Şimdi Ara

yazlık internet için taahhütsüz ve kurulum bedelsiz firma var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her yaz 3-4 ay internet için başvuru yapıp kapatıyordum,bölgemde sadece adsl hızında (16mbps) bağlantı olabiliyor.bu yüzden beklentim yüksek değil. 2 senedir internetkutusu telekomu kullanıyordum kurulum ücretsizdi.fakat bu sene gördüğüm kadarıyla hemen her firmada 500 liradan başlayan ve katlanarak artan kurulum ücretleri var.tavsiye edeceğiniz. kurulum ücreti olmayan veya nispeten düşük olan adsl hizmeti verebilecek firma var mı acaba.veya türk telekomdan 12 aylık taahhütlü paket alıp 6 ay sonra dondurup (ne kadar süre donduruluyor pek bilgim yok) seneyede açtırıp kullanmak daha mı mantıklı olur acaba.

• Bulunduğunuz bölge için taahhütsüz internet arıyorsanız eğer, Ege bölgesinde internet servis sağlayıcısı olarak NETİNTERNET'i düşünebilirsiniz. TTNET altyapısı kullanarak internet hizmeti veriyor ve herhangi bir kısıtlama yok. Kısıtlamadan kastım IPTV kullanıyorum superonline ve turktelekom tarafı IPTV sunucularını kısıtlıyor ama NETINTERNET tarafında herhangi bir kısıtlama vs görmedim. Kendim +DisneyPlus , AmazonPrime ve BluTv üyeliklerim mevcut onlarda da herhangi bir sorun yaşamadım. 1 Yıl sabit fiyat garantisi de cabası ;)

İsterseniz eğer referans kodu ile beraber 100tl de indirim alabiliyorsunuz ===>>> Referans Kodu : 5xpn5dx5t

• Aynı durumdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peşin ödemelilere bakın; 6 ay kullanmıyorsanız en düşük paketi seçersiniz; 6 ay peşin ödeme yaparsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.