Şimdi Ara

SAMSUNG SMART TVLERDE KANAL SIRALAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
21.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 46 ues 6340 aldık 3d led dahili uydu alıcılı ancak bu kanalları nasıl sıralayabilirim değiştiremiyor muyuz? favori ekliyorum ama bizimkiler kumandadan 1-2-3-4 alıştığı için favori kanallar dışına çıkıyor nasıl yapabilirim bilen var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Smart TV'lerde Kanal Sıralaması

Samsung Smart TV'nizin kanallarını yeniden sıralamak, izlediğin içerikleri daha kolay ve keyifli hale getirmenin harika bir yoludur. Bu adım adım rehber, Samsung TV'nde kanal sıralamasını kolayca gerçekleştirmene yardımcı olacaktır.

Kanal Sıralama Adımları:

1. TV'nizin uzaktan kumandasını al ve Ana Menü düğmesine bas.
    2. Ayarlar seçeneğine git.
    3. Yayın bölümüne ilerle.
    4. Kanal Yönetimi seçeneğini seç.
    5. Kanalları Yeniden Sırala seçeneğine tıkla.
    6. Yeniden sıralamak istediğin kanalı seç.
    7. Taşı seçeneğine bas.
    8. Kanalı istediğin konuma taşı ve Tamam düğmesine bas.

Favori Kanallar Ayarlama:

Belirli kanalları favorilerin olarak ayarlayarak kolayca erişim sağlayabilirsin.

1. Uzaktan kumandadaki Kanal Listesi düğmesine bas.
    2. Favori kanal olarak eklemek istediğin kanalı seç.
    3. Araçlar menüsünü açmak için uzaktan kumanda üzerindeki Araçlar düğmesine bas.
    4. Favoriye Ekle seçeneğini seç.

İpuçları:

• Kanalları alfabetik sırada sıralamak için Alfabetik Sıralama seçeneğini kullan.
    • Favori kanallarını ayrı bir listede tutmak için Favoriler Listesi özelliğini kullan.
    • Tüm değişiklikleri kaydetmek için Kaydet düğmesine tıkladığından emin ol.

Samsung Smart TV'nde kanal sıralamasını gerçekleştirerek, izleme deneyimini ihtiyaçlarına göre özelleştirebilir ve en sevdiğin içeriklere hızlıca erişebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

Smart Hub - Kanal - Kanal Listesi üzerinde Tools tuşuna basarak Kanal No Düzenle sekmesinden kanal sıralama yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatarzu

Merhaba,

Smart Hub - Kanal - Kanal Listesi üzerinde Tools tuşuna basarak Kanal No Düzenle sekmesinden kanal sıralama yapabilirsiniz.

hocam sağolun denedim öyle ama olmadı biraz araştırdım farklı bir çözüm buldum ilk olarak samsung channel list editör programını kurdum sonra menü tuşundan kanallar ve kanal listesini usb ye aktar yaptım flash disk ile aldığım listeyi pc de channel list editör programı ile açtım düzenledim tekrar flash a attım. tvye takıp menü kanal kanal listesini usbden al seçeneğini yaptım oldu
  • Aktarmış olduğum şekilde kanal sıralanmaktadır. Hatta müşteri hizmetleri felanda öyle yapıyor. Sizin işlem çok taşıma varsa pratik ama 1-2 kanal değişim için uğraştırı.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.