Şimdi Ara

Samsung tv aski aparati vidasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tv aski aparati aldim ama icinden vidalar cikmadi , samsung 40 inc tv var arka vida yuvalari degisik geldi gozume buna hangi vidalar takilir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung TV Askı Aparatı Vidaları: Kapsamlı Bir Kılavuz

Samsung TV'nizi duvara monte etmek, alan tasarrufu sağlamanın ve izleme deneyimini iyileştirmenin harika bir yoludur. Ancak, doğru askı aparatını seçmek ve onu güvenli bir şekilde monte etmek için doğru vidaları kullanmak önemlidir.

Samsung TV Arka Vida Türleri

Samsung TV'ler için iki ana arka vida türü vardır:

• M8 Vidalar: Bu vidalar, çoğu Samsung TV modelinde askı aparatlarını sabitlemek için kullanılır.
    • Montaj Vidaları: Bu vidalar, TV'yi askı aparatına bağlamak için kullanılır.

Uygun Vida Uzunluğunu Seçme

Uygun vida uzunluğunu seçmek, TV'nizin güvenli bir şekilde monte edilmesini sağlar. TV'nizin arkasındaki deliklerin derinliğini ölçmeniz ve buna göre vida uzunluğu seçmeniz gerekir.

Samsung TV Askı Aparatı Vidası Boyutları

Samsung TV askı aparatı vidası boyutları, TV modelinize göre değişir. Ancak, en yaygın boyutlar şunlardır:

• M8 x 45 mm
    • M8 x 50 mm
    • M8 x 55 mm

Samsung Askı Aparatı Vidası Montajı

Samsung TV askı aparatını monte etmek için şu adımları izleyin:

1. TV'nin arkasındaki montaj deliklerini bulun.
    2. TV'yi askı aparatına yerleştirin ve montaj vidalarını deliklere takın.
    3. Vidaları sıkın ancak aşırı sıkmayın.
    4. TV'yi duvara monte edin ve askı aparatını vidalarla sabitleyin.

Güvenlik İpuçları

Samsung TV askı aparatı vidalarını monte ederken şu güvenlik ipuçlarını izleyin:

• Her zaman doğru vida uzunluğunu kullandığınızdan emin olun.
    • Vidaları aşırı sıkmayın.
    • TV'yi monte etmeden önce tüm vidaların sıkı olduğundan emin olun.
    • TV'nin duvara sağlam bir şekilde monte edildiğini kontrol edin.
    • TV'nizi düzenli olarak kontrol edin ve herhangi bir gevşek vida olup olmadığını inceleyin.

Uygun vidaları kullanarak ve montaj talimatlarını dikkatlice izleyerek Samsung TV'nizi güvenli ve emniyetli bir şekilde duvara monte edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu samsung bu konuda ne kadar uyuz. ben de 32n5000 aldım standar vidalar degil. ebesinin hörekesinden vida istiyor.
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    Gidip samsung bayisinden aldim aski aparatiyla beraber icinde vida cikti bunlar oluyor demisti 50 tl ye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bende de aynı sorun oldu. vida tipi hakkında bilgi verebilecek olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 standardı vidaların ama dişleri tutmuyor askı aparatını ekleyince, M8 standart vidaların biraz uzununu almanız lazım.

Sonoroys surefix 231 aparatı aldım 43tu8000 tvde kullanmak için, servis de bunu takıyoruz dedi. İçinden çıkan m8 vidalar sol tarafı tuttu sap tarafta dişe geçmedi kısa kaldı, mecburen daha uzun vida buldum kullandım.

Samsungdaki o tutucu dişlerin yerleşimi ile ilgili maalesef, VESA standardı diyor ama herkeste aynı problem var.
  • Hocam daha uzun vidayla sorunu çözdünüz doğru mudur ? M8 vida alacağım ama uzun olacak 30 ya da 40 denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.