195 cm boy / 130 kg yol bisikleti önerisi
Kronik bir hastalığımın ortaya çıkması akabinde hastanede yatış ve kullandığım ilaçlar sebebi ile 100 kilodan 130 kiloya kadar çıktım.YOL bisikleti almak istiyorum .Yok kadro boyu yok jant fren derken kafam iyice karıştı.Her gün 10-15 kilometre kadar süreceğim.Şimdi benim nasıl bir bisiklet almam gerek.Bana bilgi verebilir misiniz. 3000-3500 TL arası.Teşekkür ediyorum
Yurtdışı alışveriş ve PTT sorunu
Merhaba Çin'den sürekli alışveriş yapan birisiyim ve Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde oturuyorum.Burda küçük bir PTT şubesi var zaten ilçe de çok küçük.Surekli buraya kargom geliyor ama bu şube ne beni arıyor ne de kapiya not bırakıyor.Her seferinde gidiyorum kargoyu almaya ve kargo gisesinde yaşlı bir arkadaş var her seferinde gelen kargolarla ilgilenen kaydını yapan bir arkadaş var diyor ve beni geri gonderiyor.Halbuki kargom adamın arkasındaki dolaplarda ya da masanın üstünde duruyor.Adam oraya bakmiyor.Bir kaç kez tartıştık ama nafile.Bugun yine bir kargom geldi ve torba geliş kaydi yapıldı yazıyor takipte adam yine aynısını yaptı arkasında gelen kargolar yigilmisti ve kargo bekleyen kimse yoktu bomboştu gene diğer arkadaşa attı topu ve personel müdürüne şöyle dedi.Simdi benim sorum torba geliş kaydi yapılan bir kargoyu kargo gisesinde ki bir görevlinin çok kargo olmasını ve kayit işlemi ile kendisinin ilgilenmediğini bahane gösterip bana vermeme gibi bir hakkı var mı? Çünkü kargoları asla alamıyorum ne evime geliyor ne de gisedeki adam ilgileniyor.
|
|
Yuksek araç onerisi
|
kimliği kaybettim çipli kimlik nasıl çıkartırım ?
|
one plus 5 vs s7 edge ?
|
outlet telefon ne demek?
|
|
1.95 cm bana 10 bin tl motor önerisi
|
Two Last Hopes are Better Than One |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 249
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 38.087 (Bu ay: 372)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware