Arkadaşlar merhaba,
İki araç da 2023 model olmak üzere,
teknik,konfor,yalıtım, yol tutuş konuları üzerinden karşılaştırırsanız hangisini tercih ederdiniz?
Gözüme çarpan birkaç fark;
Kodiaq önden çekiş, CRV 4x4. Bunun SUV için bir etkisi olur diye tahmin ediyorum.
CRV 190 beygir, Kodiaq 150 beygir.
Kullanan arkadaşlar yorumlarını yapabilirse çok memnun olurum.
Tutuşu azalmış frenler?
Değerli hocalarım,
Şirket aracı olan egea ile sabah işe yetişmek için 40 km yol + trafikten hızlıca kaçabilmek için biraz agresif kullanmak zorunda kalıyorum.
Aracın bakımları periyodik yapılıyor fakat yüksek hızlardan trafik ışıklarında yavaşlama esnasına geçtiğinde frenlerin resmen tutmamaya başladığını gördüm. Çek bırak yaparak ve son noktasına kadar kökleyerek zar zor durduğum çok senaryo olmaya başladı.
Bunun sebebi balataların aşırı ısınıp tutmamaya başlaması mı? yoksa egea'nın kıytırık balataları mı?
Bu hızlı dur kalklar maalesef istenerek değil, uzak yoldan şirkete gelmemden ve işe yetişme derdinden kaynaklanıyor.
2023 Skoda Kodiaq vs 2023 Mercedes GLB
Trafik Cezası Sorunu
Arkadaşlar park cezası aldım ve eve şimdi tebligat geldi. Fakat gib.gov.tr 'de bu cezayı göremiyorum. Nasıl ödeyeceğim bunu?
Araç kiralıktı*
Edit: Beyanlı ödeme yaparak vergi dairesi sitesinden seri no girince çıkıyor ceza
konu kilit
Tuş Takımı
>solved
Bu aracın ederi nedir?
Arkadaşlar
Corolla 1.6 2017 Benzin otomatik aracın sizce ederi nedir, max ne kadara alınmalıdır?
Hızlı tarayıcı tavsiyesi
|
|
|
Gözü yormayan monitör
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 961
İkinci El Bölümü Mesajları: 126
Konularının görüntülenme sayısı: 72.947 (Bu ay: 1.142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar