kredi kartımdan europcar france firmasından 1,943.96 eur ve passport inn 01 firmasından ise 7.5 usd bilgim disinda cekilmesine izin vermis is bankasi.
batman'da yasiyorum kredi kartimi sadece n11, gittigidiyor, hepsiburada, yemeksepeti gibi sitelerde kullaniyorum ve kesinlikle kart bilgileri kaydetmiyorum. bilgisayarimi gayet temiz kullaniyorum. hatta alis veris islemlerimi sadece office ve driverlarin yuklu oldugu bilgisayarimdan yapiyorum. yurt disi sitelerde ise sanal kart kullaniyorum. gerci sanal kart kullansam da kulllanmasam da bu dolandiricilik gerceklesirdi.
harcama ve gelen mesajlar:
isin garip tarafi bankanin boyle bir mesaj gondermesine ragmen islemleri onaylamasi. en azindan musteri hizmetlerini aradigimda oyle denildi. simdi benden itiraz formu faxlamam isteniyor. durduk yere insanin basina dert. itirazin ne zaman degerlenecegi de muamma.
daha once is bankasindan basina boyle bir sey gelen yahut nasil sonuclanabilecegi hakkinda bilgisi olan var mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme