Merhaba arkadaşlar, Şuanda mecvut aboneliğim olmadığı için kurulum ve aktivasyon ücreti olmayan(yada çok abartılı olmayan), taahhütsüz bir internet servis sağlayıcısı (ISS) arıyorum. Konumum Ankara, Etimesgut. 100 Mbps hıza kadar olan bir paket benim için yeterli olacaktır. Biraz araştırma yaptım ama çok fazla firma var ve gerçek kullanıcı yorumlarına ulaşmakta zorlandım. Bu konuda deneyimi olan veya tavsiye edebileceğiniz ISS'ler varsa, önerilerinizi bekliyorum. |
Kurulum aktivasyon ücreti olmayan taahhütsüz ISS var mı?
-
-
Bende araştırıyorum teknosa şuan öyle tahattüt ve kurulum ücreti yok f/p ürünü -
Şok net i gördüm aktivasyon almıyor yazıyor ama ne kadar memnun eder acaba?
-
Migros net diye biliyorum ama bunları iyi araştırın. 3-4 ay sonra çıkacağım deyince yansıtmayacaklarına emin olun. -
Benim için çok önemli değil ucreti ama hepsinden şikayet var hangisine geçeceğimi şaşırdım -
Hocam o zaman birine geçin deneyin yapacak bir şey yok. Taahhütsüz geçerseniz 3 ay sonra taşıma hakkınız var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sileŞok net i gördüm aktivasyon almıyor yazıyor ama ne kadar memnun eder acaba?
Sizin için kendimi feda edip şok nete başvuru yaptım,edevletten onay yapınca aktivasyon ücreti yok dendi bakalım bekliyorum,100 Mbit vdsl 259,90 kota sınır,taahhüt yok göreceğiz bakalım.
-
Hocam bin tl civarı kurulum ücreti vs. istiyorlar o ücreti geri vermezler herhalde son çare comnete geçeceğim galiba
-
Merak ettim ben de süreci
-
Kendi sitelerinde aşağıdaki gibi bir yazı var emin misiniz aktivasyon ücreti olmadığına ? geçiş de bile ücretli gibi algıladım ben
Yeni tesis abonelerde 516 TL değerinde olan kurulum bedeli ve 237 TL değerindeki aktivasyon bedeli bir defaya mahsus ilk ödemede alınmaktadır.
Farklı operatörden Şok Net geçiş yapacak müşteriler e-Devlet’ten evrak onayı vermesi şartıyla kurulum ücretsiz, geçiş aktivasyon bedeli 397 TL'dir.
-
Aktivasyon ücretleri bu kadar yükseltmişken sıfır abonelikten alınmaması zor. -
migrosnete bakabilirsiniz çok detaylı araştırmadım ama kurulum ücreti yok
-
Hocam onu zaten fiyata eklemiş. Yeni müşteriye sıfır aboneliğe 350 tl fatura, hattı taşıyana 300 tl.
-
quote:
Orijinalden alıntı: circassianmanHocam onu zaten fiyata eklemiş. Yeni müşteriye sıfır aboneliğe 350 tl fatura, hattı taşıyana 300 tl.
aktivasyon vs. parasını aylık fatura ücretinden mi çıkartmaya çalışıyor diyorsunuz? ama 350 tl çok pahalı değil bence
-
taahhutsuz geçersek neden 3 ay hakkımız var? taahhut vermiyoruz ki
-
3 ayda 1 kez taşıma yapılabiliyor. -
Evet arkadaşlar 10 gündür kullanıyorum vdsl 100 olarak ama desteklediği 50 mbit olduğu için o değerde şu an için iyi diyebilirim.aktivasyon ıvır zıvır almadılar. cepte şok tan yükleme yaparak kullanıma açıldı.kullanmak isteyen varsa karşılıklı indirimden faydanabiliriz.260 tl ye vdsl 100 hiçbir ıss de bu fiyat yok
www.soknetinternet.com.trŞokNet Ev İnterneti, Ön Ödemeli Limitsiz, Taahhütsüz ve Sınırsız Evde İnternethttps://www.soknetinternet.com.tr/arkadasinigetirbasvuru?davetkodu=8504993287 -
Farklı operatörden Şok Net geçiş yapacak müşteriler e-Devlet’ten evrak onayı vermesi şartıyla kurulum ücretsiz, geçiş aktivasyon bedeli 397 TL'dir.
İlk 3 aydan sonra;
-
259,90 ödedim dekont var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X