Şimdi Ara

samsung smart tv ci+ hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuda çok tecrübem yok arkadaşlar. filbox modül kullanmak istiyorum. 40h5000 serisi kullanıyorum. dahili uydu yok benim bildiğim. ci+ girişi var mödül takarak doğrudan izleyebilir miyim kanalları yoksa ek aparat mı gerekli?

flaş ile biraz parladı kusura bakmayın. sadece modül takmam yeterli mi. bide "ant in" girişi var bu ne demek oluyor? yardımcı olursanız sevinirim

• Dahili uydu alıcı yoksa izleyemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gooogle96 G kullanıcısına yanıt
    peki ci+ girişini nasıl ve ne anlamda kullanabilirim. bide ant in girişi var ne işe yarıyor biliyor musunuz hocam. modülü tvde kullanmak için ne yapmam gerekiyor
  • Başka cevap verebilecek olan yok mu acaba. Kart destekli uydu alıcısı almadan nasıl izleyebilirim yayınları

• flegga34 kullanıcısına yanıt
    kablo tv'de kullanabilirsiniz onu, teledünya yayınları için.
  • common interface girişi ayrı aparatla olabilir bendeki tv de öyle. Kuyu içerisinden şu aparatın çıkması lazım

tv arkasında yapışkanla kapatılmış bölüme takılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rmdy

common interface girişi ayrı aparatla olabilir bendeki tv de öyle. Kuyu içerisinden şu aparatın çıkması lazım

tv arkasında yapışkanla kapatılmış bölüme takılıyor

Bi daha bakayım kutusuna ama görmedim öyle bişi hocam. Bu tv ye uydu özelliği mi kazandırıyor acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Frame TV Hakkında
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Pardon siz filbox için yazmıssınız ben teledünya olarak düşünüp cevap verdim. Bu aparat uydu özelliği kazandırmaz dahili uyduda veya karasalda şifre çözmek için kullanılıyor.Teledünya olsaydı karasal ile beraber işe yarardı. Fillbox için modül değil harici uydu alıcılı ekipmana bakmalısınız.
    Şu cihaz gerekli size

• quote:

Pardon siz filbox için yazmıssınız ben teledünya olarak düşünüp cevap verdim. Bu aparat uydu özelliği kazandırmaz dahili uyduda veya karasalda şifre çözmek için kullanılıyor.Teledünya olsaydı karasal ile beraber işe yarardı. Fillbox için modül değil harici uydu alıcılı ekipmana bakmalısınız.
    Şu cihaz gerekli size

Peki benim tv nin arkasındaki modül girişi ne işe yarıyor

teledünya vb. kablo yayınlarında şifre çözmek için kullanılıyor.Karasal anten girişi yapıldıktan sonra modül ve kart takılıyor harici ekipmana ihtiyaç kalmadan kullanılıyor.İki kumandaya karmaşası bitiyor.
  • quote:

teledünya vb. kablo yayınlarında şifre çözmek için kullanılıyor.Karasal anten girişi yapıldıktan sonra modül ve kart takılıyor harici ekipmana ihtiyaç kalmadan kullanılıyor.İki kumandaya karmaşası bitiyor.

Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.