Şimdi Ara

D-SMART NET Kullanan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Vodafone Net SOL üzerinden 2 yıldır evde kullanıyorum. Ping sorunu haricinde pek sorun yaşamadım. Taahhüdüm bittiği için iptal etmek zorunda kaldım. D-Smart interneti Superonline üzerinden kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Edit:Bugün kurulum tamamlandı. Kurulumu SOL ekipleri yapıyor. Şuan için memnunum. Uygun fiyata kaliteli fiber internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 28 Ağustos 2020; 17:57:38 >

• Aynısın laciverdi olması muhtemel
  • Direk superonlineden alman daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyiny2099 H kullanıcısına yanıt
    Arada aylık 30 tl fiyat farkı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    Hangi paketi alacaksın? O kadar fark yoktu en son
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    24 mbit 69.90, süperonline da 99,90

Evet 24 de fiyat farkı açılmış, 24 dsmartta daha uygun. Fiberde çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 14 Ağustos 2020; 22:3:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Vodafone'dan kurtulduğum gün başvuru yapacağım.
  • arkadaşlar teyzemlerin evde dsmartnet var , iki aydir hic internetleri yok gelip yapmiyorlarda, kac kere aradık.haklarimiz neler daha once başına gelen varmı, nakil ettirirken taahhüt yeniletmis 350tl kadar iptal bedeli cikiyor olmazsa bu parayi verip iptal edicez.

• gskysk kullanıcısına yanıt
    Taahhüt yenilediyse cezasını alırlar. Arıza kaydını attığım linkten açıp deneyin
    tuketicisikayet.btk.gov.tr
    BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    BTK dan şikayet edin D-Smart çabuk dönüyor bu konuda Vodafone'dan iyi. Fiber mi yoksa ADSL mi kullanıyorlar aceba ?
    adsl hocam, gelen telefon kablosunda var bi sıkıntı gelip gidip yapmiyolar anneannem evde kadin anlamamis benden habersiz bağlatmislar, cok kızdım simdi kurtarmaya calisiyorm

• hâlâ haber yok

• Bugün kurulum tamamlandı. Kurulumu SOL ekipleri yapıyor. Şuan için memnunum. Uygun fiyata kaliteli fiber internet.
  • ben bunları türk telekom üzerinden adsl olarak 6 yıldır kullanıyorum

6 yılda bağlantı ile ilgili hemen hemen hiç bir sorun yaşamadım o alt yapı ile ilgili bir durum zaten

ama asıl sorun hattı değiştirmek istediğinizde oluyor. bunlarda internet alt yapısı olmadığı için türk telekom veya süperonline ile anlaşmalı çalışıyorlar fakat abonelik sistemleri 1 kullanıcı = 1 abonelik şeklinde işliyor. mesela ben adsl den fibere geçmek istiyorum bunlar haber vermeden önce adsl'i kesiyor sonra telekoma hat naklini başlatıyorlar.

telekomda olsam böyle embesil bir duruma düşmeyecektim. onlar hemen paket yükseltmesi yapıp sadece fiberin bağlanacağı gün adsl'i kesiyorlar. kendi altyapsını kullanan firmalar da öyledir diye düşünüyorum.

bu yüzden ilerde vdsl'e fibere falan geçerim ya da evden taşınmak zorunda kalırım diyorsanız sakın dsmarta bulaşmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.