Şimdi Ara

Gözü yormayan monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirkette bir adet HP z22n monitörümüz var. Notebook ekranımdan çok daha rahat ediyorum monitörü kullanırken.
    Gözü yormayan bir ekran. IPS panel olmasından kaynaklı zannediyorum.
    Monitör bu

Ev için de bir tane almayı düşünüyorum.
    Gözü yormayacak bunun gibi bir monitör önerebilir misniz max 22 inc olacak şekilde.
    amazondan almayı düşünüyorum daha uygun olursa tabi

• Aynı sorun bende de vardı. Dizüstümün ekranı parlak ve acaip yansıtıyor, bunun yanında harici ekranım mat ve hiç yansıtma yapıyor. Dizüstünü aralıksız kullanamıyorum gözlerim kıpkırmızı oluyor damla damlatmak zorunda kalıyorum. Gözünün yorulması bundan olabilir mi?
  • Bütçe belirtilmemiş, Bu şekilde bir monitör olabilir, Göz sağlığı için gerekli özellikler mevcut.
  • bana da önerin be gençler bütçe 700 max full hd IPS ya da TN oyun da oynayacağım için kararsızım. 75 hertz mi alsam yoksa kendim mi 75 hertz'e overclock etsem onda da kararsızım. bi öneride bulunun bana fps oyun da oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Bütçene uygun olarak bunlara bakmanı öneririm, Acer boyutu sebebi ile daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
    http://www.hepsiburada.com/acer-kg241qbmiix-23-6-1ms-75hz-analog-2xhdmi-freesync-full-hd-led-monitor-p-HBV000005K0CC
    http://www.hepsiburada.com/aoc-g2260vwq6-21-5-75-hz-1ms-analog-hdmi-display-full-hd-freesync-oyuncu-monitoru-p-BD805440
    http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2257-mhd-21-5-1ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804850

hocam maksimum 700 liraya düşünüyorum ama bu gönderdikleriniz oyuncu monitörü ben pek oyun oynamıyorum.
    IPS monitörler gibi gözü yormayacaksa düşünebilirim tabi ki.

• Standartuye S kullanıcısına yanıt
    Gözü yormaması için gereken özellikler şunalar, Flicker-Free(Titreşimsiz ekran), Blue Light Filter (Mavi ışık filtresi), birde göz sağlığı için geliştirilen eye care özelliği acer'de pek bilgi bulamadım ama viewsonic'de bu özellikler mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONİTÖR TİTREMELERİ !!!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Gözü yormaması için gereken özellikler şunalar, Flicker-Free(Titreşimsiz ekran), Blue Light Filter (Mavi ışık filtresi), birde göz sağlığı için geliştirilen eye care özelliği acer'de pek bilgi bulamadım ama viewsonic'de bu özellikler mevcut.

hocam acer cok güzel ama bu teknolojiler yok mu onda acaba? p2250 kullanıyorum şuan ama ekranda soyulma var 7.5 yaşında acer alsam o özellikler yok diye cok ararmıyım sence
  • Maalesef yok bu özellikler kendi sitesinde var en net bilgiler orada'da belirtilmemiş bu özellikler. Gözü en fazla yoran şey ekrandaki titreşim diye biliyorum en azından bu özelliğin bulunduğu bir model tercih etmeni öneririm zaten bu özellik olan modellerin hemen hemen hepsinde diğer mavi ışık özellikleri filanda oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.