Şimdi Ara

1.95 cm bana 10 bin tl motor önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana 10 tlye kadar bir motor lazım scooter da olabilir bir motor lazım.Cbf 150ye baktım o da küçük görünüyor.Bu paraya benim gibi iri birinin alabileceği bir motor var mıdır? yamaha xmax 250 tarzı motor varsa almak isterim.Öneriler için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgun1111 -- 22 Haziran 2015; 22:50:57 >

• Bende 2011 kymco xciting 250i var...boyun 1.86 kilom 95 ..ve çok memnunum..tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonsea534

Bende 2011 kymco xciting 250i var...boyun 1.86 kilom 95 ..ve çok memnunum..tavsiye ederim...

cevap için teşekkür hemen bakıyorum o modele bana sıfır bir motor lazım.2.el almak isterim ama kazık yiyeceğimi bildiğimden sıfır istiyorum
  • Herkesin tercihi ve zewki farklıdır,fakat tip olarak bence en güzel en cüsseli ve en yakışıklısı bu..(Piaggio x 10 hariç) bu arada 10bin tl ye sıfır 250 lık scooter alamazsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonsea534 -- 22 Haziran 2015; 23:13:33 >
  • quote:

Herkesin tercihi ve zewki farklıdır,fakat tip olarak bence en güzel en cüsseli ve en yakışıklısı bu..(Piaggio x 10 hariç) bu arada 10bin tl ye sıfır 250 lık scooter alamazsin..

Peki sıfırını alsam bu modeli sence verdiğim paraya değer mi yani nerdeyse bir araba parası.hafif bozuk yollarda da kullanıcam dayanır mı.Bozuk dediysem aşırı bozuk da değil
  • Cbf500
  • quote:

Orijinalden alıntı: topgun1111

quote:

Herkesin tercihi ve zewki farklıdır,fakat tip olarak bence en güzel en cüsseli ve en yakışıklısı bu..(Piaggio x 10 hariç) bu arada 10bin tl ye sıfır 250 lık scooter alamazsin..

Peki sıfırını alsam bu modeli sence verdiğim paraya değer mi yani nerdeyse bir araba parası.hafif bozuk yollarda da kullanıcam dayanır mı.Bozuk dediysem aşırı bozuk da değil

Ben olsam 250 lık klasmanında 2.el Yamaha,sym,kymco veya hondadan butceme gore en yuksek model en az km yapmış ve en temizini almaya calisirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cbf 500 derim ben de. Ama egitim alacaksaniz. Bu arada aradiginiz scooter ise arkadasim burgman 650 satiyor 13.500e

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: topgun1111

quote:

Ben olsam 250 lık klasmanında 2.el Yamaha,sym,kymco veya hondadan butceme gore en yuksek model en az km yapmış ve en temizini almaya calisirim..

Peki hocam 2.el alırken neye dikkat edicem mesela motoru alıp servise mi götürelim? Bir de sym joyride evo diye bir model gördüm bugün baya büyük ve güzelmiş 10 bin tl bu markayı önerir misiniz ? Son olarak 2.elini en kolay satabileceğim marka model hangisidir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topgun1111 -- 23 Haziran 2015; 17:12:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.