bu foruma geldim ama demekki insanlar memnun.
    demekki türksata devam.
  • hortlattım ama k.bakmayın evde bunu 50+ yaş insan gurubu kullancak yıllardır belli sıralamaya alışmışlar öğrendiğim iyi oldu kutuyu bedava verseler almam! evde cinayaet çıkar ok basmazlar bizmkiler tuşla ezber basarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Mart 2012; 12:42:44 >
  • bana bedav teklif ettiler almadım sırf bu yüzden.
    internet fiyatına d-smart hediye ediyorlarmış.
    bayiiden inceledim kana sıralaması olmayınca aynen ben de böyle söyledim.
    "Bedava verseniz almam."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.