Fren Boşalması
Merhaba 10 gün önce fren diski ve balataları hatta ağır bakımların hepsini yaptırdım değiştirdim. (triger, disk, balata, lastik vb) Yaklaşık 700 km yaptım. Bugün de Muğla da biraz virajlı yollarda gittim. Frene yüklenmediğim halde fren aniden boşaldı. Pompalayınca zor da olsa duruyor ama bir sure sonra frene basınca hem fren yumuşak hem de araba akıyor. Dursam daha büyük tehlike yaratacağından kontrollu bir şekilde gittim ve zor bir yolculuk oldu. çoluk çocuk arabada tabi. Genel olarak fren hava yapmıştır usta hatası dedi konuştuğun kişiler. Başka bir ustaya götürdüm zaten küçük yerde tek usta vardı. (ören) Oda havadan değil merkezi sistemden olabilir dedi. Sadece oturdu ve pedala bastı ve yağı parmağıyla kontrol etti. (cihazı varmış meğersem)
Sonuç olarak dönüş yolunu aynı frenlerle sorun yaşamadan geldim. Sıkıntı yaratmadı hiç hız yapmadım tabi ve frene yüklenmedi. Bakım yapan ustaya götürdüm. Hidrolik değiştirelim dedi. Cihazla ölçtüler aslında iyi çıktı ama pislik yapmıştır falan dedi. Sözde iki kutu hidrolik harcamış bi 600 tl daha tokatlamaya çalıştı. Bir daha olursa hidrolik değiştirelim dediler. Ölmezsen demek oluyor bu heralde. Sonuç olarak hiçbir ustaya güvenmem ve son olarak ustanın bir daha olursa lafından sonra içime bir kurt düştü sorun nedir neden olmuştur dedikleri ne kadar doğrudur diye size danışmak istedim. Teşekkürler şimdiden.
Bosch vs Profilo
|
Gtx 1060 6gb İçin Dell S2417DG?
|
Eyecare Monitor Tavsiyesi
|
Eyecare Monitor Tavsiyesi
|
Samsung Note 5 vs A7 2017
|
Sim900 Shield
|
corsair 100r kasa için cpu soğutucu
İş Bankası Kredi Kartından İzinsiz İşlem
|
Toric Lens Yardım
|
Meslek: Öğretmen
İlgi Alanları: Bilişim
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.600
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 15.570 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 654 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar