Şimdi Ara

Bankaların kredi kartı iptal oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
18.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kredi kartı iptali ilgili bir konuda fikirlerinizi sormak istiyorum.Garanti bankası denen lanet banka'dan mecbur kaldığım için kredi kartı almıştım.Sonra bunun ödemesinde sorunlar yaşamaya başladım ve 2 ayda bir ödemeye başladım .banka beni mesaj ve aramaları ile öyle bir bezdirdi ki kredi kartını kapatmak bana şart oldu.Garanti bankası öyle bir banka ki 2 tane üst üste hesap kesildiğinde müşterisini avukata vermekle tehtit ediyor.Bir keresinde daha ikinci ay gecikmede yolladıkları mesajda avukatın adını bile yazmışlardı gözlerime inanamadım.O olaydan sonra bu bankadan ölesiye nefret ettim çünkü başka iki bankadan da kredi kartım var bazen 3 ayda bir ödüyorum sadece 1 mesaj gönderiyorlar ve hatırlatmak için arıyorlar.Bu garanti bankası olacak banka her gün en az 2 mesaj ve 1 arama ile insanı canından bezdirıiyor.Neyse kartı kapatacak parayı buldum ama bankanın önünde kartı kaybettiğimi farkettim neyse dedim Tc kimlik numaramla kapatırım ama olaylar hiç öyle olmadı.Girdim sıra aldım tam 1 saat bekledim ve sıra geldi derdimi anlattım ordaki bayana ama beni hiç dinlemedi bile direk müşteri hizmetlerini aramamı söyledi laf anlatamadım kıza gittim aradım müşteri hizmetlerini dedim kartım kayıp iptal etmek istiyorum ama yeni kart istemiyorum göndermeyin.Müşteri temsilcisi de aynı kafada zaten bıdı bıdı ezbere konuşuyor.Buna da laf anlatamadım dedim nalet olsun ne yaparsanız yapın.Gittim tekrar sıra aldım ve tam 2 !!!!! saat de öyle bekledim.Bu sefer ki kıza da anlattım ama o da dinlemedi neyse borcun tamamını yatırdım gittim müşteri hizmetlerini tekrar ardım bu sefer çıkan kız kart numarası vermediğim için işlem yapamayacaklarını söyledi (lan kartım kayıp işte Tc kimlikle neden yapamıyorsunuz?) ve en sonunda küfür ederek bankayı terk ettim.Sormak istediğim ben borcumun tamamını ödedim ve kartım kayıp olduğu için iptal edildi büyük ihtimalle de yeni kart göndermeye çalışacaklar bana.eğer ben bu kartı almazsam banka ile ilişkim tamamen kesilir mi yoksa bana ilerde borç çıkarma ihtimalleri var mı.Bu kartı resmi olarak iptal etmek için ne yapmam gerek çünkü ne yaptıysam banka bir yolunu bulup kartı iptal etmeme engel oluyor.%100 ihtimalle de yeni kart basıp gönderecekler.

Aynı gün finansbank kredi kartımı da tamamen ödeyip müşteri hizmetlerinden iptal talebinde bulundum.iptal olunca mesaj gelecek dediler onlardan da ses yok.büyük ihtimalle onlar da kapatmadılar kartı.Allahım nerden bulaştım bankalara ? adama sülük gibi yapıştılar mı kurtulamıyorsunuz da.lanet olsun böyle sisteme.halkı hiç koruyup kollayan yok.adamlar milleti istediği gibi sömürüyor.arkadaş bir gecikme bildirim sms'ine 3 tl alıyorlar ya bu ne rezalettir.?

Cevaplar için teşekkür ederim bana ukala ukala akıl vermeye çalışacak olanlar lütfen hiç cevap yazmasın.Kredi kartı iptal etmenin bazen ne kadar zor bir durum olduğunu google'da araştırıp bulabilirsiniz.Belki bu başlığı okuyan benim durumuma düşen insanlar da bu başlıktan yararlabilirler ilerde.

Teşekkürler Saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kredi Kartı İptal İşlemleri: Garanti Bankası'nda Bilmeniz Gerekenler

Kredi kartı iptali işlemleri, finansal sağlığınızı korumak için önemli bir adımdır. Bu nedenle, kredi kartınızı iptal etmeyi düşünüyorsanız bilmeniz gerekenleri öğrenmek önemlidir.

Garanti Bankası'nda Kredi Kartı İptali

Garanti Bankası'nda kredi kartı iptali için uymanız gereken adımlar şunlardır:

• Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin (444 0 333)
    • Kredi kartı numaranızı ve kimlik bilgilerinizi verin
    • İptal etme nedeninizi belirtin
    • İptal işleminin onayını alın

Garanti Kredi Kartı İptal Etme İşlemi

• Garanti Bankası'nın müşteri hizmetlerine ulaştıktan sonra iptal talebinizi iletin.
    • Müşteri temsilcisi, kimliğinizi doğrulamak ve iptal nedeninizi sormak için sizden bazı bilgiler isteyecektir.
    • İptal nedeninizi açıkladıktan sonra, müşteri temsilcisi kredi kartınızın iptal işlemini gerçekleştirerek onayınızı alacaktır.
    • Kredi kartınızdaki bakiyenin kapatılmış olduğundan ve herhangi bir borcun kalmadığından emin olun.

Kredi Kartı İptal Etme Sonrası

• Kredi kartınızı iptal ettikten sonra, kredi kartı bilgilerinizi içeren herhangi bir kaydı imha edin.
    • Kredi sicilinizde iptal edilen kredi kartı görünecektir.
    • Kredi puanınız, kredi kartı iptalinden etkilenebilir. Ancak, bu etki geçicidir ve zamanla düzelecektir.

Kredi kartı iptal etme işlemiyle ilgili daha fazla bilgi için Garanti Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tekrar arayip kayboldugunu soyleyin. Yeni kart gelince de iptal edin. Carcarcar konusacaklardir ama her seferinde karti kapatmak istediginizi soyleyin. 7 gun sonra kapanacaktir. Cunku talepten en gec 7 gun sonrasinda kapatmak zorundalar. Muhtemelen finansbank da 7 gunu bekliyordur, arada arayip rusvet teklif ederler, istemiyorum derseniz de kapanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane kadrtım var yetiyor

sen bu kadar banka bu kadar kart la ne alıyorsun, doğrusu merak ettim! (ödemezsen senden kötüsü yok dostum)
  • cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.tam tahmin ettiğim gibi garanti bankası adıma yeni kartı çoktan çıkartmış bile.bugün mesaj geldi yeni kartınızın şifresi eskisi ile aynıdır diye.garanti bankası kartı teslim almayacaklar için de önlemini almış direk şifresini de kendisi belirliyor ve sizi yeni kartı almak zorunda bırakıyor.allah bilir yeni çıkattıkları kartı da kullanıma açmışlardır.kuryedeki eleman alıp şifresiz işlem yapsa borcu bana kakalamaya çalışırlar.allah böyle bankanın belasını versin.bankanın sitesinde kart iptali ile ilgili bir kelime geçmiyor.adamlar kartların iptal edileceğini bile düşünmek istemiyor demek ki.Ben de en son çare olarak kartı teslim almayacağım ve bankaya yazılı olarak kart iptal dilekçesi vereceğim gene iptal etmezlerse tüketici hakem heyetine gideceğim.çünkü kartı almasam bile İŞLEMSİZLİK ÜCRETİ ÇIKARTIYORLARMIŞ !!!!!!!!! inanılır gibi değil kartı teslim almasam bile bana fatura çıkartıp faiz işletebilen bir banka !!!!!!!

Kartları niye aldım ?

Mecbur kaldım harç paramı denkleştiremedim ve acil paraya ihtiyacım olduğu için aldım.zaten limitleri 5-10 milyar değil 1000 tl en fazla.3 tane kartım vardı 2sini kapatmaya çalıştım ama bankalar benden ayrılmak istemiyor demek ki.katları hiç gereksiz yere kullanmadım ama maalesef bankaların modern kölelik yöntemini görmüş oldum ve bu bana iyi ders oldu. artık açlıktan ölsem de bankalardan kredi kartı almam mecbur kalmasam bankaların önünden bile geçmek. bizim BDDK zaten ayakta uyuyor demek ki adamlar kart işletim ücreti bilmem ne ücreti diye dolandırıp duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgun1111 -- 31 Ocak 2013; 15:14:09 >

• bir kere bu durumu neden bu kadar stres yapıyorsun, sanki sen o bankaya muhtaçmış gibi davranırsan onlar da ona göre davranır, aç telefonu güzel güzel kapatmak istiyorum de, kart numaranı mı sordular kayboldu de, bir iki mırın kırın ederler istifini bozma teşekkür ederim kapatıyorum de olsun bitsin, sen borcunu ödeyip kapadıktan sonra kapandığına dair evrağını vs. aldıktan sonra dert etcek ne var, tonla banka var, kredi kartı ihtiyacın varsa alırsın başkasından, hangi banka yaparsa böyle birşey anında kapatın diyorum üstüne bir de bonus puan vs. hediye etmek durumunda kalıyorlar, en artistlik yapan kapayalım o zaman diyen 3 haftaya kalmadan geri arıyor açalım şunu şunu verelim diyor, bu kadar gerilmeyin banka mevzularında
  • Hocam kartın kaybolduğunu ve iptal edilmesini aynı zamanda yeniden kart gönderilmemesini talep ediyorum, görüşmelerimiz kayıt altına alındığından dolayı kartım kapatılmadığı takdirde BBDK ya bu kaydı delil göstererek şikayette bulunacağımı beyan ederim gibi birşeyler söyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

bir kere bu durumu neden bu kadar stres yapıyorsun, sanki sen o bankaya muhtaçmış gibi davranırsan onlar da ona göre davranır, aç telefonu güzel güzel kapatmak istiyorum de, kart numaranı mı sordular kayboldu de, bir iki mırın kırın ederler istifini bozma teşekkür ederim kapatıyorum de olsun bitsin, sen borcunu ödeyip kapadıktan sonra kapandığına dair evrağını vs. aldıktan sonra dert etcek ne var, tonla banka var, kredi kartı ihtiyacın varsa alırsın başkasından, hangi banka yaparsa böyle birşey anında kapatın diyorum üstüne bir de bonus puan vs. hediye etmek durumunda kalıyorlar, en artistlik yapan kapayalım o zaman diyen 3 haftaya kalmadan geri arıyor açalım şunu şunu verelim diyor, bu kadar gerilmeyin banka mevzularında

evet sorun orda zaten eğer kart kaybolmamış olsa kart numarasını verip iptal edilmesini isteyeceğim ama elimde kart yok ve müşteri hizmetleri kart numarası vermeden işlem yapmıyor.Şubeden kart iptali yapılmıyor ve kartı müşteri hizmetlerinde de kapatamıyorum.Adamlar üstüne bir de yeni kart çıkartmış ve şifresini de kendisi belirlemiş.kuryedeki eleman kartı alıp şifresiz işlem yapsa borç bana kalacak.Bu durumda ben yine kartı alıp tekrar iptal ettireyim diyecem ama o da ayrı bir dert.Neden ayrı birt onu da anlatayım.Bankalar bu kredi kartlarını kuryenet, aktif ileti gibi ülkenin en kötü kurye şirketlerine veriyor kartı teslim almak 6 ay sürüyor zaten (şikayetvar.com a bakabilirsiniz).Bu iptal ettirmek istediğim kartı belki 100 kere arayarak kurye şirketini tehtit ederek zorla 4-5 ayda getirttim.Ben kartı alana kadar adamlar bana bi kart işletim ücreti kakalar zaten. Ben istiyorum ki tc kimlik numaramı vereyim iptal etmek istiyorum diyeyim kurtulayım bu dertten ama ne mümkün.banka bana söz bile vermeden kart çıkarıp kullanıma açmış !

normal prosedür'de yeni kart geldiği zaman bankayı arayıp kartı kullanıma açtırır ve şifreni alırsın ama garanti bankası kartı almayacağımı bildiği için kartı kullanıma açmış ve şifresini bana göndermiş !

neden kafama takıyorum ?

Bu bankalara asla güvenmiyorum.Hukuk forumlarında bir sürü olay var.adamlara kartınızı kapattık demişler sonra bir sürü borç çıkartmışlar haciz falan filan.bankalar kredi kartı iptal taleplerini uygulamaya koymuyor sorun bu ve ben de bu duruma ayar oluyorum.altı üstü bi kart iptal edicem paramla rezil oluyorum üstelik kafam da rahat değil.zengin bir insan olsam derim ne olcak ya .1000 tl lik kart öderiz ama öyle olmuyor ben gece kafam rahat uyumak istiyorum.bankalar söz konusu olduğunda babama bile güvenmem artık.

kart şifresi göndermek nedir ya? kartı kullanmak isteyen adam kartı teslim alır sonra kendisi kullanıma açtırır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

Hocam kartın kaybolduğunu ve iptal edilmesini aynı zamanda yeniden kart gönderilmemesini talep ediyorum, görüşmelerimiz kayıt altına alındığından dolayı kartım kapatılmadığı takdirde BBDK ya bu kaydı delil göstererek şikayette bulunacağımı beyan ederim gibi birşeyler söyle olur

evet ben de aynısını yazdım vericem bankaya ya da faxlayacam merkeze.şikayetvar'dan şikayet yazdım ama adamlar hiç okumadan aynı cevabı kopyala yapıştır yapıyor
  • http://www.tuketicifinansman.net/2008/04/kredi-karti-iptali-dilekce-ornegi.html

Bu dilekçeyi verin, 7 gün içinde kartı kapatmak zorundalar, eğer 7 gün içinde kartı kapatmadıklarını belgeleyebilirseniz, BDDK'ya şikayet edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

http://www.tuketicifinansman.net/2008/04/kredi-karti-iptali-dilekce-ornegi.html

Bu dilekçeyi verin, 7 gün içinde kartı kapatmak zorundalar, eğer 7 gün içinde kartı kapatmadıklarını belgeleyebilirseniz, BDDK'ya şikayet edebilirsiniz.

teşekkür ederim hocam cevap için.en son çare o kaldı zaten.o da olmazsa tüketici hakem heyetine gitmek zorundayım.inat ettim almayacam o kartı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: topgun1111

quote:

teşekkür ederim hocam cevap için.en son çare o kaldı zaten.o da olmazsa tüketici hakem heyetine gitmek zorundayım.inat ettim almayacam o kartı

Tüketici hakem heyeti bakmaz hocam kart iptallerine, Siz dediğim gibi yapın, mümkünse iptal dilekçesini verirken kalem kamera kayıt edin görüşmenizi, kamera tarihi de kaydetsin, 7 gün içinde iptal etmezlerse, hemen yasal işlemlere başlayın.

yasadışı kayıt ve dinleme yapılamaz

• Bankalar insanların sırtından para kazanmak için varlar. Yenimi öğreniyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyforge

Bankalar insanların sırtından para kazanmak için varlar. Yenimi öğreniyorsunuz?

öğrendik ama geç oldu.bankalar tefecilerden beter olmuş.benden tavsiye kartınızı iptal ettirseniz dahi bankayı arayıp borcunuz kalmadığına ve kartın iptal edildiğine dair teyit alın. Gerçi adamlar borcu yoktur yazısı vermek için bile 100 tl istiyormuş.gerçekten içler acısı bir durum.banka müşterisinin korkusundan bile onu sömürerek faydalanmaya çalışıyor.banka kapatmak istemiyor olabilir ama ben o kartı çatır çatır kapattıracam

• quote:

quote:

quote:

Tüketici hakem heyeti bakmaz hocam kart iptallerine, Siz dediğim gibi yapın, mümkünse iptal dilekçesini verirken kalem kamera kayıt edin görüşmenizi, kamera tarihi de kaydetsin, 7 gün içinde iptal etmezlerse, hemen yasal işlemlere başlayın.

Yasadisi kayit delil niteligine kullanilamaz. Cok buyutmeyin olayi noterden ihtarname cekersiniz olay biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba arkadaşlar kredi kartı iptali ilgili bir konuda fikirlerinizi sormak istiyorum.Garanti bankası denen lanet banka'dan mecbur kaldığım için kredi kartı almıştım.Sonra bunun ödemesinde sorunlar yaşamaya başladım ve 2 ayda bir ödemeye başladım .banka beni mesaj ve aramaları ile öyle bir bezdirdi ki kredi kartını kapatmak bana şart oldu.Garanti bankası öyle bir banka ki 2 tane üst üste hesap kesildiğinde müşterisini avukata vermekle tehtit ediyor.Bir keresinde daha ikinci ay gecikmede yolladıkları mesajda avukatın adını bile yazmışlardı gözlerime inanamadım.O olaydan sonra bu bankadan ölesiye nefret ettim çünkü başka iki bankadan da kredi kartım var bazen 3 ayda bir ödüyorum sadece 1 mesaj gönderiyorlar ve hatırlatmak için arıyorlar.Bu garanti bankası olacak banka her gün en az 2 mesaj ve 1 arama ile insanı canından bezdirıiyor.Neyse kartı kapatacak parayı buldum ama bankanın önünde kartı kaybettiğimi farkettim neyse dedim Tc kimlik numaramla kapatırım ama olaylar hiç öyle olmadı.Girdim sıra aldım tam 1 saat bekledim ve sıra geldi derdimi anlattım ordaki bayana ama beni hiç dinlemedi bile direk müşteri hizmetlerini aramamı söyledi laf anlatamadım kıza gittim aradım müşteri hizmetlerini dedim kartım kayıp iptal etmek istiyorum ama yeni kart istemiyorum göndermeyin.Müşteri temsilcisi de aynı kafada zaten bıdı bıdı ezbere konuşuyor.Buna da laf anlatamadım dedim nalet olsun ne yaparsanız yapın.Gittim tekrar sıra aldım ve tam 2 !!!!! saat de öyle bekledim.Bu sefer ki kıza da anlattım ama o da dinlemedi neyse borcun tamamını yatırdım gittim müşteri hizmetlerini tekrar ardım bu sefer çıkan kız kart numarası vermediğim için işlem yapamayacaklarını söyledi (lan kartım kayıp işte Tc kimlikle neden yapamıyorsunuz?) ve en sonunda küfür ederek bankayı terk ettim.Sormak istediğim ben borcumun tamamını ödedim ve kartım kayıp olduğu için iptal edildi büyük ihtimalle de yeni kart göndermeye çalışacaklar bana.eğer ben bu kartı almazsam banka ile ilişkim tamamen kesilir mi yoksa bana ilerde borç çıkarma ihtimalleri var mı.Bu kartı resmi olarak iptal etmek için ne yapmam gerek çünkü ne yaptıysam banka bir yolunu bulup kartı iptal etmeme engel oluyor.%100 ihtimalle de yeni kart basıp gönderecekler.

Aynı gün finansbank kredi kartımı da tamamen ödeyip müşteri hizmetlerinden iptal talebinde bulundum.iptal olunca mesaj gelecek dediler onlardan da ses yok.büyük ihtimalle onlar da kapatmadılar kartı.Allahım nerden bulaştım bankalara ? adama sülük gibi yapıştılar mı kurtulamıyorsunuz da.lanet olsun böyle sisteme.halkı hiç koruyup kollayan yok.adamlar milleti istediği gibi sömürüyor.arkadaş bir gecikme bildirim sms'ine 3 tl alıyorlar ya bu ne rezalettir.?

Cevaplar için teşekkür ederim bana ukala ukala akıl vermeye çalışacak olanlar lütfen hiç cevap yazmasın.Kredi kartı iptal etmenin bazen ne kadar zor bir durum olduğunu google'da araştırıp bulabilirsiniz.Belki bu başlığı okuyan benim durumuma düşen insanlar da bu başlıktan yararlabilirler ilerde.

Teşekkürler Saygılar

Hocam aman dikkat edin borcumu kapattım bitti diye düşünmeyin. Bu garanti denen kan emici lanet banka aynı olayı bize de yaptı. Kartın borcunu tamamen kapattık ve kartı da iptal ettirdik kafamız rahat derken 100 küsur lira daha borcu ödenmiş ve kapatılmış karta borç çıkardı soysuz köpekler. Sebebi de nakit çekim gecikme bildirimi 1 ay sonrasındaki ekstreye geldiğindenmiş. Onu da şans eseri bir arkadaştan öğrendim de kontrol ettirdim. Yoksa kafa rahat takılırken üç beş ay sonra borç olacaktı 500 lira. Çok ama çok dikkat edin bir de bu borcu size hiç bildirmiyor köpekler aman diyim. Ayrıca borca faiz de biniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

quote:

Merhaba arkadaşlar kredi kartı iptali ilgili bir konuda fikirlerinizi sormak istiyorum.Garanti bankası denen lanet banka'dan mecbur kaldığım için kredi kartı almıştım.Sonra bunun ödemesinde sorunlar yaşamaya başladım ve 2 ayda bir ödemeye başladım .banka beni mesaj ve aramaları ile öyle bir bezdirdi ki kredi kartını kapatmak bana şart oldu.Garanti bankası öyle bir banka ki 2 tane üst üste hesap kesildiğinde müşterisini avukata vermekle tehtit ediyor.Bir keresinde daha ikinci ay gecikmede yolladıkları mesajda avukatın adını bile yazmışlardı gözlerime inanamadım.O olaydan sonra bu bankadan ölesiye nefret ettim çünkü başka iki bankadan da kredi kartım var bazen 3 ayda bir ödüyorum sadece 1 mesaj gönderiyorlar ve hatırlatmak için arıyorlar.Bu garanti bankası olacak banka her gün en az 2 mesaj ve 1 arama ile insanı canından bezdirıiyor.Neyse kartı kapatacak parayı buldum ama bankanın önünde kartı kaybettiğimi farkettim neyse dedim Tc kimlik numaramla kapatırım ama olaylar hiç öyle olmadı.Girdim sıra aldım tam 1 saat bekledim ve sıra geldi derdimi anlattım ordaki bayana ama beni hiç dinlemedi bile direk müşteri hizmetlerini aramamı söyledi laf anlatamadım kıza gittim aradım müşteri hizmetlerini dedim kartım kayıp iptal etmek istiyorum ama yeni kart istemiyorum göndermeyin.Müşteri temsilcisi de aynı kafada zaten bıdı bıdı ezbere konuşuyor.Buna da laf anlatamadım dedim nalet olsun ne yaparsanız yapın.Gittim tekrar sıra aldım ve tam 2 !!!!! saat de öyle bekledim.Bu sefer ki kıza da anlattım ama o da dinlemedi neyse borcun tamamını yatırdım gittim müşteri hizmetlerini tekrar ardım bu sefer çıkan kız kart numarası vermediğim için işlem yapamayacaklarını söyledi (lan kartım kayıp işte Tc kimlikle neden yapamıyorsunuz?) ve en sonunda küfür ederek bankayı terk ettim.Sormak istediğim ben borcumun tamamını ödedim ve kartım kayıp olduğu için iptal edildi büyük ihtimalle de yeni kart göndermeye çalışacaklar bana.eğer ben bu kartı almazsam banka ile ilişkim tamamen kesilir mi yoksa bana ilerde borç çıkarma ihtimalleri var mı.Bu kartı resmi olarak iptal etmek için ne yapmam gerek çünkü ne yaptıysam banka bir yolunu bulup kartı iptal etmeme engel oluyor.%100 ihtimalle de yeni kart basıp gönderecekler.

Teşekkürler Saygılar

Hocam aman dikkat edin borcumu kapattım bitti diye düşünmeyin. Bu garanti denen kan emici lanet banka aynı olayı bize de yaptı. Kartın borcunu tamamen kapattık ve kartı da iptal ettirdik kafamız rahat derken 100 küsur lira daha borcu ödenmiş ve kapatılmış karta borç çıkardı soysuz köpekler. Sebebi de nakit çekim gecikme bildirimi 1 ay sonrasındaki ekstreye geldiğindenmiş. Onu da şans eseri bir arkadaştan öğrendim de kontrol ettirdim. Yoksa kafa rahat takılırken üç beş ay sonra borç olacaktı 500 lira. Çok ama çok dikkat edin bir de bu borcu size hiç bildirmiyor köpekler aman diyim. Ayrıca borca faiz de biniyor.

evet hocam buna benzer olayları okuyordum internette ben de şimdi.gerçekten yaşanan olayları okuyunca dehşete düştüm diyebilirim.kartım iptal edildi zannedip yıllar sonra milyarca borç ödeyenler var.

ben yeni kart istemiyorum dedim onlar yeni kart çıkarmışlar bile muhtemelen kart yenileme ücretini de bana kakalamışlardır çoktan.o yüzden hem gişeden hem müşteri hizmetlerinden teyit alıcam ve dilekçe vericem iptal için.

noterden ibharname nasıl oluyor bilmiyorum onu da araştırıcam.notere de para bayılacaz gibi görünüyor

• quote:

quote:

bir kere bu durumu neden bu kadar stres yapıyorsun, sanki sen o bankaya muhtaçmış gibi davranırsan onlar da ona göre davranır, aç telefonu güzel güzel kapatmak istiyorum de, kart numaranı mı sordular kayboldu de, bir iki mırın kırın ederler istifini bozma teşekkür ederim kapatıyorum de olsun bitsin, sen borcunu ödeyip kapadıktan sonra kapandığına dair evrağını vs. aldıktan sonra dert etcek ne var, tonla banka var, kredi kartı ihtiyacın varsa alırsın başkasından, hangi banka yaparsa böyle birşey anında kapatın diyorum üstüne bir de bonus puan vs. hediye etmek durumunda kalıyorlar, en artistlik yapan kapayalım o zaman diyen 3 haftaya kalmadan geri arıyor açalım şunu şunu verelim diyor, bu kadar gerilmeyin banka mevzularında

evet sorun orda zaten eğer kart kaybolmamış olsa kart numarasını verip iptal edilmesini isteyeceğim ama elimde kart yok ve müşteri hizmetleri kart numarası vermeden işlem yapmıyor.Şubeden kart iptali yapılmıyor ve kartı müşteri hizmetlerinde de kapatamıyorum.Adamlar üstüne bir de yeni kart çıkartmış ve şifresini de kendisi belirlemiş.kuryedeki eleman kartı alıp şifresiz işlem yapsa borç bana kalacak.Bu durumda ben yine kartı alıp tekrar iptal ettireyim diyecem ama o da ayrı bir dert.Neden ayrı birt onu da anlatayım.Bankalar bu kredi kartlarını kuryenet, aktif ileti gibi ülkenin en kötü kurye şirketlerine veriyor kartı teslim almak 6 ay sürüyor zaten (şikayetvar.com a bakabilirsiniz).Bu iptal ettirmek istediğim kartı belki 100 kere arayarak kurye şirketini tehtit ederek zorla 4-5 ayda getirttim.Ben kartı alana kadar adamlar bana bi kart işletim ücreti kakalar zaten. Ben istiyorum ki tc kimlik numaramı vereyim iptal etmek istiyorum diyeyim kurtulayım bu dertten ama ne mümkün.banka bana söz bile vermeden kart çıkarıp kullanıma açmış !

normal prosedür'de yeni kart geldiği zaman bankayı arayıp kartı kullanıma açtırır ve şifreni alırsın ama garanti bankası kartı almayacağımı bildiği için kartı kullanıma açmış ve şifresini bana göndermiş !

neden kafama takıyorum ?

Bu bankalara asla güvenmiyorum.Hukuk forumlarında bir sürü olay var.adamlara kartınızı kapattık demişler sonra bir sürü borç çıkartmışlar haciz falan filan.bankalar kredi kartı iptal taleplerini uygulamaya koymuyor sorun bu ve ben de bu duruma ayar oluyorum.altı üstü bi kart iptal edicem paramla rezil oluyorum üstelik kafam da rahat değil.zengin bir insan olsam derim ne olcak ya .1000 tl lik kart öderiz ama öyle olmuyor ben gece kafam rahat uyumak istiyorum.bankalar söz konusu olduğunda babama bile güvenmem artık.

kart şifresi göndermek nedir ya? kartı kullanmak isteyen adam kartı teslim alır sonra kendisi kullanıma açtırır

iyi hoş diyorsun da sende suç yok mu? bankadan kart çıkarmışsın bunun kartla gelen evrağı vardır, bankaya imzaladığın sözleşme vardır, e bunlar nerede? resmi evrakları tutmazsan daha kredi kartı numarana bile kart olmadan erişemezsen zaten ilerde başka şeylerde de çok sorun yaşarsın, sen elinde hiçbir evrak olmadan iş yapmaya kalkıyorsun

bankalara güvenmemekte haklısın, müşterileri kandırarak iş yapmak asıl işleridir, bu şekilde zaten bankalar memleketin en karlı kuruluşları, ama buna karşı elini de güçlü tutman lazım

illa kart numaran gerekiyorsa da biraz araştır düşün, internetten alışveriş yaptığın yer olabilir çevrende tanıdık bir yerde kredi kartıyla yaptığın işlem olabilir, bir yerde bu kredi kartıyla alakalı birşey vardır, bir slip bile mi yok elinde

• quote:

quote:

quote:

neden kafama takıyorum ?

iyi hoş diyorsun da sende suç yok mu? bankadan kart çıkarmışsın bunun kartla gelen evrağı vardır, bankaya imzaladığın sözleşme vardır, e bunlar nerede? resmi evrakları tutmazsan daha kredi kartı numarana bile kart olmadan erişemezsen zaten ilerde başka şeylerde de çok sorun yaşarsın, sen elinde hiçbir evrak olmadan iş yapmaya kalkıyorsun

bankalara güvenmemekte haklısın, müşterileri kandırarak iş yapmak asıl işleridir, bu şekilde zaten bankalar memleketin en karlı kuruluşları, ama buna karşı elini de güçlü tutman lazım

illa kart numaran gerekiyorsa da biraz araştır düşün, internetten alışveriş yaptığın yer olabilir çevrende tanıdık bir yerde kredi kartıyla yaptığın işlem olabilir, bir yerde bu kredi kartıyla alakalı birşey vardır, bir slip bile mi yok elinde

Banka eğer kağıt ekstreye dünya kadar para almasa kağıt ekstre isterdim ama boşa para ödemek istemediğimden ekstreyi mail ile istedim o yüzden bankadan hiç yazılı belge almadım.mail'de kart numarasının bir kısmı sansürleniyor

Ayrıca gişedeki görevli tc kimlik numaramla borcumu şıp diye görüyorsa neden kartımı iptal edemiyor? kanlı canlı karşısında dikiliyorum kimliğim ve ben ,neden beni telefona yönlendiriyor?.Neden o yetki ona verilmemiş çünkü banka iptal işlerini hep yokuşa sürmek istiyor.önce müşteri hizmetlerine yönlendiriyor orda bi güzel hediyeler teklif ediliyor dil dökülüyor müşteriyi iptalden vazgeçirmek için.

İsteseler hem gişedekiler hem müşteri hizmetlerindekiler 2 dakikada iptal ederler kartı.ana kızlık soyadımıza kadar soran banka neden tc kimlik numaramdan karta ulaşıp iptal edemiyor niye illa beni dilekçeyle , ihtarnameyle uğraşmak zorunda bırakıyor?Bir tc kimlik bin kart numarasına bedel.

şimdi nasrettin hocanın dediği gibi Hırsızın Hiç Mi Suçu Yok ? Kasatura kardeş

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden kafama takıyorum ?

Banka eğer kağıt ekstreye dünya kadar para almasa kağıt ekstre isterdim ama boşa para ödemek istemediğimden ekstreyi mail ile istedim o yüzden bankadan hiç yazılı belge almadım.mail'de kart numarasının bir kısmı sansürleniyor

Ayrıca gişedeki görevli tc kimlik numaramla borcumu şıp diye görüyorsa neden kartımı iptal edemiyor? kanlı canlı karşısında dikiliyorum kimliğim ve ben ,neden beni telefona yönlendiriyor?.Neden o yetki ona verilmemiş çünkü banka iptal işlerini hep yokuşa sürmek istiyor.önce müşteri hizmetlerine yönlendiriyor orda bi güzel hediyeler teklif ediliyor dil dökülüyor müşteriyi iptalden vazgeçirmek için.

İsteseler hem gişedekiler hem müşteri hizmetlerindekiler 2 dakikada iptal ederler kartı.ana kızlık soyadımıza kadar soran banka neden tc kimlik numaramdan karta ulaşıp iptal edemiyor niye illa beni dilekçeyle , ihtarnameyle uğraşmak zorunda bırakıyor?Bir tc kimlik bin kart numarasına bedel.

şimdi nasrettin hocanın dediği gibi Hırsızın Hiç Mi Suçu Yok ? Kasatura kardeş

dediklerin doğru tabiki ona birşey diyen yok, ama ucunda parasal bir değer olmayan bir kart çıkarırken bile kayıt evraklarını tutmak gerekirken sen kredi kartı sözleşmeni ve kredi kartının sana geldiği zarf içeriğini tutmamışsın, bu büyük hatadır, kartın iptal edilmesini bırak yarın bir gün önüne senin imzan olan ama şartları senin imzaladığın gibi olmayan bir sözleşme çıkarsalar ne yapacaksın? bunlara dikkat et, bir tc kimlik numarasıyla her şey bulunabilen bir devirde olmakla beraber bir evrak eksikliğinden adamın ocağına incir ağacı dikilebilen de bir devirdeyiz aynı zamanda

kredi kartının ekstrelerinden öte harcama yaptığın yerlerden öğrenebilirsin aslında, internetten alışveriş yaptığın siteler varsa orada gözükebilir, bu arada sadece kredi kartı hesabın mı var bankada yoksa vadesiz mevduat hesabın da var mı? eğer varsa bir şekilde internet bankacılığından girip kredi kartı numaranı da görebilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.